Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Re: Сервиз The_Machine - АГУ,Автоклиматици,Диагностика,Ремонти

Мнениеот Shakez » Сря 17 ное 2010 14:29

Здравейте,
От известно време чета в този форум и има доста полезна информация. Изчетох и мненията по темата със сервиза. Доколкото си спомням имаше само две отрицателни мнения за сервиза.
Моята гледна точка не се припокрива с тези мнения. Напротив. Обадих се, отидох и ми обърнаха внимание. Стефан е като лектор, няма слабо място и отговори на всички зададени въпроси и то доста подробно. Оказа ми съдействие и с други дребни проблеми, като например трудно отваряща се врата. С едно изречение човека си е много точен и явно си разбира от работата.
Бих ги препоръчал на всичките си познати, а на момчетата пожелавам само разбрани и платежоспособни клиенти. :да:

Потребителски аватар
serrgiotacchini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот serrgiotacchini » Пет 26 ное 2010 22:09

Искам да благодаря на това прекрасно ТРИО, момчето които си разбират от работата и изпипват всеки един детайл от автомобила , който се нуждае от "докторска" намеса :) Искам да благодаря най-вече на Иво, който се грижи перфектно за колата ми, познава я и когато е болна я лекува с лекота. Той е единствения човек който е ремонтирал моята кола и друг няма да има :) Мисля че това е екип на който всеки може да се довери!!! Само така пичове!!!

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 08 дек 2010 9:27

По принцип силно зависи от форд-а и какво точно му има.Правил съм доста климатици на Галакси-та,ама то в тази си част си е Фолксваген и диагностиката на климатроника си се прави с ВАГ-КОМ .Иво е правил няколко Форд-а на газ,различни като модели и години.Аз съм си играл с климатици и охладителна система на Мондео,Ескорт, с ходова част на Мондео,сега и съединител му сменяме,така че си зависи от колата и съответния и проблем. Като цяло софтуер и кабел за диагностика за Форд нямаме :roll:

ford1416V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ford1416V » Нед 12 дек 2010 14:08

Форд Фиеста е колата 1998 г. (zetec 1.4 16V) и бях мераклия за газово, ама с тая цена на газта нещо почнах да се почесвам по главата. Иначе другото е, че когато бях на смяна на ангренажен ремък по едно време момчетата нещо се затюхкаха, зашушукаха и после единият вика на другия "Трай си!". Сега имам усещането за лек спад в мощността. Не знам дали става въпрос за недобре зацепен вал. Като четох и питах тук там научавам, че ако става въпрос за недобре центрован ремък последствията би трябвало да са доста по-сериозни и колата да се мъчи, да пали трудно и да гори повече. При мен обаче е ОК, само с това усещане за лек спад в мощността, което може да се окаже и чисто субективно. Та бих искал да попитам може ли да се провери, как стоят нещата с ремъка и евентуално, къде мога да науча актуални цени на газовите устройства. На всичкото отгоре не съм от София, което допълнително усложнява нещата, така, че ако решите да не си губите времето с мене няма да ви се разсърдя.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 13 дек 2010 1:02

За ангренажа трябва да видя как седи въпроса с ремъците в Аутодата (утре,като съм в сервиза) ,за да ти кажа можем ли да видим дали е правилно зацепен (някои се правят с едни скоби,различни за всяка марка и понякога дори двигател и без тях нищо не можеш да направиш или видиш, защото разпр. валове нямат белези).Ако ангренажа е класически и не се изискват специални инструменти, няма проблем да го погледнем и да помогнем с каквото можем :)
За газовите неща най-добре пиши лично съобщение на Иво ( The_Machine ) или му се обади,да си поговорите - в началото на темата има неговия телефон и разни цени на газови уредби.Той най-добре може да ти каже кое е по-добро като цена/качество,какво би струвал монтажа на уредба на колата ти ,какви проблеми можеш да очакваш (някои двигатели си имат специфични проблеми при газифициране),горе-долу какво време ще му отнеме монтажа,за да може да си прецениш дали колата може да прекара такова време в сервиза в София.
:beer

Потребителски аватар
todval
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот todval » Съб 18 дек 2010 16:15

Искам да изкажа една голяма благодарност към момчетата от The_Machine,на Стефан и Милен, които бързо и професионално ми смениха водната помпа и термостата и на Иво, след чиято центровка на запалването и регулировка на газовата, колата е неузнаваема!
Желая весели празници на всички! :beer

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Сря 22 дек 2010 23:44

No comment... :roll:
Изображение
Изображение
mhihi

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пет 21 яну 2011 18:23

Голяма благодарност на Стефан и Милен :!: Супер коректни и разбрани момчета :!:

Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Мнениеот ivchoforever » Съб 29 яну 2011 20:26

Специални благодарности на Стефан относно коректно отношение и отлично свършена работа.Мога да кажа,че той е бог на климатици/климатроници и ел.инсталациите на колите.Благодарение на него съм с напълно ревизиран климатроник на който всички клапи и моторчета работят и съответно той работи отлично.
Ето снимка преди/след на климатичното радиаторче в таблото:
Преди
Изображение
След
Изображение

Благодарение на него съм вече с табло от Passat B4,като всичко е вързано и направено както си е било фабрично,също благодаря и на Иво за коректното отношение и добре свършена работа.Евала ви правя момчета много успехи и много доходоносни клиенти ви желая за напред :beer

seed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот seed » Сря 09 мар 2011 13:59

Искам да благодаря на момчетата за перфектно свършената работа. Мога само да ги препоръчам .Рядко се срещат толкова кадърни любезни и отзивчиви хора.
Успех

Потребителски аватар
ivchoforever

Мнениеот ivchoforever » Нед 27 мар 2011 13:11

Отново искам да благодаря на Стефан за отлично свършената работа,благодарение на него след ремонта на двигателя който ми направи,сега разхода ми е с цели 3 литра надолу и двигателя е значително по динамичен от преди.Държа да отбележа,че това е рядко срещан кадърен,отговорен и разбран човек :да:

okem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okem » Сря 30 мар 2011 18:03

Технически грамотно обслужен климатроник благодаря ви :applause: :applause: :applause:
: vw fen

zorba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zorba » Съб 02 апр 2011 22:34

Въпроса ми е за климатика, от доста време ми вие лагера на съединителя/на компресора/ можете ли да ми го смените?
Колата е Ауди В4 АБТ дв. марката на компресора не я знам, но е за Р12. Другата особеност е че преди 2,5 г. ми го напълниха с Р134 без промяна по с-мата, охлажда перфектно 6-7 С* на духалките.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 03 апр 2011 20:50

Няма проблем,имаш ЛС ;)

Потребителски аватар
ivchoforever

Мнениеот ivchoforever » Вто 05 апр 2011 19:47

Отново големи благодарности към Стефчо :applause: Днес ми направи климатроника с новия фреон и всичко е ОК. 1 градус е температурата от духалките :Mr Green Fun Сложи ми кутия и филтър за купе с активен въглен уникално добре защото до сега нямах такъв и влизаше прах и мизерия която не се отразява добре на климатичното тяло в таблото,също така съм му благодарен,че ми уреди и две чисто нови стъкла за огледалата с подгряване и шоферското е асферично и ми ги постави сега видимостта е перфектна mhihi Хиляди благодарности и все така да продължава за напред :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”