но нямам никаква представа за сервиза на ПОРШЕ БГ

Ако някой е бил там, ще се радвам да сподели тук своето мнение.
Благодаря предварително!

CyberFiend написа:за сервиза незнам, но имам прясно впечатление от цените на частите които предлагат. Пример: вчера ми счупиха заден ляв стоп. Проверката в ETOS показа че целия стоп струва 72 евро в Германия. В ИНТЕРКАР 3000 - 160 лв. (но го няма наличен), а в ПОРШЕ БГ - 240 лв. Е, как да си го купя от тях ако не е КАСКО-то...
Brani написа:CyberFiend написа:за сервиза незнам, но имам прясно впечатление от цените на частите които предлагат. Пример: вчера ми счупиха заден ляв стоп. Проверката в ETOS показа че целия стоп струва 72 евро в Германия. В ИНТЕРКАР 3000 - 160 лв. (но го няма наличен), а в ПОРШЕ БГ - 240 лв. Е, как да си го купя от тях ако не е КАСКО-то...
Ужас! Представям си, колко ли взимат за труд тогава и дали въобще си заслужава![]()
Като гледам, поне засега ,май никой не знае колко са им (или въобще дали са ) клалифицирани майсторите!
dobrinb написа:Преди да купя Пасата ходих там да го прегледат. Не плащах, защото имах талон за безплатен преглед, но ми казаха, че струва около 35 лева. Бяха любезни и сравнително бързо си свършиха работата. Но за цените не се лъжи, няма да е евтино при всички случаи. А иначе е приятно, чисто, музичка...
niikoo_1 написа:Brani написа:CyberFiend написа:за сервиза незнам, но имам прясно впечатление от цените на частите които предлагат. Пример: вчера ми счупиха заден ляв стоп. Проверката в ETOS показа че целия стоп струва 72 евро в Германия. В ИНТЕРКАР 3000 - 160 лв. (но го няма наличен), а в ПОРШЕ БГ - 240 лв. Е, как да си го купя от тях ако не е КАСКО-то...
Ужас! Представям си, колко ли взимат за труд тогава и дали въобще си заслужава![]()
Като гледам, поне засега ,май никой не знае колко са им (или въобще дали са ) клалифицирани майсторите!
Хората дето сега работят там половината са работили преди това в Юнитрейд, Аутехника и т.н, така, че със сигурност не вчерашни имат поне малка представа от VAG автомобили![]()
Цените са скъпи както в повечето фирмени сервизи.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта