280лв, когато си останал доволен и работата е свършена за нормално време са ОК.
280лв, с нерешен проблем не е ОК.
другото, което мн. ме дразни е, когато не са сигурни в дефекта на дадена част и те карат да я поръчаш за да тестват. е, добре де.. толкова ли нямат някоя част втора ръка или назаем за теста.. що аз като се съмнявам в дефектирала памет взимам назаем друга за да тествам, а те те карат да си купуваш?!
Спецовете в Юнитрейд - Дружба
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Спецовете в Юнитрейд - Дружба
Аз, до колкото знам, от известно време Юнитрейд - Дружба не е оторизиран сервиз на VW 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
vw_golf_4_tdi написа:280лв, когато си останал доволен и работата е свършена за нормално време са ОК.
280лв, с нерешен проблем не е ОК.
другото, което мн. ме дразни е, когато не са сигурни в дефекта на дадена част и те карат да я поръчаш за да тестват. е, добре де.. толкова ли нямат някоя част втора ръка или назаем за теста.. що аз като се съмнявам в дефектирала памет взимам назаем друга за да тествам, а те те карат да си купуваш?!
За всичко написано си прав, но за "пробването" да знаеш, че навсякъде поне в европа е така при дилърите... И аз го намирам за некоректно ама.... "акущеш"
- mishogti
- Автомобил: VW GOLF VR6
- Двигател: AAA
абе БАСТУНИ са и то ГОЛЕМИ работих там и се нагледах на простотии интриги преебани и побеснели клиенти готови да сринат сервиза наи лошото е че сервиза като сервиз е перфектен има много добро оборудване като инструменти материали и диагностична апаратура но управлението е извънредно зле не се мисли за работниците изобщо режат се заработки за нищо карат ги да си пускат неплатен отпуск правят се коли за по 100-200 хиляди лева а маисторите взимат по 4-5стотин лева на месец общо взето искат зорле и нарочно да затрият прекрасния сервиз защото рано или късно всички ще напуснат и 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”