Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Мнениеот TDI-RS » Сря 06 юни 2007 14:27

аз бих желал да попитам дали е отстранен проблема с цените, че при мен не се отварят.
бих искал да имам предварителна представа за нещата, все пак има и хора, които не са от Сф. и е добре да знам ориентировъчно цените преди да отида на място.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 06 юни 2007 19:50

TDI-RS написа:аз бих желал да попитам дали е отстранен проблема с цените, че при мен не се отварят.
бих искал да имам предварителна представа за нещата, все пак има и хора, които не са от Сф. и е добре да знам ориентировъчно цените преди да отида на място.
Сайта ще бъде променен тотално, така че имайте малко търпение, до тогава, тел., факс, ел.поща,ЛС,съжалявам за неудобството.

Потребителски аватар
vakme
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Положителна оценка

Мнениеот vakme » Сря 06 юни 2007 21:25

Редно е когато клиент е доволен да го сподели с всички във форума. Е, аз останах много доволен от днешното посещение и ремонт в ХЕЕД91.
Посрещна ме братът на Христо, Киро, който е приемчик на сервиза. Нещата се развиха по-бързо от очакваното и след 2 минути колата ми вече имаше поръчка, а за мен остана да търся вариант за връщане в центъра (това май е единствения недостатък - доста е далече сервиза).
Какво мислех да се сменя:
1) Амортисьори предни с Билщайн
2) Съединител комплект
След около час ми се обади Киро и ми обясни, че съединителя още има живот в него и въобще не е необходимо да се сменя. Разбира се предложи ако държа да го сменя - да го направят. За сметка на това се оказа, че предните ми дискове и накладки плачеха за подмяна, също се установи, че имам и закъсан спирачен маркуч. Тъй като отпадна смяната на съединител, те ме посъветваха да сменя и лагер на главината (който виеше вече от няколко месеца, но все отлагах смяната му) и това също беше одобрено от мен.
Какво се смени всъщност:
1) Амортисьори - предни (бяха напълно заминали и колата се лашкаше като лодка)
2) Маркучи - спирачни (предни)
3) Накладки и предни дискове
4) Лагер на главина на предно колело
Всичко излезе като тотал 525.91 лв. с труда и реглажа на предницата (Цена от която не мога да не остана доволен), и което е по-важно в днешно време - в рамките на 1 работен ден.
Е, сигурно някой от моите любими "Байчовци" щеше да ми вземе по-малко за труд, но аз съм на мнение, че не трябва да се прави компромис с качествения труд, контрола и гаранциите, които дава ремонт в сервиз от ранга на ХЕЕД91.
Е, уважаеми колеги - мога да заключа, и нека не прозвучи като реклама на подставено лице - ако искате да ви се свърши качествено работата - отидете при Христо и ХЕЕД91. И не забравяйте да споделите тук как е протекъл ремонта при вас.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Положителна оценка

Мнениеот scuba » Чет 07 юни 2007 8:47

vakme написа:...

И като капак на всичко се запозна с мен :-)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 08 юни 2007 8:11

И аз много благодаря на Ицето и на чичо Краси за спешната манипулация :wink:

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пет 22 юни 2007 18:56

Хахахахаха . Днес говорих с вашата Легенда gas или по точно с Батко Ви Милен и понеже е гузен че ми усраха колата и се изложиха страшно много ми предлага фарове вече без отстъпка.... Евала на Хеед 91 ДАНО ЗАБОГАТЕЕШ МИЛЕНЕ въпреки че отново Ицо не е запознат хахахахахаха.
И да ви кажа момчетааа тук в форума има едно приятелче където дава много по хубави цени от тези на Хеед па макар и с отстъпката........... :gives:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 22 юни 2007 21:49

iliev77 написа:Хахахахаха . Днес говорих с вашата Легенда gas или по точно с Батко Ви Милен и понеже е гузен че ми усраха колата и се изложиха страшно много ми предлага фарове вече без отстъпка.... Евала на Хеед 91 ДАНО ЗАБОГАТЕЕШ МИЛЕНЕ въпреки че отново Ицо не е запознат хахахахахаха.
И да ви кажа момчетааа тук в форума има едно приятелче където дава много по хубави цени от тези на Хеед па макар и с отстъпката........... :gives:

ами.. запознай го.. ! до сега от Ицо .. лошо не съм видял !!!
и къде ти е усрана колата?

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пет 22 юни 2007 22:04

Vizor написа:
iliev77 написа:Хахахахаха . Днес говорих с вашата Легенда gas или по точно с Батко Ви Милен и понеже е гузен че ми усраха колата и се изложиха страшно много ми предлага фарове вече без отстъпка.... Евала на Хеед 91 ДАНО ЗАБОГАТЕЕШ МИЛЕНЕ въпреки че отново Ицо не е запознат хахахахахаха.

ами.. запознай го.. ! до сега от Ицо .. лошо не съм видял !!!
и къде ти е усрана колата?

Ела да ти покажа, но после искам да ми се извиниш публично тук като разбереш :dummy:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 22 юни 2007 22:07

dobrinb написа:Колеги темата е за друго, ако имате мнение за Хеед'91, има си специална тема.

