ifidik - дизел сервиз Варна - това е истината!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Re: ifidik-варна-това е истината

Мнениеот niks76 » Вто 17 яну 2012 22:39

vutov написа:Само че, днес като ходих да го търся на познатото място (до Бизнес парка) се оказа, че го няма и един от съседите му каза, че бил фалирал и май вече не бил във Варна.
Лошо, лошо...
Сега ми трябва някой друг с подобни умения с двигателите и електрониката им по тях.

Иво работи наблизо (няма и километър) от стария си сервиз и едва ли скоро ще му се наложи да спре да почива от недостиг на работа mhihi
във Варна си е ,не е споделял че ще се изнася (на гости го чакам от две години и все няма време от работа)и така нататък-слуховете си е...и пушека .........................тва завистниците са страшна работа-фалирал и тем подобни глупости :screwy
пиши му на лични за новия адрес

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Сря 18 яну 2012 0:18

Преди 2 седмици ходих да видя Иво какво прави и се оказа че го няма на това място и му се обадих да го питам къде се намира. Намира се след като излезеш от кръговото ... и влезеш направо в пресечката да влезеш в града веднага в дясно където е завода на ПЕПСИ там се влиза през портала и веднага пак в дясно караш, караш завиваш на ляво и си при него :) той гаража му се пада в долната част халето.

vutov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vutov » Сря 18 яну 2012 1:03

Явно това е мястото:

http://maps.google.bg/maps?daddr=43.224 ... sz=19&z=19

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Сря 18 яну 2012 10:20

Горе долу е някъде там, то не може да го объркаш, като видиш завода на пепси влизаш вътре през портала и вече както ти казах по-горе.

Потребителски аватар
pepo_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepo_1986 » Пон 07 май 2012 19:15

къде да го намеря

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пон 07 май 2012 22:22

Виж горните два поста. В завода на Pepsi е.Като влезеш през портала веднага вдясно и вляво втория сервиз е неговия

Потребителски аватар
joro09
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro09 » Вто 22 май 2012 21:12

vutov написа:Само че, днес като ходих да го търся на познатото място (до Бизнес парка) се оказа, че го няма и един от съседите му каза, че бил фалирал и май вече не бил във Варна.
Лошо, лошо...
Сега ми трябва някой друг с подобни умения с двигателите и електрониката им по тях.

scare

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Сря 23 май 2012 17:53

maikomila maikomila maikomila и ко ше прайм ся ? Е сега му писах ЛС да видим какво ще каже.

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Сря 23 май 2012 18:33

Благодаря на всички за добрите думи, но все си мисля че пишат само доволните клиенти.Няма начин да не съм нагрубил някой или с нещо да не съм се справил.
Работя и продължавам да работя.Намирам се в завода за безалкохолни до кръговото под метро.Телефонът ми е 0897 980 526 Ивайло Георгиев.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 20 сеп 2012 17:16

Точно там сие е в бирената фабрика и не е фалирал, а работи с пълна пара. Днес ходих при него след снощната авария на път за Варна. Щом аз от другия край на България го намерих с едно обяснение по телефона. Веднага ми обърна внимание, въпреки, че беше затрупан от работа. Диагнозата беше, бърза, ясна и точна, съответно и начините за отстраняване, както винаги :)

Евала :bowdown !

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 22 сеп 2012 0:27

...след отваряне на мотора се установи, че наистина разпределителния вал е за смяна и явно е работил дълго време така, което е причинило износване и счупване на два от повдигачите. Нов вал,нови лагери за вал, и нови повдигачи. Реглаж на дюзи, настройка на синхронизацията. Всички показатели си влезнаха в идеалните стойности за този мотор.

Резултата е: колата работи, върви и гори както никога досега и то буквално след няколко часа. Лично аз не се очудвам от това отношение, понеже точно преди 3 години бях обслужен по абсолютно същия начин от същите тези двама души, а тогава дори не ме познаваха.

Който си го може, си го може :да: .

Потребителски аватар
elica
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот elica » Вто 16 окт 2012 15:30

С риск да ме наритате-все пак ще пробвам. До колкото знам Иво се занимава с двигатели, на мен ми трябва майстор за ходовата част-дали той ще свърши работа? Днес колата минава преглед (Пасат Б5), казаха, че 'магарето' дето носи двигателя за нищо не става от ръжда, можело да изпадне всеки момент. И аз го видях-грозна гледка, ама кой да ти гледа такива неща. МИналата година беше при някакъв 'майстор' дето го заварява същото това магаре, ама още тогава е било ясно, че само със заваряване няма да стане. И сега вече положението е критично. Ударете едно рамо за читав майстор, на който да се доверим :roll:

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Вто 16 окт 2012 16:13

Няколко мнения по-нагоре Иво си е оставил телефона. Обаждаш се, питаш и получаваш директен отговор на въпроса ти ;)

Потребителски аватар
elica
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот elica » Пет 19 окт 2012 7:16

Отидох, видяхме се, оправи я. За съжаление положението като цяло не е много цветущо на тая кола :(.
Много съм доволна от Иво-бърз и сръчен :D . Да е жив и здрав дълги години да ни помага :да:

lambozo
Автомобил: Audi Allroad 2.7T Quattro
Двигател: ARE

Мнениеот lambozo » Сря 31 окт 2012 22:07

Два пъти при него = два пъти много-доволен! Коментарите са излишни, остава почерпката :D

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”