Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти

Мнениеот Pichaga » Чет 04 май 2023 20:47

Днес си взех колата от сервиза. Този път за смяна на воден радиатор, радиатор на климатик и интеркулер. Както и смяна на масло и всички филтри по колата. Всичко беше направено красиво и перфектно. Няма да споменавам отношение и адекватната цена на услугата, както и на частите. Браво и все така да имате доволни клиенти
Благодаря!

HarvesteR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HarvesteR » Пет 02 юни 2023 23:41

Исках да ползвам услугите им за смяна на спирачна течност. Казаха, че от май до септември не записват часове за подобни услуги, защото са натоварени с ремонт на автоклиматици в сезона. Пиша това за да спестя разкарването и на други клиенти. Може и да го пише в темата и да съм го пропуснал.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 03 юни 2023 15:14

Тъй като сме специализирани най-вече в диагностика и ремонт на климатични системи, отопление и вентилация при автомобилите, натоварването ни е пряко свързано със сезона - лятото и зимата сме най-натоварени, най-вече с основната ни дейност за съответния сезон. Предвид огромното натоварване, което имаме в момента с климатични системи, както и това, че съвсем до скоро бяхме в доста намален състав (само 2-ма души), тази година избягваме подобни процедури, освен ако не са част от някакъв по-обширен ремонт, за който така или иначе автомобилът ще седи на крика през по-голямата част от деня и ще има време за реакция, при възникване на непредвидена ситуация. Смяната на спирачна течност, макар да изглежда рутинна операция, би могла да се превърне в сериозен проблем, ако се скъса пробка на някой от апаратите, примерно - тогава той трябва да се демонтира, да се отстрани проблема, да се монтира, обезвъздуши и т.н. Това би довело до две неща - или да измести целия график на съответния крик с няколко часа, докато се отстрани проблема, което не бихме могли да допуснем в активния климатичен сезон, тъй като има следващи автомобили със записани конкретни часове или пък да се свали автомобилът и да изчака, за да се довърши, когато има възможност ( което може да е след час-два, но може да и след ден-два и т.н.) , което пък не е добър вариант за собственика му, защото е ясно - без спирачен апарат, няма как да го ползва. С цел да не се стига до подобни ситуации, които прерастват в проблем и за двете страни, действително избягваме някои процедури, когато натоварването ни е много сериозно и няе бихме имали възможност за адекватна реакция, ако се стигне до подобна ситуация.
За да не се разкарвате напразно до сервиза, както явно е станало в случая с колегата, бихте могли да попитате за услугата, която Ви интересува или да си запазите час, на посочения тел. номер или във Viber. Така или иначе работим само с предварително запазни часове за всички услуги, които предлагаме и дори да дойдете, няма да можем да реагираме на момента.
:beer

П.п. както знаете, Милен вече не работи в сервиза и поради това остана само моят тел. номер за връзка. Предвид това, не успявам да приема част от обажданията и използвам момента да се извиня за това, но правя, каквото ми е възможно... Ако не успеете да се свържете по телефона, моля, пишете ми във Viber и веднага щом видя, ще получите отговор.
Благодаря!

jordanbalew
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanbalew » Сря 14 фев 2024 13:53

Да Благодаря на Стефан за коректното и професионално отношение! Бърза, точна работа без забележки по маздата и пасата. Препоръчвам ги с две ръце. Съжалявам само,че по-рано не знаех за тях да си спестя мъки и главоболия през годините :D! В бъдеще отново ще разчитам на тях! БЛАГОДАРЯ отново! ;) :th_up :beer

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пет 23 фев 2024 9:51

zfa159 написа:П.п. както знаете, Милен вече не работи в сервиза и поради това остана само моят тел. номер за връзка. Предвид това, не успявам да приема част от обажданията и използвам момента да се извиня за това, но правя, каквото ми е възможно... Ако не успеете да се свържете по телефона, моля, пишете ми във Viber и веднага щом видя, ще получите отговор.
Благодаря!

Аз не знаех и му бях писала за смяна на масло на гоуфу и като не ми отговори се зачудих :) И после разбрах от някой колега, ама беше късно :) Успех!

JuStan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JuStan » Сря 26 юни 2024 15:04

Благодаря на Стефан и сервиз Елбатрон за всичко, което правят и начина, по който го правят !

Огромния "минус" от прекрасната им работа и отношение е, че са претрупани от работа и ползването на услугите им е доста напред във времето...
еле пък в жегите, коги сите рязко са се сетили, че климатиците им не работят и им трябват спешно за утре, и момците работят до посред нощите :) !
но пък чакането си заслужава :)

Стефане, гоУем си :)

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пет 01 ное 2024 13:42

И аз да се разпиша със закъснение тук...

Супер съм доволен от ремонта, вниманието и преди всичко: от търпението, спокойствието, с което може да се говори със Стефан и готовността да вникне в проблема на клиента... Не техническия, а защо точно сега с този ремонт се отива точно в техния сервиз. На базата на това и готовността да се вслуша във всички прищявки или малки детайли, който клиентът споделя, че са му важни около ремонта.

