Сервиз Турбо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Сервиз Турбо
Здравейте колеги,някой да ми препоръча сервиз за турбо (рециклиране). Някъде където сте били доволни,за предпочитане в София. Става въпрос за турбо от 1.8т 180hp. Благодаря. 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Сервиз Турбо
вземи си втора употреба
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
За турбо, АДЛЕР Ауто в Годеч ! Имат уникален стенд
за баланс.
за баланс.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз моето турбо на ML-a го правих при Вальо, Ventoman. Направи го перфектно и няма проблеми вече доста км след ремонта - смени му някакви елементи по геометрията и още някакви чаркове, калибрира му и актуатора. Преди ремонта го бях разпитал какви са най-тежките варианти и тогава ми каза, че предлага цели нови централни части (оста с перките) на доста добра цена, с перфектно качество, ама за моето не се наложи да се прави и това.
Иначе за Адлер съм чувал от клиенти и приятели доста противоречиви мнения за ремонта на турбините - от крайно доволни, до крайно недоволни.
Друга фирма, която се занимава с рециклаж, са ето тези - https://www.th-group.eu/bg - мой приятел от скоро работи там и каза, че контрола на качеството им е доста висок, както и имат доста сериозна складова наличност от готови рециклирани турбини т.е. има опция да оставиш твоята и да си тръгнеш с рециклирана на момента. Потърси мнения и за тях и прецени.
Иначе за Адлер съм чувал от клиенти и приятели доста противоречиви мнения за ремонта на турбините - от крайно доволни, до крайно недоволни.
Друга фирма, която се занимава с рециклаж, са ето тези - https://www.th-group.eu/bg - мой приятел от скоро работи там и каза, че контрола на качеството им е доста висок, както и имат доста сериозна складова наличност от готови рециклирани турбини т.е. има опция да оставиш твоята и да си тръгнеш с рециклирана на момента. Потърси мнения и за тях и прецени.
Ок благодаря ще пиша на колегата да видим какво може да се измисли или поне за съвет. :)
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”