Golf 7 App-Connect активация за Русе

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
goodyy
Автомобил:
Двигател:

Golf 7 App-Connect активация за Русе

Мнениеот goodyy » Сря 10 апр 2024 12:53

Здравейте,
Има ли някой от Русе, който може да активира Android Auto и Apple Car Play?
Навигацията е MIB2.5

valdismith
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 7 App-Connect активация за Русе

Мнениеот valdismith » Чет 27 мар 2025 2:26

Ами явно не е лесно, аз от скоро се ровя 2ра вечер и свалих от https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/en/car/ един ъпдате за Discovery Media Golf 2017 Updated: 2024/06/17, свалих bundle 3, пнеже е по-малък от 1вият, в който също има България и си казах, че ако искат 400лв за Car Play/Androi AUto отключване в дилъра, ще си карам на новата навигация и като ми трябва трафик инфо, камери и тн, ще закача телефона на WAZE. Е да, но няколко сменени улици 2022/23г. ги няма, а изтрих фолдър "maps" около 15GB и лсожих bundle 3 за към 7GB. Не сравних версията преди да извадя картата, но няма как да не се е качила изтеглената днес с написан упдейт от Юли 2024.
Бях решил да е така, защото от както чета 2ра вечер, по сайта на VW тълкувам, че Discovery Media може да ползва App Connect (Car Play/Android Auto) безжично, предполагам през BT?Обаче, това което ме притесни, е че гледах в YouTube едно видео на Humble Mechanic мак връзва черна кутийка към UDB porta, слага я там където е безжичното зареждане и тогава ставала безжична Car Play, иначе на 2014г Голф 7 гледах, че трябва оригинален кабел. Не искам кабел всеки път влез изле, откачай, закачай. Тоест ако 2017 Golf Alltrack с Discovery Media трябва да му плащам 400лв в дилъра да ми го оттключат и после да си купя кутийка направена да работи като оригинален USB A cable, но безжично, там където стой не пречи, освен на безчичното заредане на телефона и ако започне да му пада батерията на по дълаг път ще трябва от заплаката да го зареждам, че нали освен мястото и USB port-а ще ми е зает. Варянта е ако работи безжично от завода да го платя, мислих, че някой ще има , който да ги хаква, но не знам? Ако работи с кабел, дали да не си BT за музика и когато се налага да се връзва с кабел и да се зарежда освен, че предава Car Play. Ще се обаждам в диъра явно, за да видя, с кабел ли е, безжична ли е Car Play за тази кола 2017г, може ли да се сложи бежичният приемник от под UBB-то временно отпред, за да си вкарам телефона да се зарежда, докато върви Car Play безчино. Всичко това много ми разкъса смисъла и като чета, че само някой лицензирани апп-ове може да се ползват, се чудя за един MAPS & Waze, има ли смисъл. Разчитах да карам на BT за Аудио и Тел и на тяхната навигация, но май не струва, ще я пробвам, но липсваха променени улици в софия.
Някой може ли да ми каже Discovery Media с кабел л исе връзва за Car Play/Android Auto, ако я отключа или е безжична? Благодаря

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”