Къде да си ремонтирам колата (района на Младост) ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Къде да си ремонтирам колата (района на Младост) ?
Налага ми се да сменя едно две неща по колата, неособено сложен ремонт. Пред блока обаче не става. Има ли някъде в Района на Младост някаква площадка (канилите ги знам общо взето къде са) къде мога да извърша съответните манипулации на спокойствие ?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Къде да си ремонтирам колата (района на Младост) ?
Знам един http://www.bgmaps.com/link/7AB92190229125FDFD6D4C9AC7745165
Ако влезеш от Йерусалим ти се пада от лявата страна след блока, може да има паркирали коли което е гадно...иначе каналчето е малко, но според мен ще ти свърши работа
Ако влезеш от Йерусалим ти се пада от лявата страна след блока, може да има паркирали коли което е гадно...иначе каналчето е малко, но според мен ще ти свърши работа

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Къде да си ремонтирам колата (района на Младост) ?
Мерси колега,
че понеже сега съм старото Поло, та реших малко да го освежа и да му изпера мокета, че е адски мръсен. И съм спрял на паркига пред блока и съм разхвърлял седалки едно друго, па дойде неккав комшия да ми се кара че съм заел две места и нямало къде да спре. Та за малко не получи отпечатък от ключ 19 на челото
Та затова търся някаква площадка, където да си разхвърлям колата, без досадните комшии да мрънкат.
че понеже сега съм старото Поло, та реших малко да го освежа и да му изпера мокета, че е адски мръсен. И съм спрял на паркига пред блока и съм разхвърлял седалки едно друго, па дойде неккав комшия да ми се кара че съм заел две места и нямало къде да спре. Та за малко не получи отпечатък от ключ 19 на челото

Та затова търся някаква площадка, където да си разхвърлям колата, без досадните комшии да мрънкат.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”