Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Мнениеот °niksi° » Сря 17 юли 2024 23:02

vandu написа:Правите ли диагностика на 6 степенно DSG 2006 г?
Не ми харесва как работи на моменти особенно при гардско шофиране и искам да се погледне за да не стане някой голям проблем.
Благодаря!

Не поради високата заетост последните години за момента нямам никакъв шанс да разширя малко по-към ДСГ кутийте. За тях за момента услугите които предлагаме са смяна на масло и филтър, смяна на маховик, смяна на съединители.
Като цяло няма много коректни колеги които да се занимават специализирано с тези кутии и да дават гаранция за това което правят. Опита ми с тях в общи линии е, че се правят едни опити за решение на проблем и ако се получи е ОК, ако не се получи значи е било нещо друго.
Пробвай в сервиз Дивалс на Климент Охридски.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 17 юли 2024 23:25

Скъпи настоящи и бъдещи клиенти. От 20.07 сервизът няма да работи, вероятно до началото на Септември. Има вероятност да отговарям на телефона, но има и такава това да не се случи. Прекъсването на работа е породено от факта, че базата на сервиза има нужда от освежаване и евентуален ремонт, който последните години не успявахме да ивършим.
Благодарим за разбирането. Извиняваме се за причиненото неудобство.

ecm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ecm » Вто 20 авг 2024 12:30

Здрасти!
Остава ли в сила датата за началото на септември?

rexxxxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rexxxxx » Чет 28 ное 2024 11:31

Здравейте сервиза работи ли? Не успявам да се свържа на телефона от много време!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 07 яну 2025 11:45

Здравейте и за много години.
Да сервиза работи. Телефона ще е включен от 12.01, извинявам се за неудобството.

И тъй като и до ден днешен продължавам да получавам обаждания в които търсят Мишо на моя номер. Хора моля Ви четете. Много се натоварвам по този начин. Аз от близо 5 години нямам НИЩО общо с този човек и не е ОК да ми се търси сметка на мен кой какво и на кого обещал. Аз мога да нося отговорност за своите думи, обещания и действия.
Здраве и спокойствие на всички.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”