sstambo написа:В Борово има на бул.Братя Бьксон след крьстовището на Каблешков посока околоврьстното от лявата страна вижда се от пьтя,и в Дружба 2 на бул.Копенхаген до бл 308.
slaiko написа:sstambo написа:В Борово има на бул.Братя Бьксон след крьстовището на Каблешков посока околоврьстното от лявата страна вижда се от пьтя,и в Дружба 2 на бул.Копенхаген до бл 308.
Колега потърсих го на Бъкстон понеже съм от този квартал ама него намерих сигурно не съм го видял , къде по точно се намира
sstambo написа:slaiko написа:sstambo написа:В Борово има на бул.Братя Бьксон след крьстовището на Каблешков посока околоврьстното от лявата страна вижда се от пьтя,и в Дружба 2 на бул.Копенхаген до бл 308.
Колега потърсих го на Бъкстон понеже съм от този квартал ама него намерих сигурно не съм го видял , къде по точно се намира
Трьгваш от Фантастико нагоре кьм околоврьстното, и от лявата страна след една цьрква той е малко навьтре но се вижда с метална конструкция е.Ползвал сьм го два пьти без проблем.
slaiko написа:sstambo написа:slaiko написа:sstambo написа:В Борово има на бул.Братя Бьксон след крьстовището на Каблешков посока околоврьстното от лявата страна вижда се от пьтя,и в Дружба 2 на бул.Копенхаген до бл 308.
Трьгваш от Фантастико нагоре кьм околоврьстното, и от лявата страна след една цьрква той е малко навьтре но се вижда с метална конструкция е.Ползвал сьм го два пьти без проблем.
Колега много съм ти благодареннамерих го и свърших работа
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 163 госта