Варна - сервиз Доктор Колор ми потрошиха колата!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Re: Варна - сервиз Доктор Колор ми потрошиха колата!

Мнениеот Dorian » Пон 29 юни 2009 19:34

Аз не съм посещавал въпросния сервиз,но съм чувал само лоши неща от познати и приятели и съм склонен да вярвам на човека който ги е подвел под съдебна отговорност.
Единият от случаите за които се сещам е че кола пак е стояла няколко месеца в сервиза и при приемането е имало :shock Шибидака стоял отворен и колата вътре цялата наводнена... :dummy:

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Сря 08 юли 2009 19:13

всичко това са приказки и ето защо:
-севиз който прави всички коли на еуратек,50% на варна карс(БМВ),на мото пфое(преди да отворят новия център),на каргоекспрес преди това,има сключени договори с почти всички застрахователни компании в бг. и е най-натоварения авто-бояджийски сервиз във Вн. в момента,говори за нещо съвсем различно.
Лошото в цялата ситуация,е че докато Доктор Колор не отвори вратите на най-големия нов авто-бояджийски сервиз в България(до 3 месеца по план)ще бъде скъпо удоволствие за много от старите автомобили.

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Съб 18 юли 2009 14:14

Преди може и да е се е работило добре в сервиза,но като е тръгнала малко повече работата и са се ''уяли'' и качеството на извършваните услуги пада за сметка на цените.Това си е класика в жанра.... mhihi

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пон 27 юли 2009 21:39

Най-лошото в цялата ситуация е че страдаме ние обикновените хора със старите коли. Не знам защо, но винаги наблюдавам едно явление - похвали похвали и изведнъж се явява един недоволен и съм убеден, че има и много други които просто си казват "е стават такива неща" оправят си колите другаде, а майсторите се бият в гърдите, че имат много доволни клиенти, защото си броят за доволни и хората, които не се връщат изобщо при тях повече. Тук в българия майстора е винаги прав, защото е "майстор". И аз имам история дори с клубен майстор, но не е тук мястото

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Вто 28 юли 2009 21:52

stenly_m написа:Най-лошото в цялата ситуация е че страдаме ние обикновените хора със старите коли. Не знам защо, но винаги наблюдавам едно явление - похвали похвали и изведнъж се явява един недоволен и съм убеден, че има и много други които просто си казват "е стават такива неща" оправят си колите другаде, а майсторите се бият в гърдите, че имат много доволни клиенти, защото си броят за доволни и хората, които не се връщат изобщо при тях повече. Тук в българия майстора е винаги прав, защото е "майстор". И аз имам история дори с клубен майстор, но не е тук мястото

По добро място от това здраве му кажи!!! Дай я тази история, може да си прав. Кое те притеснява? Нали за това сме тук да си казваме.
Аз също ходя при клубни "майстори", репутацията трябва да се доказва постоянно, щом претендират за такава.

alextop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alextop » Чет 03 дек 2009 23:54

Привет на всички!
Както обещах ще актуализирам случката с "приятелите" ми от Д-р Колор.
След като си взех колата и направих ремонт нямам оплаквания.
Все още я карам но се оказа, че за делото което съдът ще насрочи автомобилът не е нужен.
Разделям се с него след 6 години добра поддръжка за да видя новият модел как ще се престави.
На новият собственик ще покажа къде изби ръжда по тавана след намесата на прехваления сервиз а и 6 месеца гаранция не са достатъчни след като 4 месеца колата ти седи в сервиза а в съда адвокатът им твърди че въпросният Пасат не бил там.
Ама друг път-вещото лице направи огледаа и снимките точно там!!!
To be contineud!!!

alextop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alextop » Съб 08 май 2010 17:05

ПРИВЕТ, ПРИВЕТ
Ето и малко развитие по-темата! На делото за обезпечаване на доказателства сервиза не постигна нищо.
Сега е делото за нанесени имуществени вреди.
Моля разни колеги от форумът тук да помислят преди да напишат каквото и да е в полза на сервиза!!!!!
По същество:
На делото от 23.03.2010 адвокатът им се извини, че не бил редовно призован- май ни видя, че водим свидетели. Отложиха го за след 2 седмици!На следващото заседание- и те водят свидетели.
От протокола на второто съдебно заседание разминаване в показанията на свидетелите от моя страна няма- а от тяхна колкото щеш. Първият им свидетел не му вървеше приказката а вторият "закопа" леко първия.
Сега очакваме поредно заседание на 25.05.2010 тъй като техният адвокат поиска отново по-дълъг срок!
Очаквам решение на съда след това заседание ако нещо не се обърка.
Нека да поясня само, че жалбата преди образуването на делото беше 13-14страници и съдът ни прикани в извънсъдебно споразумение. А те в отговорът си пишат "несвързаници" стил "стрелям на посоки" за което и съдията е допуснала всичките ни доказателства по делото!
Ще отделя време след делото да публикувам повече инфо защото в момента имам доста работа и сме в сезон 2010.
Нека истината излезе на яве ако не ще ги гоним до дупка тия .........!
Имам и един сеат и регистрация в форума на Сеат. Да взема и там да пусна темата какво ще ме посъветвате??

Потребителски аватар
SiCk_BrAiN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiCk_BrAiN » Пон 11 апр 2011 8:48

В крайна сметка какво стана с делото ми е много интересно
пс. да ме посъветвате каде да ида за боядисване във варна че и аз трява малко да поосвежа голфа :)

alextop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alextop » Сря 13 юли 2011 15:53

Привет на всички във форума!
Ето и развитието по темата! На 20.05.2011 си получих парите по банковата сметка! Без някои такси и адв. възнагръждения- но и тях ще ги търсим!
Но не мина без бой битката-на първа инстанция обжалваха и така спечелихме на втора-отново!
За тези които искат да си освежат колата и нервите сервизът е ДОКТОР КОЛОР гр Варна
П.С. Пригответе се за битка поне 2 години+ без кола за близо 6 месеца.Нека добавим и добър адвокат!

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Сря 13 юли 2011 20:39

Браво Алекс,
Дръж ги тея гадове. Аз за едни 50лв. дето се направи един мой шеф и нагло ми се изсмя, го съдих 7 мес. Излезе му 750лв. със съдя изпълнител и спомен за цял живот. :lol: :lol: :lol: Голям кеф ви казвам.

tontracal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tontracal » Пет 01 мар 2013 7:59

Леле хора!
Бях чувал добри работи за тоя бояджийски център...
Но след изчетеното тук мога само да благодаря на колегата с удавения passat. :th_up

Планувах да освежа броните на колата, това беше и причината да напиша Doctor Color в google, но по всичко личи, че от тук нататък сервиза само ще го подминавам и дори ще гледам на другата страна.

...а това, че колите ги "разтриват" пред сервиза, направо ме отчая... :thumb_down :thumb_down :thumb_down

До тук бяхме с Doctor Color. Поне от моя страна!
Докато не се вземат в ръце и не си извоюват предишната слава кракът ми, а и този на мои приятли няма да припари там.

Поздрави на всички и се пазете от тях...дори и 50% от казаното от колегат да е истина то то е достатъчно за да ги разконсперира като НЕ професионалисти.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”