Мнения за chipsaway.bg
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за chipsaway.bg
ето малки инфо за момчетата Chipsaway. Мисля да вляза в бокса при тях следващата седмица, ще направя снимки преди и след.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Мисля да ги пробвам тия дни, че имам една драскотина + вдлъбнатина на вратата..
Тъкмо ще пръснат и новата решетка.
Ще споделя после отзиви.
Някой може ли да сподели цени?
Тъкмо ще пръснат и новата решетка.
Ще споделя после отзиви.
Някой може ли да сподели цени?
- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
Аз за 2ри път сглупих да ходя там.Една малка драскотина да ми оправят.Точно на първата мивка след това боята падна.На колегите които ще ходят там успех!!!Аз даже и за рекламация няма да ходя при тези "майстори"!!!Поздрави
- paaco
- Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
- Двигател: AVF 2005
bobar написа:Аз за 2ри път сглупих да ходя там.Една малка драскотина да ми оправят.Точно на първата мивка след това боята падна.На колегите които ще ходят там успех!!!Аз даже и за рекламация няма да ходя при тези "майстори"!!!Поздрави

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги не ги познавам тези хора,ама аз много удобрявам политиката на фирмата,плащаш 1 а полчаваш 2,но нека си правят хората работата както трябва-когато е така всичо само е в полза на клиента.Аз лично се замислям и намирам че правилото 1 в 2 е супер,особено в дни на криза.Лошо за фирмата,когато има тази антиреклама,но аз съм сигурен че скоро време ще изгладят нещата и ни представят в настояще нещо по-добро,и дори 4е си уредят проблемите да продължават да правят промоций на клиентите 

- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Не правета тази грешка да ходите в ChipsAway,едно ,че работят немърливо ,а и баваят много с ремонтите.Смяна на огелдало-2 седмици и то с няколко подсещания от моя страна.(правете си извода за по голяма част)На всяко обаждане ми отговарят-"днес поръчахме частта" и така 2 седмици!!Даже им предложих аз с моята кола да отида до го взема откъдето трябва !Е бах това огледало от Америка ли го поръчват незнам..??Съжалявам ,че не си взех парите и сам да си го сменя -работа за 5 минути.НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ ТОЗИ СЕРВИЗ!!!
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Питах ги колко взимат за частична поправка на детайл и ми отговориха 100лв
ако били няколко детайла цената била по ниска. Че на мен за цял детайл моя бояджия ми взима 100лв

ако били няколко детайла цената била по ниска. Че на мен за цял детайл моя бояджия ми взима 100лв

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
На служебен партнер ми отстраниха щета(по броня) до съседна незаведена щета.
Преценили, че е грозно та пръснали цялата броня с все добавката.
Седмица, но пък съм супер доволен.
Преценили, че е грозно та пръснали цялата броня с все добавката.
Седмица, но пък съм супер доволен.

- poliboy
- Контакти:
Е то като са боядисали целия детайл трябва да са много зле че да го "окъкат"
Въпросът е дали се справят добре по отстраняването на по дълбоки драскотини без да боядисват целия детайл, и съответно да не взимат колкото за цял детайл а поне на половина

Въпросът е дали се справят добре по отстраняването на по дълбоки драскотини без да боядисват целия детайл, и съответно да не взимат колкото за цял детайл а поне на половина

Видях темата и реших и аз да споделя мнение. Преди 3 месеца пребоядисах 7 детайла на моя сребърен Акорд - имаше дребни щети натрупани с времето от преди да я купя, боята на повечето от тях си я платих от джоба, само 2 детайла бяха покрити от каското. Преди това имах пребоядисани 2 елемента при други тенекеджии, които бяха станали по-тъмни (отвратително). Обаче в chipsaway ми я направиха уникално - мога да пусна снимки ако някой го интересува. Неразличимо станаха от фабричните детайли, а цвета е труден.
Сервиза ми го препоръча познат с BMW E90 2009, пак сребърно - беше останал доволен след оправяне на сериозни щети по врата и калник и съответно боя. Надявам се нещата в сервиза да са се променили последната година за хубаво - понеже сега си задрах вратата в колона на тесен паркинг и директно там ще я правя с възлагателно писмо след седмица.
Сервиза ми го препоръча познат с BMW E90 2009, пак сребърно - беше останал доволен след оправяне на сериозни щети по врата и калник и съответно боя. Надявам се нещата в сервиза да са се променили последната година за хубаво - понеже сега си задрах вратата в колона на тесен паркинг и директно там ще я правя с възлагателно писмо след седмица.
- poliboy
- Контакти:
А като цена как ти взимаха на щета - без да боядисват целия детайл или със. Че на мен ми обявиха една цена дето е като да боядисам цял детайл
Иначе със снимки трудно може да се хване ако има малък отенък или различен тон в боята 

- краси1
- Автомобил: VW golf 1 cabrio
- Двигател:
Като гледам темата ми се струва ,че ту работят добре ту не работят добре.Имам чувството,че когато се у...рът правят бонуси с боядисване на съседн детайл или измиват добер колата на клиента за да е по благосклонен.Чудя се и се питам на какво ли се дължи това?Дали е на това,че има текучество на персонала или кой знае какво.Това което чувам от колеги които са работили там е че не е възможно да се боядиса само драскотината (особенно с техния беден цветен инструмент) и поради тази причина боядисват целите детайли и само лъжат че са боядисали само драскотината.Но понеже не им излизат цветовете и им се налага да боядисват и съседните детайли.
Колко хора от форума ходиха в тази фирма за бързи поправки,както казват те "за2ч." и си взеха колата след тези два часа? Обикновенно казват,че са много натоварени и за това немогат да я направят за това време.Дори и да си запише час човек пак няма да успеят.
Поздрави:

Поздрави:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”