Нов Сервиз за Климатици и Газови уредби

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Vladimirov26
Автомобил:
Двигател:

Нов Сервиз за Климатици и Газови уредби

Мнениеот Vladimirov26 » Нед 07 окт 2012 22:25

Сервиза е на един приятел, ако някой има нужда да заповяда и да казва , че е от форума :) heavy metal zork

http://www.carprofi-bg.com/

А относно това, как се запознах с него .........
Предишната ми кола беше Лаяния Делта (моля не ме псувайте :) ), и нямах климатик.

Отидох при Вилизар(така се казва , момчето, чиито сервиз съм представил по горе), момчето се отнесе с много голямо ввнимание към мен, въпреки,че не му бях никакъв(и то в неделя maikomila ), замери ми налягане, масла,компресори, но в крайна сметка се оказа спукан радиатор.

След което ми даде координати, на автоморга в Драгичево, при негов познат и там си купих радиатор.
Вили ми го монтира :applause: , но не ми взе пари затова,а ми искаха 50лв. , за сваляне - качване ........

И така след 4 години с една кола(която по принцип е с климатроник, нои неработещ), на петата година вече имах чудесно работещ климатик.

А други майстори :banghead: ....., ми искаха 700-800 лв. и почти се бях отказал.

А междувремеенно Вили вече се ориентира и към диагностиката и поставянето на газови уредби, и тъй като скоро ходих да пием по биричка, видях как слагаше една уредба на един 8 цилиндров звяр и то пак със, нужното държание и уважение към клиента(а не като някой "майстори", на които ние сме им длъжни.......

Така, че Вили благодаря ти още веднъж и и пожелавам все повече доволни клиенти като мен :)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Нов Сервиз за Климатици и Газови уредби

Мнениеот vasstop » Пон 08 окт 2012 9:36

Темите в този раздел НЕ се избутват.
В противен случай темата ще бъде изтрита.

Потребителски аватар
Vladimirov26
Автомобил:
Двигател:

Re: Нов Сервиз за Климатици и Газови уредби

Мнениеот Vladimirov26 » Пон 11 мар 2013 19:37

НОВО!!!!!!!

За всички членове на форума :

5 % отстъпка за преглед, профилактика и дозареждане на автоклиматици!!!

Както и индивидуални оферти за всеки член на клуба за поставяне на ГИ !!!

Надявам се с това мнение да помогна, на съфорумците, темата не е с търговска цел!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”