Сервиз за гърнета(уредихме намаления!)

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Сря 22 фев 2006 0:00

аз съм навит и сигурно утре ще ходя при него дами вдигне малко гарнето че е много ниско и ще го питам днес като минах ме разпозна .

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 24 фев 2006 22:09

добре, DIABLO ме светна за кво е тоя катализатор. Обаче как да разбера дали трябва да го махна или не? и кво ще стане ако не го махна?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 27 фев 2006 16:18

за мен има два най-сигурни показатели
1. от ауспуха да мирише на сяра (развалени яйца)
2. ако колата ти е над 200к реални (или над 10 години - реални :D )

а относно този сервиз, АСПО не са ли БГ гърнета, щото на този телефон май говорих с арабела :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 27 фев 2006 20:00

VWGT написа:...... щото на този телефон май говорих с арабела :wink:

Ич даже не си се объркал. " Иска прави тебе аУспуф?"
При това бая мърляв...
Лично мнение, може да работи добре, ама аз тея или ги заобикалям отдалече или ги газя... :twisted:

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Пон 13 мар 2006 23:32

madmen написа:
VWGT написа:...... щото на този телефон май говорих с арабела :wink:

Ич даже не си се объркал. " Иска прави тебе аУспуф?"
При това бая мърляв...
Лично мнение, може да работи добре, ама аз тея или ги заобикалям отдалече или ги газя... :twisted:

и кво като човека е арабин,мен тва неме бърка теб ако ти пречи ходи на друго място .

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Пон 13 мар 2006 23:34

говорих с човека и каза че за VWCLUB ще дава по 10 % заводска отстъпка и бецплатен монтаж на гърнета с 1 година гаранция.дано модераторите и управителния съвет да погледнат и да кажат дали са доволни.защото смятам че 10% отстъпка и безплатен монтаж сие далавера. помислете

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Пон 13 мар 2006 23:48

DIABLO написа:говорих с човека и каза че за VWCLUB ще дава по 10 % заводска отстъпка и бецплатен монтаж на гърнета с 1 година гаранция.

:bowdown :yeaha:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 20 мар 2006 23:27

ivankarpov написа:е бахти и "далаверата", запомни го тоя сервиз защото след 1 година ще отидеш да си купиш обратно твоя катализатор на доста солидна цена

Кой луд ще си купи катализатор???????
Сваляйт бре...подавате се на такава телевизионна манипулация

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 23 мар 2006 12:12

DIABLO написа:
ivankarpov написа:е бахти и "далаверата", запомни го тоя сервиз защото след 1 година ще отидеш да си купиш обратно твоя катализатор на доста солидна цена

за твое сведение ако след една година ни задължат да слагаме катализатори точно при тоя човек има аз проверих цената е 150 лв. със 1 година гаранция.АЗ СИ МАХНАХ МОЯ КАТАЛИЗАТОР ПРЪВ ПИЧА Е СВЕСТЕН И СМЯТАМ АКО МИ ЗАМИНЕ ГЪРНЕТО ДА ХОДЯ ПРИ НЕГО,ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ДАДЕ СНОСНА ЦЕНА. А И ВСЕКИ РЕШАВА КЪДЕ ДА ХОДИ И КОЛКО ПАРИ ДА ДАДЕ ЗА СМЯНА,КОЛАТА НЕМИ ВЪРВЕШЕ МАХНАХ КАТАЛИЗАТОРА ТРЪГНА.

За съжаление съм скептично настроен към тези катализатори правени по европейски стандарт. Никъде няма инфо което е съмнително за катализатори по европейски стандарт. Никой освен въпросната арабеска не е чувал за въпросните катализатори. При положение че въпросния безплатно ти сменя катализатора с резонатор само и само да го гепи.......ме навежда на някои мисли....

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 01 апр 2006 10:00

Малко предъвкана е темата но да кажа и аз нещо
1. Това че след време ще се налага да си слагаме катализатори за да си караме колите ми се вижда по малко възможно отколкото да видя нашите пътища без дупки!
2. Безплатната смяна на катализаторите с тръба не се прави с цел след време да ти го продадат обратно а да го продадат на прекупвач на такава стока с което да си докарат по добра печалба отколкото ако направо ти вземат пари за услугата. Вчера си продадох моя след свалянето и човека каза че преди е работел директно със сервизите,но са взели много да се лакомеят и затова си пуска реклама в вестниците и си ги изкупува от клиентите дето са си ги взели.Тоест си по на далавера да платиш по-малко за тръбата и после да си продадеш катализатора отколкото да ти го сменят безплатно. Но трябва да се има предвид че ако не караш камион едва ли ще вземеш повече от 30лв за него!
3. Веднъж смених задно гърне не там където си ги правя винаги а при едни арабухи и слад 2месеца беше станало кафяво от ръжда,оттогава :laser като видя такъв сервиз!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 22 май 2006 1:15

Колко ще ми струват всички гърнета при тоя човек, щото вчера ми падна задното и сега бучи като трактор... та колата вече е на повече от 10 години, следователно е хубаво да сменя всички гърнета и да махам катализатора. До сега все отлагах, но няма на къде повече...
Искам да я направи да си бучи тихо, все едно излиза от завода сега ;) Ако е толкова добър, колкото казвате, и прави отстъпки, веднага отевам ;)

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 22 май 2006 7:36

VW_FEN написа:Колко ще ми струват всички гърнета при тоя човек,

Ми ориентировъчно за Венто, ААМ -> Аспо с монтаж и една година гаранция - 130лв. :shock , всичко след меката връзка....

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 23 май 2006 16:51

madmen написа:
VW_FEN написа:Колко ще ми струват всички гърнета при тоя човек,

Ми ориентировъчно за Венто, ААМ -> Аспо с монтаж и една година гаранция - 130лв. :shock , всичко след меката връзка....

Благодаря! ;) Аз в крайна сметка реших да опитам на околовръстното в ЕМ комплект 33 и съм доволен - само дето бучи малко повече от преди, но колата се отпуши и сега се усеща явна разлика - тръгва без газ, и ускорява без проблем до 6000 оборота без да се мъчи, а преди тея неща бяха една непосилна мъка ;)

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 24 май 2006 15:38

днеска бях пак в този сервиз, за да ми заварят една малка дупчица, която може би предния път не са заварили напълно като махах катализатора, защото беше от горната страна на тръбата /от към купето/ и не ми взеха никакви пари :bowdown
то все пак има и 1 година гаранция!
така че още веднъж горещо препоръчвам сервиза им :)

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 30 май 2006 16:02

И аз бях там и аз катализатор махнах гадното е че явно винаги остава малка дупчица , а още по гадното е че я усетих чак пред нас .

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”