Добър авто сервиз с нормални цени в Пловдив ?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
juli76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Добър авто сервиз с нормални цени в Пловдив ?

Мнениеот juli76 » Вто 25 сеп 2007 18:32

Имам нужда от ремонт на един бус тип малко камионче но ми трябва авто сервиз с високо хале където въпросния автомобил ще може да влезне понеже е висок 3,5 м. Дайте предложения за добър сервиз с качествено обслужване и нормални цени в Пловдив.Благодаря предварително !

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 25 сеп 2007 19:16

колега, кажи ква марка е и кво се налага да му ремонтират. според мен височината на халето е последна грижа.

Потребителски аватар
juli76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот juli76 » Вто 25 сеп 2007 20:19

Марка Мерцедес,модел "Спринтер"412.Нищо сериозно като ремонтспоред мен. Трябва да се прегледа предницата и да се сменят накрайници маншони на кормилната рейка евентуално и други неща след което да се направи стенд.Също така съединителя трябва да се ремонтира. Ползвам един сервиз от който съм доволен но там този бус не може за влезне.Мойте хора от сервизчето мълчат и вдигат рамене не щат да правят реклама на конкуренцията.Проблем е че автомобила трябва да се ремонтира бързо понеже е работен и не може да стои дълго време в бокса.Питам в нета понеже нямам много време да обикалям и търся подходящи места за ремонт.Лъскави сервизи с неразумни цени не ме итересуват не разполагам с излишни средства. :)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 25 сеп 2007 21:34

пробвай в сервиза на ицо - намира се зад ресторант "чадърите".

Потребителски аватар
lachobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lachobg » Чет 27 сеп 2007 15:02

Също и Никито Илиев от Прослав. Сервизът му е в уличката след хладилника на Белла. Мога и телефон да ти дам.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 27 сеп 2007 21:08

Ако пък ви се намират пари - можете да пробвате в сервиза на Китанов ...намира се точно до бившето ни място за сбирка ..... малко скъпо взима , ама защото не сменят 1 по едно , ами радикално :wink: нашите 2.8 и 2.3 CDI са там ..... скъпичко , ама нямаме особени оплаквания.... колите са важни - ако спрат е по лошо , отколкото ако е по евтино , но става бавно ....
п.с прочетох за лъскавите сервизи ..... затова споменах и приоритета при нас ..за себе си ти си знаеш :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”