Отзиви за Муни Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
nikolay_86
Автомобил:
Двигател:

Отзиви за Муни Бургас

Мнениеот nikolay_86 » Съб 21 юли 2007 12:01

някой ходил ли е в този сервиз, намира се в Славейков близо до зеленчукопвата борса.Хайде кажете работят ли добре там, че ми се налага да сменям много работи( амортисиори, дискови спирачки).

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Нед 12 авг 2007 11:12

Не познавам Бургас и не знам дали за същите става дума, но бяха точно зад магазин на Мазда, Муни-93 мисля се казваше сервиза.

Та в Бургас изведнъж температурата ми се качва. Минах през 2 други сервиза, които тъкмо затваряха (беше събота) и ме пратиха при тия, щото работеха цял ден. След известно умуване, решиха да ми сменят датчика на перката, защото моята перка била с две степени, а датчика ми бил за перка с една степен.
Поръчаха го, чаках, смениха го и викат - ми не се оправи проблема, ама то всъщност температурата си е ОК (уж мереха с някакъв уред директно температурата в маркуча). Сигурно датчика на таблото е прецакан и не ти показва вярно, карай си така, пък в София ще си го оправиш.
ОК, карам си така и хоппа - антифриза взе да излиза. Изчаках да изстине, долях антифриз и след това до София на парно с отворени прозорци и макс 90-100 км/ч :x :evil: :?
Прибрах се в София, отидох при Ваското 1 и всичко си дойде на мястото :bowdown :bowdown :bowdown

Тъй че от мен негативно мнение за тоя сервиз, макар че ти за съвсем други неща гледам ще ходиш.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пон 20 авг 2007 13:40

Смених си маслото, и на тръгване ми казаха, че всичко е точно и колата е в добро състояние, но няма да е лошо да се смени колянов вал, бензинова и водна помпа и още около 65 неща :shock Кракът ми няма да стъпи повече там!

Потребителски аватар
Fiend
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fiend » Пон 27 авг 2007 19:42

Кратко и ясно: никога за нищо на света.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”