хубаво е да я позачистиш .. а само да кажа на колегата

аз нямам за какво да се извинявам .. можеш да покажеш и ние да си дадем мнението.. ДА.. УСРАЛ Я Е .. или НЕ НЕ Я Е УСРАЛ.. разбираш ли ? аз извинения не давам на никого..

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пет 22 юни 2007 22:14

Vizor написа:
dobrinb написа:Колеги темата е за друго, ако имате мнение за Хеед'91, има си специална тема.

хубаво е да я позачистиш .. а само да кажа на колегата

аз нямам за какво да се извинявам .. можеш да покажеш и ние да си дадем мнението.. ДА.. УСРАЛ Я Е .. или НЕ НЕ Я Е УСРАЛ.. разбираш ли ? аз извинения не давам на никого..

Айде трииииииите на воля ама като тръгнете да купувате всички се циганите иначе сте големи отворковци..... НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ЦЕНИТЕ НА ХЕЕД, макар и с отстъпката.... разпитах и ви правя услуга а вие ще ме изядете бре...... Айде с здраве....

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 23 юни 2007 7:27

И как с осраната кола ходиш два пъти на тунинг изложение в клас ОПТИЧЕН ТУНИНГ

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Съб 23 юни 2007 9:37

scirocco gt написа:

Ходя само заради купона :yahoo: кой ще ми оцени колата с сцепени бронии и счупени огледала.... :ble:

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Съб 23 юни 2007 9:51

scirocco gt написа:
scirocco gt написа:
iliev77 написа:
vasstop написа:
iliev77 написа:Колегата Igor е в Германия и работи с актуални цени.... Миленееее да знаеш че фаровете които ти имаш в магазина Igor ми ги доставя с 100 лв. по-малко от твоята цена, така че айде у лево и престанете да си рекламирате стоките и да заблуждавате момчетата тук.... Ако си плащате за реклама, OK? ама много скъпи артикули бре пинокиооооо.

Всеки има право да продава на каквито цени прецени, пък ако сам види, че не му върви може да си коригира цените.
Нарича се пазарна икономика.

А на теб не ти прави чест да ръсиш обиди, при положение, че ти направиха колата и то доста добре.
Отделно едно от правилата на форума изисква да спазваме добрия тон, имай предвид, че мненията ти може да бъдат модерирани. Да не пищиш после като миналия път "ощипаната кака"... :evil:

Ще ти кажа едно : Никой не съм обиждал, ако ти искаш ходи си купувай от Хеед аз искам да кажа на момчетата тук че други хора предлагат същите работи на по-ниски цени - Нали сме тук за да си помагаме . А ти братле ако искаш да лижеш гъза на Хедаджиий това си е твое мнение разбра ли - Човека който се заяжда си ТИ......
Ти си човек с две лица :?:
Не може като се видим да ми говориш като пръв приятел, а тук да плюеш по фирмата ми.А и колко човека от ХЕЕД познаваш, защото тук работят почти 40(четиридесет) души?

На Калояново беше за последно, там си поговорих с Милен и това ми беше достатъчно за да ви отпиша.... Не стига че 2 месеца ми бавихте колата, искате ми едни пари на другия ден други и накрая аз съм ви виновен че се оплаквам. Непрекъснато се съобразявах с вас, плащането ми беше на минутата а виееее...... спирам да пиша че сте ми черни вече, егати наглите хора сте.... Желая ви здраве , не искам никой да се чувства обиден, просто такъв е живота......

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 23 юни 2007 10:18

iliev77 написа:
scirocco gt написа:

Ходя само заради купона :yahoo: кой ще ми оцени колата с сцепени бронии и счупени огледала.... :ble:
Не мога да разбера нещо, ние правихми вратите, калниците и панелите, а това е лява и дясна страна, за тях нищо не казваш, броните са отпред и отзад :roll:,а броните са процепени в краищата,защото ги напасвахме по новите вежди, разбира се със твое съгласие, и ако ги бяхме довършили щяха да изглеждат по друг начин :wink:

Последна промяна от scirocco gt на Съб 23 юни 2007 10:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Съб 23 юни 2007 10:41

Ок! щом искаш да изпадаме в подробности, ще ги кажа за да не излиза че си измислям....
1. Заден ляв панел (калник) има петно 15 на 15см матирало петно - това е станало след вашата намеса като излезна от камерата
2. При същата процедура сте ми изшлайфали пластмасата на лявото огледало и крайщата на предната броня.
3. Задната броня е цепнахте за да видите как трябва да стои по продължение на веждата - щяхте вие да ми ги правите но в последствие ми обявихте 270 лв на броня и аз се отказах....
Има неща не е като да няма НАЛИ ? А.... сетих се, дръжките трябваше и те да са с цвета на колата ама нямахте време А? те са към панел-врати.................................Дано съм ви бил полезен, все пак това ви беше първата клиентска кола за тунинг....мисля че занапред може и да изгладите нещата.....
btv Обадихте ми цени такива като за професионалисти а всъщност се учихте на моята кола ХАХАХАХАХАХАХА .......

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”