Сервиз за дизели във Бургас ?! Спешно!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
landolin
Автомобил:
Двигател:

Сервиз за дизели във Бургас ?! Спешно!

Мнениеот landolin » Пет 22 юни 2007 8:54

Здравейте, трябва ми спешно читав сервиз за почти основен ремонт на двигател! Един приятел го закъса преди няколко дена в Бургас и се наложи да си остави колата и да се върне в София. Става въпрос за vento 1.9TD, преди да си тръгне са я гледали в един сервиз и са му казали, че има почупени клапани, повдигачи и т.н и са му искали 2000лв :screwy
Ако има някой от Бургас да сподели къде да закараме колата ще съм му много благодарен.

landolin
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот landolin » Съб 23 юни 2007 12:48

Никой ли няма тук от бургаският регион? Може и някой свестен майстор около Бургас в краен случай!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 24 юни 2007 21:21

мога да ти препоръчам много ама много добър сервиз .. стига да не те познават .. ще ти свършат перфектна работа :lol: пичовете са супер.. точно срещу входа на стадион "черноморец" до магазина за авточасти "даскалов" .. търси Вальо и Илиян .. те бачкат там.. видях невероятни неща направени от тях.. буквално невероятни.. мога да ти гарантирам че ще ти свършат перфектна работа..

сервиза е в едни червени врати точно до даскалов от дясната страна

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Чет 12 юли 2007 20:49

Не искам да те отчайвам,ама Бургас е най-пропадналия град като стане дума за лекари и сервизи-само некадърници некадърни в различна степен ,при които не дай си боже да отидеш съдират ти кожата и работа не вършат.Така,че ако има възможност твоя човек да си я кара колата в София да му я правят. :(

nikolayninov
Автомобил:
Двигател:

Майсторе, майсторе...

Мнениеот nikolayninov » Сря 18 юли 2007 14:50

Здравейте, и аз като вас да вметна някое мнение за дизеджиите.
Наистина се очудвам че в Бургас няма майстори за Дизелови мотори, то като цяло в България липсват и е нормално преди 15 год кой караше дизелов автомобил тук и затова те сега се учат. Мойто Голфче също се прецака, смених му маслото и сега мотора трака много яко чак ме е страх да е карам вчера обикалях и какви ли не глупости не чух, върха обаче беше един чичка бай Благой ако не се лъжа, няма гараж пичагата а ги ремонтира пред блока, голям специалист бил, живее в Славейков 36 блок, само като я чу каза че агренажния ремък е прескочил и че е за смяна, заедно с РОЛКИТЕ, при мотор 1.9 ТД е една ролка да поясня и че щял да центрова колата и да гори по малко, щяло да ми струва 100 лв само, било много евтино, явно на него така му се срува а нали сме българи затова взимал евтино. Така че вие ми кажете евтино ли е да ти сменят ремък с ролка за 100лв - само труда на някой си майстор който не си е направил дори труда и гараж да си направи. Какво ги правиш тез майстори. Як бой ги оправя само тях, това мисля аз. В последствие намерих добър майстор, който ще ви го препоръчам по -късно, за сега ще ви кажа че е в комлука и е добър Дизелджия, по всичко личи нега обаче ми оправи колицата, че май не е само ремъка с ролката.

Потребителски аватар
teko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teko » Сря 18 юли 2007 15:17

:oops: :oops: :oops: :oops:
Леле, толкоз ли сме зле наистина?

Vizor,какво значи "стига да не те познават".

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 18 юли 2007 16:04

Ами .. щото ако те познава пари няма да ти вземе .. а без пари не бачкат .. :)

Потребителски аватар
teko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teko » Сря 18 юли 2007 17:13

Vizor написа:Ами .. щото ако те познава пари няма да ти вземе .. а без пари не бачкат .. :)

Прав си-безплатен обяд няма.

nikolay_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolay_86 » Чет 19 юли 2007 18:24

момчета ами моя Голф 4 къде да го закарам за диагностика, че скоро го взех и дава бая проблеми още от сега( дисковите спирачки, амортисиорите, мотора искам диагностика да му правя). Бензинка 1,4 е 16 винтила.Препоръчайте някой свестен сервиз в Бургас

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Съб 21 юли 2007 11:56

Срещу Шел - Комлука, пресечката, първа клетка - Пламен и М. Рудник - Шилото, VW сервиз, последната клетка - Васко - гарантирам за добро качество.[/url]

nikolay_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolay_86 » Съб 21 юли 2007 12:12

мерси, а там компютърна диагностика дали правят, знаеш ли.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 23 юли 2007 23:09

nikolay_86 написа:мерси, а там компютърна диагностика дали правят, знаеш ли.

На Шилото имат някво PC, за другите не знам, но ако имаш нужда от такава диагностика и я нямат те ше те изпратят където трябва... :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”