Автостъкла
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автостъкла
Е на мен си ми издадоха гаранционна карта на МУСТАНГ в която пише цената на стъклото и отделно касова бележка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Никога повече няма да си и помисля да си поставя стъкло в "Кобра"-Враца. В другите градове не знам как са но във Враца, този които им е отговортник(шеф) е много нагъл тип. стъклата им се разминават дори и да дадеш близо 300 лв. за задно стъкло за пасатБ5.
- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
taceto написа:Никога повече няма да си и помисля да си поставя стъкло в "Кобра"-Враца. В другите градове не знам как са но във Враца, този които им е отговортник(шеф) е много нагъл тип. стъклата им се разминават дори и да дадеш близо 300 лв. за задно стъкло за пасатБ5.
Хм, аз за това се чудя, сега им звънях и ми казаха добра цена за стъкло с монтаж.
Но из нета се въртят доста негативни коментари. Като знам болшинството от хората от града какъв им е интелектуалният багаж, всичко ми е ясно.....
Замислям се за стъкло втора ръка, но кой ще го демонтира и след това монтира

- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
Колеги, на мен ми предстои сваляне на 2 стъкла и монтаж на 1; говоря само за демонтаж и монтаж, ще се ползват старите стъкла, които са си оригиналните (и са на Пасат Б2, т.е. най-вероятно не са лепени). Това ще се извършва на място, колите ще бъдат в Бояна. Искам качество и гаранция, а не обещания и увъртания.
Някой да препоръча качествена услуга?
ПП: Аз ли недогледах или на сините коли слагат сини стъкла (щото моята е сива и стъклата са зелени)?
Някой да препоръча качествена услуга?
ПП: Аз ли недогледах или на сините коли слагат сини стъкла (щото моята е сива и стъклата са зелени)?
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”