мнения за сервиза на ПОРШЕ СОФИЯ ИЗТОК?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Brani VW QUANTUM
Автомобил:
Двигател:

мнения за сервиза на ПОРШЕ СОФИЯ ИЗТОК?

Мнениеот Brani VW QUANTUM » Пон 12 фев 2007 18:56

Имам представа за сервиза на Unitrade X :evil:,
но нямам никаква представа за сервиза на ПОРШЕ БГ :?: :roll:

Ако някой е бил там, ще се радвам да сподели тук своето мнение.

Благодаря предварително! :)

Потребителски аватар
CyberFiend
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CyberFiend » Пон 19 фев 2007 15:46

за сервиза незнам, но имам прясно впечатление от цените на частите които предлагат. Пример: вчера ми счупиха заден ляв стоп. Проверката в ETOS показа че целия стоп струва 72 евро в Германия. В ИНТЕРКАР 3000 - 160 лв. (но го няма наличен), а в ПОРШЕ БГ - 240 лв. Е, как да си го купя от тях ако не е КАСКО-то... :shock

Потребителски аватар
Brani VW QUANTUM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brani VW QUANTUM » Пон 19 фев 2007 21:01

CyberFiend написа:за сервиза незнам, но имам прясно впечатление от цените на частите които предлагат. Пример: вчера ми счупиха заден ляв стоп. Проверката в ETOS показа че целия стоп струва 72 евро в Германия. В ИНТЕРКАР 3000 - 160 лв. (но го няма наличен), а в ПОРШЕ БГ - 240 лв. Е, как да си го купя от тях ако не е КАСКО-то... :shock

Ужас! Представям си, колко ли взимат за труд тогава и дали въобще си заслужава :evil:
Като гледам, поне засега ,май никой не знае колко са им (или въобще дали са ) клалифицирани майсторите! :?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 19 фев 2007 22:09

Преди да купя Пасата ходих там да го прегледат. Не плащах, защото имах талон за безплатен преглед, но ми казаха, че струва около 35 лева. Бяха любезни и сравнително бързо си свършиха работата. Но за цените не се лъжи, няма да е евтино при всички случаи. А иначе е приятно, чисто, музичка...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 19 фев 2007 22:34

Brani написа:
CyberFiend написа:за сервиза незнам, но имам прясно впечатление от цените на частите които предлагат. Пример: вчера ми счупиха заден ляв стоп. Проверката в ETOS показа че целия стоп струва 72 евро в Германия. В ИНТЕРКАР 3000 - 160 лв. (но го няма наличен), а в ПОРШЕ БГ - 240 лв. Е, как да си го купя от тях ако не е КАСКО-то... :shock

Ужас! Представям си, колко ли взимат за труд тогава и дали въобще си заслужава :evil:
Като гледам, поне засега ,май никой не знае колко са им (или въобще дали са ) клалифицирани майсторите! :?

Хората дето сега работят там половината са работили преди това в Юнитрейд, Аутехника и т.н, така, че със сигурност не вчерашни имат поне малка представа от VAG автомобили :wink:

Цените са скъпи както в повечето фирмени сервизи.

Потребителски аватар
Brani VW QUANTUM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brani VW QUANTUM » Вто 20 фев 2007 21:53

dobrinb написа:Преди да купя Пасата ходих там да го прегледат. Не плащах, защото имах талон за безплатен преглед, но ми казаха, че струва около 35 лева. Бяха любезни и сравнително бързо си свършиха работата. Но за цените не се лъжи, няма да е евтино при всички случаи. А иначе е приятно, чисто, музичка...

Значи поне си излязъл доволен от там?:) Това всъщност не е за подценяване.;)
То си е страшно и варианта, да не ти вземат нищо и да си излезеш бесен.

Потребителски аватар
Brani VW QUANTUM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brani VW QUANTUM » Вто 20 фев 2007 22:06

niikoo_1 написа:
Brani написа:

Хората дето сега работят там половината са работили преди това в Юнитрейд, Аутехника и т.н, така, че със сигурност не вчерашни имат поне малка представа от VAG автомобили :wink:

Цените са скъпи както в повечето фирмени сервизи.

мерси за инфото:)
Все пак има не малко доволни от Юнитрейд и Аутехника,мисля;)
Там моята кола все още не е стъпвала, но да го имам предвид, в случай че се стигне до техните услуги. :(
Но и все пак малко или почти никой от форума не е прибегнал до сервиза на Порше. :roll:

Пак мерси и поздрави!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”