Колеги , препоръчайте някой сервиз за ГАЗ , от който сте доволни.
Предпочитам да е в близост до Младостите , но и да не е ......
В Младост съм ходил единствено на преглед в СБА-то /не за ремонти/ и в едно малко сервизче около сградите на БАН /не съм сигурен , че съществува все още/.
Благодаря предварително.

Препоръчайте сервиз за ремонт/монтаж на газови уредби.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Препоръчайте сервиз за ремонт/монтаж на газови уредби.
Поставяне и ремонт на автогазови уредби и газов инжекцион 5 години или 150 000 км. гаранция добро качество на ниски цени Нови Искър тел. 0894891457 караш няколко км по околовръстното и си там
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Кв. "Хаджи Димитър"
- Сашо Вълов "Газ"
тел: 02 94 798 03
GSM: 0888 214 197
Един от първите, професионализъм, коректност, грижа за клиента след интервенцията.
- Сашо Вълов "Газ"
тел: 02 94 798 03
GSM: 0888 214 197
Един от първите, професионализъм, коректност, грижа за клиента след интервенцията.
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Малко късно виждам темата но има един пич в квартал хладилника който дълги години се занимава с АГУ-та преди години 2000-2002 когато сервизите от този тип бяха кът и агу-тата навлизаха на пазара работеше за стар газ, после е дезертирал и има собствен сервиз, е монтирал 2001 година газова на комбито на баща ми, след това 2010 ми е монтирал на мен на 1,8,АБС мотор, доволен съм от монтажа и от настройките 3-та година ще направи септември живот и здраве при положение че си сменявам въздушния филтър в интервал 7000-10000 км отделно филтърчето на клапана на газта на около 25 000 км, колата се държи доста добре при нормално каране извънградско ми дава разход 7.0-7.8л/100км, в градски условия при супер задръствания на климатик включен докрай 10.0-10.7л/100км, карам със свещи NGK BUR6ET 3 полюсни в момента са на около 30 000.До момента съм навъртял около 80 000 на газ на колата без никакви ядове/да чукна на дърво/; е естествено задното гърне отиде и е за смяна вече;пали на бензин при всяко запалване и автоматично прехвърля на газ.Ако все още ти трябва читав газаджия пиши в темата да ти дам координати.
Последна промяна от vasstop на Пет 16 авг 2013 12:10, променено общо 1 път.
Причина: ТриЕЛЕКТРОДНИ свещи, полюсите са само два - плюс и минус ;)
Причина: ТриЕЛЕКТРОДНИ свещи, полюсите са само два - плюс и минус ;)
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Мхм , все още не съм посетил газаджия , че при мен нещата с колата винаги стават бавно :) Мерси , Пламене. Предполагам , че ще се възползвам от тези , които спомена
п.с.
Чакам кординати де :)

п.с.
Чакам кординати де :)
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Точен адрес немога да дам защото е на малко кофти място, закършена работа, но телефончето на човека е 0888 33 07 64 Григор, само му споменете, че ви праща Пламен от Сливница, със черната б3-ка, ако не си спомни монтирал я е 2010 септември, след повторния монтаж не съм го посещавал защото да чукна на дърво нямам проблеми с колата повече от 80 000 км.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”