Благодаря за професионалното отношение и пожелавам летвата на обслужването само нагоре да я вдигате!

Kassy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kassy » Пон 18 ное 2024 10:30

Има ли друг телефон на сервиза? 089 542 81 61 не отговаря .

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 18 ное 2024 10:40

На първа страница с доста големи букви пише следното:
Работното време на сервиза е от Вторник до Събота, сутрин от 9:00ч. до 19:00ч. вечерта. Сервизът не работи в Неделя и в Понеделник, както и по време на официалните почивни дни и празници.
...
Мобилният номер, както и Viber, се изпозлват само в работното време на сервиза и не са активни през останалото време (телефонът е изключен, а Viber е деактивиран).

Kassy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kassy » Пон 18 ное 2024 10:42

Уф , Да бе.Въобще не е обичайно понеделник да не се работи и затова стават грешки. Извинявам се за недоглеждането.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 28 мар 2025 21:57

Благодаря на колегите от Елбатрон! Изключително съм доволен от смяната на радиатора на парното.

Bananaman
Автомобил: Golf 3 GTI 16v
Двигател: ABF 1996

Мнениеот Bananaman » Пон 14 апр 2025 9:50

Клиент съм на сервиза от над 10години. Звънях и петък, и събота на телефона, никой не вдига и не връща обаждане. Да няма нов номер или да не съм в черен списък нещо (незнайно защо). Моля колегите от сервиза да кажат, аз съм с лилавият софийски АБФ.

daimen
Автомобил: Octavia 3
Двигател: CKFC

Мнениеот daimen » Пон 14 апр 2025 10:06

И на мен ми се случи напоследък , бъди по-настоятелен , просто имат адски много работа.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 14 апр 2025 11:27

Здравейте!
Номерът си е същия и си е актуален, но от както Милен не работи при нас, остана само един тел. номер (моят) и само един човек, който да отговаря на всички постъпващи обаждания (аз). Действително не успявам да приема много от обажданията, тъй като имаме изключително много работа, както и се занимавам с някои специфични ремонти, които изискват цялото ми внимание и в такъв момент също не бих могъл да приема обаждане.
Не връщам обаждане при пропуснато такова, което съм написал и на 1-ва страница в тази тема, защото, когато си погледна телефона, обикновено има 15-20 пропуснати обаждания и не ми е възможно да отделя толкова много време, да се обадя на всички обратно.

-> Не приемам обаждания от чуждестранни или скрити номера, както и не провеждам комуникация със SMS . Не се обаждам обратно при пропуснати повиквания, тъй като за кратък период от време, звънят много номера и нямам техническа възможност да се обадя обратно на всички. Във Viber не приемам аудио или видео обаждания, както и не отговарям на съобщения, лишени от съществено съдържание, тъй като ги приемам за спам ( " Hi ", " Здравейте" и т.н., без никакво друго съобщение към тях).

Поради тези причини, в началото на темата също съм написал, че предпочитам комуникация с текстови съобщения във Viber, тъй като там няма вариант да се разминем - съобщенията си седят и имам възможност да ги прочета и да отговоря, при първа възможност от моя страна. В работното време на сервиза, обикновено отговарям в рамките на час-два или най-късно в рамките на деня, според натоварването в момента.

Предпочитаният от мен метод за комуникация e чрез текстови съобщения във Viber, на които отговарям при първа възможност, в работното време на сервиза.
Предпочитам текстовите съобщения във Viber, тъй като често нямам възможност да приемa обажданията ви на тел. номер, за което се извинявам! Чрез текстови съобщения във Viber, бихте могли да отправите запитване към мен, да си запазите час, да откажете вече запазен час, както и да поддържаме комуникация, свързана с ремонта - оферти, статус на ремонта, снимки и т.н.

Още веднъж се извинявам за това неудобство, имам желанието да отговоря на всички обаждания, но не разполагам с такава възможност :( .

П.п. някои клиенти ми казаха, че са имали проблем да ми пишат във Viber - изписвало им е, че този тел. номер няма Viber. Не зная поради каква причина се получава така, но установихме, че при такъв случай, трябва да изтриете историята на разговорите с мен във Viber, ако имате стара такава, после да изтриете контактът от тел. указател на устройството, после да го запишете отново и всичко започва да работи нормално. :gruebel

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 14 апр 2025 18:01

Отново искам да благодаря на Стефан и колегите му от сервиза!
След като прави японски бензинов сув, сега смени ангренажен комплект и водна помпа на дизелова кола със задраскана емлбема.
Рядко чисто, компетентно и адевкватно поведение при ремонтите. Спазват се часове и ангажименти, колата се преглежда като окачване и се дават препоръки за евентуални смени и колко са наложителни към настоящия момент
Цените също са без конкуренция спрямо качеството
Когато си купя пак ВАГ, пак ще продължа да ходя там :icon_lol

Претрупани са с работа, но няма как.... :love.vwclub

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”