Сервиза за гуми в Студентски град - МНЕНИЕ +

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Сервиза за гуми в Студентски град - МНЕНИЕ +

Мнениеот Mladenski » Пет 12 окт 2007 11:46

Такаа, трябваше да слагам зимни гуми на Пасата и се чудех какви, къде и т.н. и един приятел ми препоръча сервиза на Краси в Студентски град.
Не ми е близо, но един ден след работа отидох. Оказа се, че човекът е въвел система с предварително записване, защото има доста работа. Обаче не ме отпрати, помоли ме да изчакам в кафето над сервиза, а аз не бързах, така че след около 30 мин ми обърна внимание. Хареса ми, че ми обясни какви са предимствата и недостатъците на всяка от гумите, които се предлагат при него (по каталог се поръчва) и в зависимост от това къде ще ги ползваш ти препоръчва някакви. В моя случай се спряхме на DEBICA, защото зимата ходя на ски по планините и според него се държат добре на сняг. Иначе бях готов и по-скъпи да взема.
Направи ми впечатление, че след мен дойдоха още хора за лепене и изправяне на джанти, а беше вече към 19ч., т.е. явно работи до късно човека.
Точен ми се стори, кафенцето и цените също бяха ОК, така че му взех телефона (862 49 02) и ще пращам приятели там вече, вместо в Радиал.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пет 12 окт 2007 20:41

Там май правеха отстъпки за клуба :wink:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Нед 14 окт 2007 21:48

А къде е сервиза по-точно , че днес след една "малка" дупка 2 джанти са ми криви , а и мисля да слагам зимните обувки. Мерси предварително :wink:

Потребителски аватар
Geleto
Контакти:

Мнениеот Geleto » Нед 14 окт 2007 22:01

Металния балон зад МЕИ. Аз него имах предвид :wink: Ваското ме е пращал там!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Нед 14 окт 2007 23:11

up :arrow: :arrow: :arrow:

А Геле , тва до балона има ли кафе "горе" . Чудя се дали е същия сервиз , но ако и той е добър там ще ходя :wink:

Потребителски аватар
Geleto
Контакти:

Мнениеот Geleto » Нед 14 окт 2007 23:57

:roll: Не помня дали има кафе :oops: ама той е само един сервиз за гуми там

Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mladenski » Пон 15 окт 2007 15:51

Този сервиз, който аз имах пред вид, и който ти препоръчвам горещо, се намира на ул. "Проф. Кирил Попов" 55А. Това е срещу бл. 55, или по-точно, зад строежа пред бл. 55.
Ако идваш откъм центъра, най-лесно ще го намериш по следния начин: движиш се по Симеоновско шосе и на последния светофар преди околовръстното завиваш наляво по улицата, която води към Зимния дворец. По тази улица караш около 100 м, после завиваш наляво (мисля че се пада първата пресечка). След около 50 м си пред сервиза (сервизът и автомивката са ти от лявата страна, а от дясната е строежът, за който споменах по-горе).
Човекът се казва Красимир Атанасов, а телефонът му е 862 49 02.
Не е много по приказките, но си разбира перфектно от работата.
:D

Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mladenski » Пон 15 окт 2007 15:54

А, и да не забравя - джантите ги изправя ръчно. Вчера сутринта оправях една (човекът бачка и в събота и неделя) и стана екстра. Но ако Бате Бойко не оправи до две три седмици "малката" дупка на лявото платно на улицата, която свързва Студентски град и Младост, в посока Младост, следващият път ще отида при него да ми прави джантата :evil:

Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mladenski » Пон 15 окт 2007 16:22

Geleto написа:Там май правеха отстъпки за клуба :wink:

Да, отстъпката при Краси е 10% от цената на поръчки над 20 лв. Дава я само за ФВ-та, като е достатъчно да кажеш, че му знаеш адреса или телефона от форумите на ФВ.
Т.е., прилага се за всички форумджии, а не само за членове на клуба 8)

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 15 окт 2007 16:35

Mladenski мерси много . Значи знам къде е сервиза , а тая ДУПКА за която спомена вчера ми изкриви 2-те джанти !!!!!!
Ще звънна на посочения телефон и ще се разберем . Мерси предварително :wink:

Да допълня само , че там не може да се изправят АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ :cry: Преди малко говорих с жената дето е на касата и каза , че се работи само с железни джанти

Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mladenski » Сря 17 окт 2007 8:05

Тези, които ми изправяха в сервиза, са железарки!!! 8)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”