Мнениеот beuchat » Съб 18 мар 2017 13:56
Пълни отрепки.Поръчвам от сайта Dayton D320 EVO 205/55/16,на другия ден ми звънят и операторката им бърза да ми потвърждава поръчката.Питам я изрично за дота,както съм и споменал в коментара,че искам да е от 2017,при което ми отговаря,че дотът е фиксиран за всяка поръчка(???)Нямало с ДОТ 2017,сега ги били правили не знам си какво,гумите били на 3-4 месеца,викам и ок пращайте ги,ама след като затворих си помислих малко и след 5 минути звъня да си откажа поръчката.Вдигна някаква нейна колежка,която ми казва,че нямат такава поръчка,после ги чаках 2-3 минути да се разберът и накрая ми казват,че гумите били пратени,което технологично няма как да стане за 5 мин,ама както и да е,питам ги пак като са ги пратили уточниха ли си дота,нищо не ми казаха и им казах,че ако не са от края на 2016 ще им ги върна,при което получавам отговор,че трябва да си платя доставката.
Днес ми идват гумите,гледам дота на едната даже не е в края на 2016,ами е от 5тата седмица,сиреч гумите са произведени в началото на фервуари 2016Дори не съм си правил труда да гледам другите директно ги върнах.Повече с тия малоумници няма да се занимавам,а пък като гледам какво става в центровете им за монтаж на гуми искрено съчувствам на колегите,които са патили от там.Аз за щастие се разминах само с нерви и малко загубено време.