Сервиз за гърнета(уредихме намаления!)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
madmen написа:VWGT написа:...... щото на този телефон май говорих с арабела
Ич даже не си се объркал. " Иска прави тебе аУспуф?"
При това бая мърляв...
Лично мнение, може да работи добре, ама аз тея или ги заобикалям отдалече или ги газя...
и кво като човека е арабин,мен тва неме бърка теб ако ти пречи ходи на друго място .
- DIABLO 666
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
DIABLO написа:ivankarpov написа:е бахти и "далаверата", запомни го тоя сервиз защото след 1 година ще отидеш да си купиш обратно твоя катализатор на доста солидна цена
за твое сведение ако след една година ни задължат да слагаме катализатори точно при тоя човек има аз проверих цената е 150 лв. със 1 година гаранция.АЗ СИ МАХНАХ МОЯ КАТАЛИЗАТОР ПРЪВ ПИЧА Е СВЕСТЕН И СМЯТАМ АКО МИ ЗАМИНЕ ГЪРНЕТО ДА ХОДЯ ПРИ НЕГО,ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ДАДЕ СНОСНА ЦЕНА. А И ВСЕКИ РЕШАВА КЪДЕ ДА ХОДИ И КОЛКО ПАРИ ДА ДАДЕ ЗА СМЯНА,КОЛАТА НЕМИ ВЪРВЕШЕ МАХНАХ КАТАЛИЗАТОРА ТРЪГНА.
За съжаление съм скептично настроен към тези катализатори правени по европейски стандарт. Никъде няма инфо което е съмнително за катализатори по европейски стандарт. Никой освен въпросната арабеска не е чувал за въпросните катализатори. При положение че въпросния безплатно ти сменя катализатора с резонатор само и само да го гепи.......ме навежда на някои мисли....
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Малко предъвкана е темата но да кажа и аз нещо
1. Това че след време ще се налага да си слагаме катализатори за да си караме колите ми се вижда по малко възможно отколкото да видя нашите пътища без дупки!
2. Безплатната смяна на катализаторите с тръба не се прави с цел след време да ти го продадат обратно а да го продадат на прекупвач на такава стока с което да си докарат по добра печалба отколкото ако направо ти вземат пари за услугата. Вчера си продадох моя след свалянето и човека каза че преди е работел директно със сервизите,но са взели много да се лакомеят и затова си пуска реклама в вестниците и си ги изкупува от клиентите дето са си ги взели.Тоест си по на далавера да платиш по-малко за тръбата и после да си продадеш катализатора отколкото да ти го сменят безплатно. Но трябва да се има предвид че ако не караш камион едва ли ще вземеш повече от 30лв за него!
3. Веднъж смених задно гърне не там където си ги правя винаги а при едни арабухи и слад 2месеца беше станало кафяво от ръжда,оттогава
като видя такъв сервиз!
1. Това че след време ще се налага да си слагаме катализатори за да си караме колите ми се вижда по малко възможно отколкото да видя нашите пътища без дупки!
2. Безплатната смяна на катализаторите с тръба не се прави с цел след време да ти го продадат обратно а да го продадат на прекупвач на такава стока с което да си докарат по добра печалба отколкото ако направо ти вземат пари за услугата. Вчера си продадох моя след свалянето и човека каза че преди е работел директно със сервизите,но са взели много да се лакомеят и затова си пуска реклама в вестниците и си ги изкупува от клиентите дето са си ги взели.Тоест си по на далавера да платиш по-малко за тръбата и после да си продадеш катализатора отколкото да ти го сменят безплатно. Но трябва да се има предвид че ако не караш камион едва ли ще вземеш повече от 30лв за него!
3. Веднъж смених задно гърне не там където си ги правя винаги а при едни арабухи и слад 2месеца беше станало кафяво от ръжда,оттогава

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Колко ще ми струват всички гърнета при тоя човек, щото вчера ми падна задното и сега бучи като трактор... та колата вече е на повече от 10 години, следователно е хубаво да сменя всички гърнета и да махам катализатора. До сега все отлагах, но няма на къде повече...
Искам да я направи да си бучи тихо, все едно излиза от завода сега
Ако е толкова добър, колкото казвате, и прави отстъпки, веднага отевам 
Искам да я направи да си бучи тихо, все едно излиза от завода сега

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:VW_FEN написа:Колко ще ми струват всички гърнета при тоя човек,
Ми ориентировъчно за Венто, ААМ -> Аспо с монтаж и една година гаранция - 130лв., всичко след меката връзка....
Благодаря!

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
днеска бях пак в този сервиз, за да ми заварят една малка дупчица, която може би предния път не са заварили напълно като махах катализатора, защото беше от горната страна на тръбата /от към купето/ и не ми взеха никакви пари
то все пак има и 1 година гаранция!
така че още веднъж горещо препоръчвам сервиза им

то все пак има и 1 година гаранция!
така че още веднъж горещо препоръчвам сервиза им

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”