Препоръчайте автобояджия за гр.София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
Препоръчайте автобояджия за гр.София
Здравейте колеги! Препоръчайте ми автобояджия или сервиз за гр.София. Трябва да се боядисат две врати, и на двете ще е нужно малко изчукване. По възможност източните квартали.
- maniac_55
- Автомобил: A4 8E5 TDI
- Двигател:
Re: Препоръчайте автобояджия за гр.София
Аз също търся добър авто тенекеджия/бояджия в София. Да ми излекува аудито от ръжди тук-там и вероятно един детайл ще трябва да се прави цялостно. Такъв, който да има подемник или канал, за да може да пипа и отдолу и по възможност да разбира от VAG, за да няма после зле наредени детайли. Вероятно и за цялостно пастиране и полиране.
- valka
- Автомобил: поцинкован танк
- Двигател:
На мен като пак ми падна лака на тавана и предния капак... Колата заприлича отново на стара кочина. Едни други питах и те викаха, че май било нормално да се олюпи за 5 години. Чеша се по тиквата, оригиналната издържа поне 20 години, боядисаната 5... Е, зачудих се къде пак да я закарам и най-отгоре в google ми излезе някакво скорпионче. Някой ме беше подпрял на единия заден калник, беше жулнат леко, имаше ръжди. На задната врата виках до лайсната да се боядисва, да не се маха. Той човека видял по-долу дупка, взел и нея да оправи, без да ми маха лайсната. Че на 30 годишна кола, няма да остане ни лайсна, ни щипки. Малко по-скъпо излиза, ама съм доволен. Един друг познат му подпряха колата, излезе отново 100-200 лв над Максим. И той я закара при скорпиона. А скорпиончо поне не е забит на лунен пейзаж.
Ами доволен, Аудито пак стана лъскаво. Ако с пастиране не мога си оправя шофьорската врата и предния калник по-късно тази година... Ще му закарам колата да пръсне и тях.
Edit: ако някои още не знаят номера на китайката, ключа от бараката - в google написах "автобояджия софия" и най-отгоре цъфна автоскорпиона.
Ами доволен, Аудито пак стана лъскаво. Ако с пастиране не мога си оправя шофьорската врата и предния калник по-късно тази година... Ще му закарам колата да пръсне и тях.
Edit: ако някои още не знаят номера на китайката, ключа от бараката - в google написах "автобояджия софия" и най-отгоре цъфна автоскорпиона.
- maniac_55
- Автомобил: A4 8E5 TDI
- Двигател:
А някой да знае нещо за http://www.avtomikron.com/ ?
EDIT: Говорих с човека, каза че в идните няколко месеца няма да работят.
EDIT: Говорих с човека, каза че в идните няколко месеца няма да работят.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”