Сервиз VW-гр. Сливен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Сервиз VW-гр. Сливен
В сервиза на Олимпия Ауто има един човек, в чиито качества съм се убедил след дългите ми перипетии по различни местни майстори Казва се Мишо и никой няма да сгреши, ако отиде при него

Няма грешка човека, много съвестно работи.

- martimitev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте съграждани.Вече в Сливен ще се вижда едно VW в повече.Искам да ви попитам,къде в града ни мога да намеря сервиз във които да сменят всички възможни ремъци,масла,филтри и всякакви други консумативи и каква ще е цената ориентировъчно на всичкото удоволствие.Колата е VW Пасат 1,9 ТДИ 110k.c.98 г.
И другият ми въпрос е къде в Сливен има оторизиран сервиз на VW и как работят в него като майсторлък и цени.Благодаря предварително за отговорите които ще получа.Ще имате по една бира на караваните от мен.

Първо Честито и Добре дошъл!!! Сервиза се намира на изхода на града по посока Баните. След като подминеш КАТ има някаква бензиностанция, никога не съм и обръщал внимание на името. 150 метра след нея завиваш на дясно. Цeлта е да излезеш на улицата, разположена успоредно на главното шосе. Тръгваш по нея към ШЕЛ и 200-300м в дясно, то в ляво няма и къде ще видиш сервиза. Не много голяма сграда със стъклена фасада.
Зеления правоъгълник е бензиностанцията до КАТ.
Червения - самия сервиз.

Зеления правоъгълник е бензиностанцията до КАТ.
Червения - самия сервиз.

Последна промяна от velinsl на Съб 29 авг 2009 12:43, променено общо 1 път.
- martimitev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги.Аз си смених консумативите във сервиз изток на бургаско счосе,за всичко ми взеха 1407 лв.Всички ремъци,масло,филтри,спирачна,течност и антифриз,включително и маслото на скоросната кутия която е автоматик.Като качество съм доволен.Процедурата отне един цял ден.Препоръчвам ви сервиза.
Единствено само ако някои може да ме светне парите които платих много ли са или малко или пък цената е нормална.Понеже не живея в БГ.и не съм на ясно със цените в БГ. и Сливен.

- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Марти спрял сам да правя чужди сметки.Знаеш как работят хората по чужбина „на час“ и има защо да се наричат маистори.. Мисля че е време и нашите момчета да започнат да работят така Има един лаф Имал си дал си... и съм убеден че ти е излязло вав пъти по евтино от колкото да си правиш колата вав чужбина Лично за мен.Ще ми излезе по евтино да пропатувам 4000 кл. до Бг. да си отремонтирам колата и да се варна обратно отколкото да правя ремонт тука //За сравнение. Смяна на предни спирачки сас дисковете на Т4 1800лв. 2 часа по 150лв. на час. Смяна масло и маслен филтар около 800лв. неги плащах аз а жената не съм я питал колко е дала защото няма значение Едно пазаруване време Опит за смяна на стартер около 1000 лв. беше изгоряла бобината Порачах си бобина от Бг. 30лв. бобина + 30лв. доставка 1 час по 150лв. за монтажа... така че ....няма да пиша повече .Смяна на двата лагера на задните колела вав Бг. 80лв. за лагирите и 50 за маисторлака + 10 за биричка Ден и половина пеша. Почвам да си мисля че е добре че не работят на час 

- martimitev
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега определено в БГ за сега е по евтино.Макар цените бързо да се изравняват.Аз личо предпочетох да си направя смяната в Бг.от чисто патриотични чуства
(по добре да оставя парите в Сливен от колкото където и да е другаде ако качеството си заслужава)и си заслужавасче.Така или иначе трябвасче да си регистрирам и колата в БГ успях да си взема отпуска и за 4-дена я регистрирах,смених консумативите,видях се с приятели
и пак в чужбина. 

Наистина е хубаво да инвестираш в родния град, след като си доволен от качеството...
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
Ще съм благодарен ако някои каже къде в Сливен правят компютърна диагностика на sdi dvigatel (dizelov)?....благодаря предварително
с тази диагностика е много трудно в Сливен, особено за дизелови коли. Убедил съм се от опит. Първо, където имат техника, им липсва май опит и способност да боравят с нея. Където пък имат някаква представа за дизелов мотор, обаче нямат нужната техника. Така, че лесно може да си направи човек извод. Засега, според моето скромно мнение е най-доброто място за диагностика на дизел е при Славей, но там не всеки има достъп до него.
- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
За диагностика отивайте горе в двора на електрото при Диян алармата .. така му викат . диагностиката му е добра .. познаваме се днес дори закачихме на пасатора че температурния ми датчик не работи въобще.. и добре че я закачихме.. изкочи ми проблем на ламбда сонда .. заминава си.. че сега ще ходя да видя сервиза на VW който казвате.. да видим как са цените 

Здравейте колеги имам два въпроса. От скоро карам дизел и всичко е наред малко е мудна но пък ми гори малко и за града съм доволен,обаче е много шумен двигателя което ме притеснява все едно карам трактор а не е мощен двигател GOLF 4 1.9SDI. Някой имал ли е този проблем какъв мойе да е проблема? И искам да ви попитам къде зареждате нафта в сливен?
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
ми колега голфа ти е 68 коня,колко милиш че може да върви
,сега гледам в един саит му дават от 0 до 100 за 17 секунди и максимална скорост 160 км
,ама за в града е ок и е икономия,я кажи колко ти гори

Първо добре дошъл, sf_west!
Ако ти е 68 наистина е малко слабичка, но за сметка на това ще ти е икономична. Не вярвай на приказки от сорта на "аз карам кола от 500 коня, за да не се товари двигатиля при високи скорости и да е икономичен".
При автомобилите е така или бяга и гори или е малко мудна, но икономична.
Ако ти е 68 наистина е малко слабичка, но за сметка на това ще ти е икономична. Не вярвай на приказки от сорта на "аз карам кола от 500 коня, за да не се товари двигатиля при високи скорости и да е икономичен".
При автомобилите е така или бяга и гори или е малко мудна, но икономична.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”