Предстои ми смяна на шарнири и съм се спрял на Ruville.
Ако някой е слагал моля да сподели мнение за качеството им. Мисля, че са по-добри от феби.

Мнение за шарнири Ruville
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- niko_2317
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за шарнири Ruville
И аз съм се замисли,но за lemforder.
Ruvile и те не са лоши,вътре може да има всичко в кутииката на рувил!
Отвори една и виж каква марка ще е вътре...
Ruvile и те не са лоши,вътре може да има всичко в кутииката на рувил!
Отвори една и виж каква марка ще е вътре...
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Фирмата само пакетира, какво ще има вътре - Божа работа. Може да е Febi, може да е Lemfoerder, може да е какво ли не. Пример - онзи ден взех такава ролка за едно BMW и вътре в кутията на Ruville, имаше кутия на FAG, а вътре в нея ролка с лагер SKF
. Този пример мисля, че е достатъчен.
По въпроса за Lemfoerder - те имат адски много ментета навсякъде по магазините и вече рекламациите на тази марка не са рядкост :( По-добре си поръчайте As Metal от колегите от форума - туко виж изкарат доста повече, пък и са доста по-евтини.

По въпроса за Lemfoerder - те имат адски много ментета навсякъде по магазините и вече рекламациите на тази марка не са рядкост :( По-добре си поръчайте As Metal от колегите от форума - туко виж изкарат доста повече, пък и са доста по-евтини.

INA, Ruville, LUK и FAG имат един собественик - Шафлер груп.
Единственото, в което съм сигурен и го взимам са ролките и обтегачите на Рувил - те са 1:1 с тези на ИНА. Разликата е, че Рувил се явява само опаковчик, а при INA голяма част от ролките са техни, а другите са също опаковани на фирми, като SKF, NTN, Littens и др.
Единственото, в което съм сигурен и го взимам са ролките и обтегачите на Рувил - те са 1:1 с тези на ИНА. Разликата е, че Рувил се явява само опаковчик, а при INA голяма част от ролките са техни, а другите са също опаковани на фирми, като SKF, NTN, Littens и др.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”