rostislav1998 написа:Имам въпрос относно маслото което се сипва в системата.Трябва ли да отговаря на някаква спецификация понеже в аутодата го дават за G052 3OO A2 DENSO COMPRESOR ,или се сипва някакво "универсално".
Може и това:
rostislav1998 написа:Имам въпрос относно маслото което се сипва в системата.Трябва ли да отговаря на някаква спецификация понеже в аутодата го дават за G052 3OO A2 DENSO COMPRESOR ,или се сипва някакво "универсално".

.Още от миналото лято имах телефона на адаша ,и по една,или друга причина не му звъннах,защото бях предубеден че няма да стане лесно,и малко хора биха се захванали ,(всеки предпочита Easy money
,)и така до първата ни среща пред сервиза им преди 10дни,и от първият ни разговор ми беше ясно че голфа ще е с работещ климатик,другото хубаво беше че ме предупреди от самото начало ,че няма да излезе много евтино(аз си го знаех де
),но факт е че работата им е на ниво,за всяко нещо ме държеше в течение,и най важното за мен ,че пазеха колата,нямаше мазнотии по боята,нито каса бира на покрива
.Огромни благодарности
,и ви пожелавам все по-доволни клиенти 

Доволен съм.
.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 32 госта