Мнения за сервиз ЮВЕ - аз лично никога вече

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: Мнения за сервиз ЮВЕ - аз лично никога вече

Мнениеот group® » Вто 25 яну 2011 15:22

rkm83 написа:... ти е направил проблема ...

на мен проблема ми го направи сервиз ЮВЕ
В лицето на приемчика, механика, собственика/ците и всеки, чието действие или бездействие доведе до описания проблем!

Тоест, това че има някой добър специалист вътре, не значи, че ако дойде момент да се понесе отговорност за нещо от сервиза, ще го направят.
С две думи - сервиз шарлатани!

gencho13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gencho13 » Съб 12 фев 2011 7:59

group® написа:
rkm83 написа:... ти е направил проблема ...

на мен проблема ми го направи сервиз ЮВЕ
В лицето на приемчика, механика, собственика/ците и всеки, чието действие или бездействие доведе до описания проблем!

Тоест, това че има някой добър специалист вътре, не значи, че ако дойде момент да се понесе отговорност за нещо от сервиза, ще го направят.
С две думи - сервиз шарлатани!

Точно затова кадърните специалисти се махнаха оттам и направиха нов сервиз.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пон 14 яну 2013 12:26

Аз преди 3 години бях при тях за настройка на дебитомер-а на моето поло и останах много доволен. В момента съм отново за настройка ( хубава газ на Лукойл :banghead: ) някой има ли телефон за контакти ?

ivasilev1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivasilev1 » Вто 26 апр 2016 12:08

Бих искал да продължа темата с по-пресен опит, който имах с въпросния ЮВЕ Сервиз.
По препоръки на приятели (бил доверен сервиз на тази или онази застр. компания), отидох за диагностика на компа на колата. Сутринта закарах колата и очаквах до вечерта вече да са ми казали какъв е проблема. Обадих се - работели по въпроса?! На следващия ден пак се обадих - пак работели. Вече бях готов да отида да си взема колата, но им дадох шанс - нали познати бяха дали отзиви за сервиза. На третия ден им обясних човешки (слад като се оправада с нещо си пак), че колата ми трябва за пътуване, все пак САМО диагностика исках, а не цялостен ремонт и ги помолих. На четвъртия ден и след поредното протакане, просто отидох да си взема колата.
Какво заварих - колатна ми, по която на думи се работеше бе забутана в една ниша на сервиза, а пред нея бяха подредени четири други коли. Накарах им се едно хубаво, нагрубих си съответно, ма те такива.... от думи не разбират. Събраха целия сервиз, за да могат да ми изкарах колата. "Не може ли още да почакате", меи вика приемчика Боби. Викам му, аз като лекар ако ми бе довел майка си за диагностика и аз 5 деня я мотая ти какво ще направиш, бе?
И да обобщя - ако искате колата ви да изгние докато чака реда си, моля сервиз ЮВЕ работи за това.

Потребителски аватар
KrasimirMartinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KrasimirMartinov » Пет 29 апр 2016 19:28

Пълни смешници

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”