VIP SERVIcE Младост ( - )

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

VIP SERVIcE Младост ( - )

Мнениеот Muncho » Нед 10 дек 2006 22:58

След като в петък останах тотално без спирачки ( спирачната помпа беше тръгнала да си ходи.. и изненадващо реши да си тръгне по-рано от очакваното ) трябваше да реша проблема по възможно най-бързия начин. Още същия ден купих спирачна помпа ( ЦИФАМ.. и идея си нямам каква е като качество но само такава имаше ) от Ауто Плюса в квартала. Петък 18 часа никой сервиз в квартала на се нави да ми я смени. Както и да е.. днес запретнах ръкави и точно за 1 час си я смених. Понеже за обезвъздушаването трябват двама човека или специални приспособления, отидох във VIP SERVISE ( запазен е оригиналният правопис ) за смяна на спирачна течност ( а и да обезвъздушат системата. 15 часа, неделя.. веднага ме приеха.. дотук добре. Майсторът свали задните гуми и качи колата на стенда.. отвори щуцерите и остави спирачната система да се източва... след 10-на минути капане от задните два щуцера на този му светна че така няма да стане.. вика качвай се и помпай.. качих се и започнах да помпам.. 40 минути седя в колата ( която е качена на стенда ) и помпам спирачката. Майсторът явно не беше особено запознат с голфовете защото поне 3 пъти се върна на задните колела ( незнам какво точно правеше на тях.. все пак бях на 2 метра във въздуха и не виждах какво правеше. След 40 минути помпане най-накрая педалът започна да се втвърдява.
Точно след час и половина бях пред сервиза. Час и половина за смяна на спирачна течност!!!
За сравнение ще кажа че Ваското преди месец-два ми смени течността за цифром и словом 15 минути!

Искрено се надявам че спирачната система е добре обезвъздушена защото просто дори не искам и да се приближавам до въпросния сервиз!

Последна промяна от Muncho на Сря 13 дек 2006 20:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Нед 10 дек 2006 23:59

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1857

Това е за същия сервиз, почти го бях забравил :)

Пуснато на: Пет Окт 29, 2004 - bomini написа:Ами хора, ходих да ми сменят дисковете и накладките на колата... в сервиз, който се намира в Младост 1, точно на отбивката, която се пада срещу бензиностанция Темпо.., където завиват 413, 313.... Е НЕ ХОДЕТЕ ТАМ

1. Нямаха представа какъв размер точно са дисковете, оказа се, че са гледали не за ГТИ, какъвто е моят(разлика 30лв.)
2. СЧУПИХА МИ ЛАГЕРИТЕ ОТЗАД!!! (под предлог, че не могло да се размине без тази интервенция).

Е скъсаха ми нервите честно и това за 7 часа работа

П.С. Е и капачките на главината дето са отстрани, за да не влиза прах.. - липсват...

Това удоволствие ми коства много нерви и 500лв

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 11 дек 2006 0:18

Ако се поразтърся из темите ще намеря и мое мнение за този сервиз ( пак негативно ). За съжаление обаче този сервиз ми е най-близкия до нас... а когато нямаш спирачки мисля че разстоянието е най-решаващия фактор. Петък вечерта си позволих да отида на работа без спирачка ( за да хване трябваше да се напомпа няколко пъти педала ) и използвах за спиране ръчната и двигателя. Всичко беше ОК до момента в който стигнах на 20 метра от офиса и трябваше да влеза в пряката.. но там имаше баничарка чакаща да се включи в движението... движех се с не повече от 15-20 км.. и едвам спрях.. на 20 см от шофьорската врата на баничарката... направих всичко възможно - помпах, дръпнах ръчната ( задните колела блокираха - от мъглата мътя беше мокър ).. след този случай реших да не си правя повече експерименти и да отида на най-близкото място.
Естествено ако имах избор този сервиз щеше да бъде последното място където щеше да се дотъркаля голфът ми!

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 13 дек 2006 20:15

Бтв.. видях значи че все пак името им е VIP SERVICE ( тоест правилно изписано ). Подлъгах се да го написа с S защото видях че на един компютрите им в сервиза са го написали по грешния начин ( все пак близо час висях във вуздуха та запях насам-натам :) ).
Но това не променя отрицателното ми мнение за тях... също така .. май пропуснах да кажа че бая надуват цените ( и на труд и на мат'риали ).

Потребителски аватар
nPaCe™
Автомобил: FOLSVAGEN
Двигател: BENDZIN-GAS

Мнениеот nPaCe™ » Пет 26 яну 2007 8:55

:P Аз лично съм много доволен от тях! Не ми се обяснява, но има един пичага дърт с бяла коса, ако ходите там питайте за него! :roll:

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 26 яну 2007 9:16

Диагностикът ли?Нищо не разбира и аз не съм доволен!

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Пон 12 фев 2007 11:03

аз мога да кажа същото за тях втори път няма да стъпя там

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 20 фев 2007 17:13

orlinlakov написа:аз мога да кажа същото за тях втори път няма да стъпя там

Аз също, писал съм го и преди.