Здравейте,
Препоръчайте ми сервиз за почистване на DPF в Североизточна България (Варна, Добрич, Силистра), от който сте доволни, както и какви пари ви взеха за почистването.
Кола: Volkswagen
Модел: Golf V
Година: 05.2006
Двигател: 1.9 TDI (105HP)
Скорости: Ръчни (6)
Купе: Хечбек
Благодаря ви предварително!
Сервиз за почистване на DPF в Североизточна България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Сервиз за почистване на DPF в Североизточна България
Здравейте! Тъй като повечето време карам колата в градски условия на къси разстояния, често се налага почистване на филтъра.При първият проблем с DPF филтъра, ходих в сервиз Bosh във Варна. Взеха ми 120лв.
След това започнах самостоятелно прочистване. Излизам извънградско и карам 10-15мин. на ниска предавка на 2000 оборота. Филтърът се прочиства.
След това започнах самостоятелно прочистване. Излизам извънградско и карам 10-15мин. на ниска предавка на 2000 оборота. Филтърът се прочиства.
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Никой не отговаря, съответно просто ще ти кажа сервиз за който съм чувал добър отзив, но не съм го пробвал, така че провери си преди да отидеш. https://www.q-service.bg/avtoservizi/15-bm-auto/
Имай предвид, че ДПФът може да се запушва заради проблеми по горивната система и т.н., тоест даже и след почистване, ако колата не е в перфектно здраве пак ще имаш проблеми.
Имай предвид, че ДПФът може да се запушва заради проблеми по горивната система и т.н., тоест даже и след почистване, ако колата не е в перфектно здраве пак ще имаш проблеми.
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
viewtopic.php?f=13&t=125832
Аз не бих търсил друг сервиз. Това е домът на TDI във Варна.
Аз не бих търсил друг сервиз. Това е домът на TDI във Варна.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”