Добър сервиз за голф в Бургас? Съотношение цена-качество?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- kristiaann
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги вече и аз влизам при вас.Днес си взех голф 1.6 и гт 101 к.с. и понеже съм новак в тази област някой би ли казал къде в Бургас има добър сервиз, за да си сменя масло ,ремъци и т.н.Нещата от първа необходимост.Потърсих във форума но не успях да намеря. Мерси на всеки отзовал се. 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз моя ремък си го сменях в един сервиз до шилото ... значи като хванеш патя за шилото ... малко преди шилото има една отбивка надясно ... там има от дясната страна 5-6 сервиза ... в последния , мисля че са точни и си разбират от работата ... иначе маслото можеш да го смениш навсякаде, без значение е... например сервиза до магазина на тойота или пак в славейков до хемус на ъгъла до светофара,има гумаджийница и сервизче.а може пък просто да идеш в сервиза на VW
- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Честито колега да си го караш безаварийно.
А за сервиза на VW в Б-с не сам чувал хубави мнения, поразрови се пак във форума все ще изкочи нещо, мисля си че съм чел теми за сервизи в Б-с
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E3%E0%F1
Здравей колега ,отиди в автосервиз Лъки в Славейков срещу 55 блок там можеш да смениш всичко.
- jetta75
- Автомобил: VW BORA Variant 4motion
- Двигател: AJM 2000
Дано не съм закъснял с отговора си.Малко са добрите сервизи в Бургас.На Шилото Васко и Тошко си вършат много добре работата.Това е последната клетка. Там са няколко но в другите не се знае.Друг добър майстор при който аз ходя е бат Здравко в кв.Победа е сервиза засега. След затвора на кръстовището с бензиностанция О5 завиваш наляво и караш само направо до последната пресечка и там завиваш надясно и веднага вляво в един гараж.Мисля че няма да ти е лесно да го откриеш но си струва да опиташ.Ходил съм и при Тошко на Шилото но ми идва далече.Доволен съм и от двата сервиза.
Честито колега, със здраве да си я караш
Можеш да я закараш при Николай и Миро, сервиза се намира като подминеш Кат първата пресечка завиваш надясно, минаваш покрай един сервиз на който пише Въката и Тошко и след 20-30 метра влизаш през портала който се пада вляво.Караш направо и в дъното е самия сервиз.
Аз много съм доволен, предната ми Г3 и тази също само там съм ги карал и никога не съм имал проблеми

Аз много съм доволен, предната ми Г3 и тази също само там съм ги карал и никога не съм имал проблеми

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”