Имам 2012 Golf Mk6, който за съжаление няма фабрични парктроници... Не искам да се правя на големия шофьор "аз си познавам колата, знам и габаритите", "не ми трябва компютър да ми пюука" и т.н.
Искам да си сложа парктроници отзад, но не знам къде. Като препоръка имам само Avitel, те като гледам имат хубав рейтинг в гугъл, сега говорих с тях и ми казаха, че могат да ме вземат след месец, тоест явно са и посещавани ... Като цена ми обявиха около 300 лв, не мога да преценя ОК ли е, защото май парктрониците като "устройство" са под 50 лв... ? Те предлагат услугата от-до, тоест оставям колата без парктроници и си я взимам с боядисани в цвета на колата 4 задни парктроника.
Това, което ме кара да се колебая е, че ми обясниха, че парктрониците ще пюукат, но няма да бъдат изобразени на infotainment системата ... Аз съм си купил хубавичка aftermarket android 12 infotainment системка, не съм сигурен дали изобщо това, което искам е възможно, но ми се иска да имаше нещо като:

Както и да е де, събирам мнения/препоръки - да ходя ли в Avitel или имате по-добри предложения?
Поздрави! :)