Сервизи във Варна

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
amigovn
Автомобил: Golf 3 Yahting GT
Двигател: 1997 аек

Re: Сервизи във Варна

Мнениеот amigovn » Чет 14 дек 2023 15:06

viksanlg написа:Здравейте колеги! Да запитам някой знае ли магазини за газови уредби във Варна.Преди да го съборят имаше до автогара и имаше едно време до гаража на автобусите до ЖП гара, но о него го няма...Идеята ми е да си купя рейка ма газовия си инжекцион за едната ми кола, но незнам от къде...

малко по нагоре е магазина.горният вход на мола под блока

Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Съб 16 дек 2023 17:46

Много благодрая за инфото колега!

Smbonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Smbonev » Вто 18 юни 2024 6:58

Здравейте,

След като една леля реши да не спази предимство, имам врата и калник с леки деформации + боя, но и един увредено лаково покритие на почти целия автомобил, както и задна броня за пребоядисване. Можете ли да дадете мнение за Onyx color, Колор груп или да препоръчате някой друг, който на сравнително добра цена може да се занимае? Тъй като колата е претърпявала удар отпред, преди да я купя, може би трябва някак да се огледа коша отпред, може би не е изпънато всичко както трябва.
Относно проблема с лаковото покритие - би ли свършило работа някъде да я закарам на полиране/пастиране? Може би да е временен ефекта, ако въобще има?

thanis
Автомобил: Polo 9N
Двигател: BBY 2004

Мнениеот thanis » Вто 18 юни 2024 8:00

Аз съм доволен от Шама2 в кв. Бриз. Обаче ако имаш сериозен удар - недей да разчиташ, че може да се изправи както трябва. Това не са евтини услуги, ако трябва да се прави както е редно. Ако е много стар автомобил, разбирай 20+ години - все тая. Но ако имаш съществена пазарна стойност в колата, оправи я правилно. Ударът знаеш ли какъв е бил, защото е едно да те чукант и да огънат капак и спукат фарове/радиатор, друго е да ти направят колата 15 см по-къса и да се отворят бегове.

Smbonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Smbonev » Вто 18 юни 2024 8:11

Passat B7 е колата. Технически е Ок, но визуално много ме дразни и искам да я оправя.

thanis
Автомобил: Polo 9N
Двигател: BBY 2004

Мнениеот thanis » Вто 18 юни 2024 8:35

Каско нямаш ли ? Иначе нищо не ти пречи да отидеш с колата да я погледнеш и да ти дадат оферта в Шама, както и в Onyx и да си прецениш.

За Onyx гледам има мнения, че бавят и някой хора не са доволни от свършената работа, но това не е показателно. 4.2 им е оценката в гулу-гулу. Шама имат 4.7

Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Чет 20 юни 2024 5:48

За мен няма качествени сервизи във Варна, които работят добре тенекеджииските услуги .Пробвал съм ги всичките! След 3-4 месеца задължително боята им си променя цвета или след 8-9 месеца ми се е случвало да подпухне детайла от ръжда поради некачествена обработка. За това съм си оставил вече колите учукани като великденски яйца колкото и да ме дразнят, защото ми омръзна да се разправям с некадърници ...

Потребителски аватар
nikolay_ss
Автомобил: Touareg 7P6
Двигател:

Мнениеот nikolay_ss » Пет 21 юни 2024 10:24

Мога да препоръчам единствено да не ходите в авто елит в ЗПЗ, 7-8 месеца занимавки да ми сменят бронята и една лайсна, а всичко беше заведено по каско и отделно каското ходиха на допълнителен оглед. Имам забележки и към работата им...

Martyyb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Martyyb » Чет 08 авг 2024 23:45

Здравейте, моля да ме посъветвате за сервиз за VW Passat с утечка в акумулатора, смених повече от един акумулатор и за няколко дни пада, дори след ден при запалване на автомобила се чува как едвам пали. Препоръчаха ми едно момче в кв. Аспарухово, ходих при него но според него трябваше да си сменя акумулатора, е смених го и пак е същото. Предишния собственик а автомобила, сподели, че е имало утечка преди от CD-то на автомобила но, я е оправил. Моля за съвет в кой сервиз биха ми помогнали. Благодаря предварително!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 09 авг 2024 20:31

Martyyb написа:Здравейте, моля да ме посъветвате за сервиз за VW Passat с утечка в акумулатора, смених повече от един акумулатор и за няколко дни пада, дори след ден при запалване на автомобила се чува как едвам пали.

какъв Пасат ,че е само 1 модела ??
Ако е Б5 и 5,5 с кирливиите машинки във вратите и бутоните е оттам - там рови.
Комфорт модула е под седалката и се наводнява при запушване на дренажите . Ако е наводнен е за смяна. За Б5 са 2 модела според дали има ел. заключване на задните врати.
Някой в час да ти измери консумацията в покой след заключване и поне след 30 мин .колко е.

shitmonkey
Автомобил: Passat B6
Двигател:

Мнениеот shitmonkey » Пон 10 фев 2025 11:03

Здравейте днес отидох при Иво, Ifidik, проблемът ми е с волана, не ми работят нито функциите, нито клаксона. Той ми каза че не се занимават с такива неща, колата била правена на 100 места, можело от сменяната мултимедия да е, колата я имам от 2 седмици ( passat B6, декември 2005) и не знам дали волана е сменян с MFSW или си е бил такъв, нито знам какъв е модула и той ми каза да ходя на ел. техник, а аз си мислех че като се свържи с вагком и излиза защо не работят функциите. Та може ли да ме посъветвате къде да отида?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”