Ауто плюс - впечатления

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ауто плюс - впечатления

Мнениеот °niksi° » Пон 21 яну 2013 23:57

Ама защо не си го взел от Порше да видим там как ще го върнеш.
Този термостат се сменява със капачката, като цените за оригинални са както следва - термостат - 55 лв, уплътнение - 2 лв, капачка термостат - 36 лв.
И като го сложиш накриво оригиналния няма кой да ти върне парите за разлика от тези дето са решили да не спорят. Аз работя със Ауто+ от доста години и съм доволен от техните части, е има си и такива които не са читави, но понякога няма алтернатива която да е ОК.
Скоро имах случай с един фланец - оригинален 240 лв. ТОПРАН 82 лв. Клиента каза по-евтиния, така и стана и го качвах и свалях 2 пъти заради една прещипана при сглобяването от китаеца гумичка. Не мога за това да се сърдя на Ауто+, същия фланец го продават и в 4-5 други големи търговци на авточасти и интересното е че дефектите са еднакви независимо от къде се взима.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Вто 29 яну 2013 21:33

Аз искам да питам продават ли декорации ,като например решетки с 2 ребра и емблема или примерно разни надписи GTI,TDI и други ?

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Вто 29 яну 2013 21:43

Аз съм доволен от тях.Когато ми се наложи да си търся от онези пласмасови джижавки на вратите дето се показват и скриват щом се оключи или заклчи колата се изненадах,че имаха такива барабар с пръстенчетата дето седят в отворите за корите на тия джиджавки.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”