ifidik - дизел сервиз Варна - това е истината!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Re: ifidik-варна-това е истината

Мнениеот KadROo » Съб 08 дек 2012 16:54

Нещо за което ми искаха неразумни суми при него се оправи за 5 минути :bowdown Никой не може да разбере че проблема поради който гаснеше колата е било едно тъпо реле :screwy

Последна промяна от KadROo на Нед 19 яну 2014 18:37, променено общо 2 пъти.

h.hristow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот h.hristow » Пон 17 дек 2012 21:55

Иво,и аз на свой ред да Ви благодаря за помоща която оказвате без да се щадите!И сина предоволен и курсистите също,за мен да не говорим.Господ здраве да Ви дава момчета!!! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 17 дек 2012 23:37

h.hristow написа:Иво,и аз на свой ред да Ви благодаря за помоща която оказвате без да се щадите!И сина предоволен и курсистите също,за мен да не говорим.Господ здраве да Ви дава момчета!!! :bowdown :bowdown :bowdown

Сподели с какво е бил полезен???

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 18 дек 2012 14:58

Сигурно пари на заем му е дал!

Потребителски аватар
naiturseniq
Автомобил: VW Passat 2016
Двигател: 2000 TDI 150hp

Мнениеот naiturseniq » Пет 21 дек 2012 23:34

Според мен за него това е повече от работа - просто му харесва да го прави и най вече му се отдава. Не съм препоръчвал друг майстор освен него на приятели те си. Всички са много доволни , както и аз. Преди време ми оправи прекъсването на колата , което го влачих 1 година и ако не беше той вече бях готов да я продам .

:beer

russlan_z
Автомобил: Golf 3 TDI
Двигател: AFN

Мнениеот russlan_z » Съб 22 дек 2012 2:15

Едва ли Иво се нуждае от повече препоръки, но аз най-енергично ще добавя и моята!!!
Преди година и половина - две, буквално за 20-на минути ми оправи голфи, който оттогава си хвърчи като змей без никакви проблеми с помпа, центровки и компютри!
По-важното обаче е че ми направи изключително добро впечатление на човек, който не прави компромиси с работата си, нещо много много много важно. Затова и съм го похвалил на всички приятели, защото хора като него са голяма рядкост наши дни! Иво, благодарско за сериозното отношение и за летящото ми голфи!!!

niko75
Автомобил: VW Passat GTE 2016
Двигател:

Мнениеот niko75 » Съб 22 дек 2012 20:25

Хора какъв е адреса на този сервиз във Варна.
Трябва да семням маслото на Паско (2006г) 2.0 ТДИ 140 кс, ВКР и незнам какво трябва да е и каква марка. Като гледам някои пишат че са доволни от Кастрол други от Титан пълна синтетика.
Та освен за маслото бих искал да попитам в сервиза и за разни други неща.

ubahob-0102
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ubahob-0102 » Чет 03 яну 2013 5:03

Здрасти на всички колеги и ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА.
От скоро съм ГОРД собственик на VW и мисля, че искам да направя някой подобрения по мотора.. дали майсторите от този сервиз който обсъждате могат да ми помогнат?
Някакви координати, ще може ли ?
death

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Чет 03 яну 2013 9:51

ifidik написа:Благодаря на всички за добрите думи, но все си мисля че пишат само доволните клиенти.Няма начин да не съм нагрубил някой или с нещо да не съм се справил.
Работя и продължавам да работя.Намирам се в завода за безалкохолни до кръговото под метро.Телефонът ми е 0897 980 526 Ивайло Георгиев.

Една страница назад трябваше да се върнеш, има станица във фб напиши "ifidik tuning"

falloff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот falloff » Чет 10 яну 2013 9:00

Искам да изкажа огромна благодарност към ifidik и шапка му свалям :)След 3 месечно обикаляне по сервизи и майстори във Варна,той оправи проблем за 15 мин.Става въпрос за паленето на студен мотор и при по ниски температури.След смяна на ангренажен комплект през лятото с уж правилната центровка с флумастер както каза той :D,колата няма палене на студено време преди 3 4 опита и пушеци и майни,че и не запали изобщо на -7.Почна се ходене по майстори,диагностики пари смяна на части койито се оказаха здрави и цялата галимация ми струваше 500 лв и пак не пали.Е реших проблема при Иво и ми струваше 30 лв.Правилната центровка и едно реле което лъжеше мотора да пали топъл се острани и днес на -9 колата запали от половин оборот :applause: Така че колеги от Варна,не си давайте парите по сервизи на идиоти и да си трошите нервите и времето,истината е ifidik.

elena golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот elena golf » Пет 08 фев 2013 11:26

Момчета,дайте ми тел.на този ИФИДИК,че имам турбокомпресор на голф4 за ремонт и не мога да се оправя как да му пиша лично
:icon_smile

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

е

Мнениеот dlug » Пет 08 фев 2013 21:28

Че не можеш да пишеш лично е разбираемо, имаш само едно мнение...
Но това че не си погледнала точно едно мнения над твоето не го разбирам

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 09 фев 2013 1:26

Да напиша и аз поредната похвала. Закарах колата с прехвърлен разпределителен вал, вътре се сещате кво е било... да не изброявам.
Закарах я, имаше друга кола, погледна моята на бързо, реши да я прави от другия ден.
Не стига че я направи като нова, дори и странични проблеми ми е оправил!
Едно голямо МЕРСИ и препоръчвам на всеки такъв майстор в своя град, който си разбира от работата и пипа точно където трябва. Благодаря Ти Иво, че направи голфа да живне отново :bowdown

liolioto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liolioto » Сря 13 мар 2013 10:09

Наистина няма нужда от реклама ифидик. Откакто съм закупил колата преди 4 години не ходя другаде дори и за дребни неща. И не само ифидик,а и брат му ... точни са и не говорят празни приказки. И понеже съм относително редовен ми се ще да зачекна и един друг аспект от работата му. За това,което върши,поправки,ремонти винаги взема минимална сума,което не е много справедливо като се има предвид че болшинството от майсторите вземат доста повече,не решават проблема и се опитват да мамят. Да не говорим,че по мои наблюдения все още не са много хората,които газят надълбоко в тди водите,въпреки,че от 15 години го има на пазара тди-то. За мен е голямо предимство наличието на ифидик във Варна.

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Сря 13 мар 2013 18:36

Непалещото ауди на авера ми веднага запали при него :th_up Казаха че помпата е за смяна но се оказа просто за почистване на електрониката й :th_up :bowdown :love.vwclub

Последна промяна от KadROo на Нед 19 яну 2014 18:38, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”