Мнения за chipsaway.bg

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
steltphone
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за chipsaway.bg

Мнениеот steltphone » Нед 17 окт 2010 21:19

ето малки инфо за момчетата Chipsaway. Мисля да вляза в бокса при тях следващата седмица, ще направя снимки преди и след.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 01 мар 2011 1:38

Мисля да ги пробвам тия дни, че имам една драскотина + вдлъбнатина на вратата..
Тъкмо ще пръснат и новата решетка.
Ще споделя после отзиви.
Някой може ли да сподели цени?

Потребителски аватар
bobar
Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
Двигател:

Мнениеот bobar » Вто 01 мар 2011 10:15

Аз за 2ри път сглупих да ходя там.Една малка драскотина да ми оправят.Точно на първата мивка след това боята падна.На колегите които ще ходят там успех!!!Аз даже и за рекламация няма да ходя при тези "майстори"!!!Поздрави

Потребителски аватар
paaco
Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
Двигател: AVF 2005

Мнениеот paaco » Вто 01 мар 2011 12:36

bobar написа:Аз за 2ри път сглупих да ходя там.Една малка драскотина да ми оправят.Точно на първата мивка след това боята падна.На колегите които ще ходят там успех!!!Аз даже и за рекламация няма да ходя при тези "майстори"!!!Поздрави

:да:

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Вто 01 мар 2011 12:53

Колеги не ги познавам тези хора,ама аз много удобрявам политиката на фирмата,плащаш 1 а полчаваш 2,но нека си правят хората работата както трябва-когато е така всичо само е в полза на клиента.Аз лично се замислям и намирам че правилото 1 в 2 е супер,особено в дни на криза.Лошо за фирмата,когато има тази антиреклама,но аз съм сигурен че скоро време ще изгладят нещата и ни представят в настояще нещо по-добро,и дори 4е си уредят проблемите да продължават да правят промоций на клиентите :beer

Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Мнениеот maerto » Вто 27 мар 2012 9:39

Не правета тази грешка да ходите в ChipsAway,едно ,че работят немърливо ,а и баваят много с ремонтите.Смяна на огелдало-2 седмици и то с няколко подсещания от моя страна.(правете си извода за по голяма част)На всяко обаждане ми отговарят-"днес поръчахме частта" и така 2 седмици!!Даже им предложих аз с моята кола да отида до го взема откъдето трябва !Е бах това огледало от Америка ли го поръчват незнам..??Съжалявам ,че не си взех парите и сам да си го сменя -работа за 5 минути.НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ ТОЗИ СЕРВИЗ!!!

Потребителски аватар
poliboy
Автомобил: VW Lupo
Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
Контакти:

Мнениеот poliboy » Пон 03 дек 2012 16:12

Питах ги колко взимат за частична поправка на детайл и ми отговориха 100лв :screwy
ако били няколко детайла цената била по ниска. Че на мен за цял детайл моя бояджия ми взима 100лв :bishop

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пон 03 дек 2012 16:36

На служебен партнер ми отстраниха щета(по броня) до съседна незаведена щета.
Преценили, че е грозно та пръснали цялата броня с все добавката.
Седмица, но пък съм супер доволен. :banana

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Сря 05 дек 2012 10:30

Е то като са боядисали целия детайл трябва да са много зле че да го "окъкат" :bishop
Въпросът е дали се справят добре по отстраняването на по дълбоки драскотини без да боядисват целия детайл, и съответно да не взимат колкото за цял детайл а поне на половина :beat_butt2

Veseliq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veseliq » Сря 02 яну 2013 21:53

Видях темата и реших и аз да споделя мнение. Преди 3 месеца пребоядисах 7 детайла на моя сребърен Акорд - имаше дребни щети натрупани с времето от преди да я купя, боята на повечето от тях си я платих от джоба, само 2 детайла бяха покрити от каското. Преди това имах пребоядисани 2 елемента при други тенекеджии, които бяха станали по-тъмни (отвратително). Обаче в chipsaway ми я направиха уникално - мога да пусна снимки ако някой го интересува. Неразличимо станаха от фабричните детайли, а цвета е труден.

Сервиза ми го препоръча познат с BMW E90 2009, пак сребърно - беше останал доволен след оправяне на сериозни щети по врата и калник и съответно боя. Надявам се нещата в сервиза да са се променили последната година за хубаво - понеже сега си задрах вратата в колона на тесен паркинг и директно там ще я правя с възлагателно писмо след седмица.

Потребителски аватар
poliboy
Контакти:

Мнениеот poliboy » Чет 03 яну 2013 16:23

А като цена как ти взимаха на щета - без да боядисват целия детайл или със. Че на мен ми обявиха една цена дето е като да боядисам цял детайл :) Иначе със снимки трудно може да се хване ако има малък отенък или различен тон в боята :(

Потребителски аватар
краси1
Автомобил: VW golf 1 cabrio
Двигател:

Мнениеот краси1 » Нед 17 мар 2013 12:17

Като гледам темата ми се струва ,че ту работят добре ту не работят добре.Имам чувството,че когато се у...рът правят бонуси с боядисване на съседн детайл или измиват добер колата на клиента за да е по благосклонен.Чудя се и се питам на какво ли се дължи това?Дали е на това,че има текучество на персонала или кой знае какво.Това което чувам от колеги които са работили там е че не е възможно да се боядиса само драскотината (особенно с техния беден цветен инструмент) и поради тази причина боядисват целите детайли и само лъжат че са боядисали само драскотината.Но понеже не им излизат цветовете и им се налага да боядисват и съседните детайли. :thumb_down Колко хора от форума ходиха в тази фирма за бързи поправки,както казват те "за2ч." и си взеха колата след тези два часа? Обикновенно казват,че са много натоварени и за това немогат да я направят за това време.Дори и да си запише час човек пак няма да успеят. :banghead

Поздрави: :love.vwclub

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”