Проблема ми е следния: преди 3-4 дни ми изчезна централното. То е електрическо, а НЕ вакуумно и май е монтирано допълнително от предишния собственик. Днес раглобих таблото и намерих кабелите за централното, но там дето отиват (над таблото с бушоните)е една голяма топка от жици и кабели, че по-добре да не пипам.
Друг проблем е че темпомата (автопилот) ми работи когато си поиска.
Моля да ми препоръчате сервиз или майстор в БЛАГОЕВГРАД или региона, който работи качествено по ел. инсталацията.
Майстори, при които съм ходил и не съм доволен:
1. Методи в старо Струмско - изключително несериозен. Ходих при него за един ел. проблем на пасата и не стига че не го оправи, а и ми държа колата 1 седмица.
2. ИПС - VW сервиз - там пък си карах полото преди година и половина и нещо май не ги бива.
3. Любчо (Бубата) и Коце - сервиза при 7-мо училище. Момчетата работя, но са твърде претоварени и може би малко претупват работата. Там съм карал на Астра 1,7 дти исузо мотора за ремонт на управляващия блок на ГНП-то. Работиха по нея 2 седмици и сменихме 2 блока втора ръка и накрая за 1 ден ми я оправи един майстор, който вече не работи ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Има един майстор - казва се Крум и държеше сервиз за автоаларми в изчислителния център. От него съм много доволен и исках да си закарам пасата при него за централното, но и неговия сервиз не работи вече, а и телефона му вече не е активен. Ако някой има информация за това дали се е преместил и къде ще съм му благодарен.