Маргел кв.Враждебна (-) не купувайте гуми от там

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 31 май 2006 22:39

Колега ... това само на една от гумите ли го има...
Защото много ми мяза на физическа интервенция...
съдейко по вида на останалият грайфер...

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Сря 31 май 2006 23:06

колега искам пак да те питам как са съхранявани гумите? на джанти или без? хоризнтални или вертикални?
защото такива пукнатини (абсолютно същите) имах на едни пирелита преди време - бях ги сложил хоризонтални една върху друга без джанти и за нула време им се видя сметката...
п-долните гми се смачкват от тежестта на горните и се деформират което води до подобно напукване.
искам да успокоя че такива пукнатини са напълно безопасни - под грайфера имаш няколко (3) слоя стоманени нишки и няма шанс тая гума да те утрепа.

aspetkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aspetkov » Чет 01 юни 2006 9:18

Четирите гуми изглеждат по такъв начин, снимах едната предна и едната задна. Предните гуми не са сваляни от джантите, карано е с тях и през зимата, бяха отзад. А задните са сваляни и наистина са съхранявани двете легнали, но не една върху друга, но пукнатините са като на предните. Като ги сваля предните ще ги снимам с качествен цифров апарат и ще им пратя снимките на marangoni. Благодаря на nii за мнението и аз си мислех, че са поне няколко слоя и за задни стават.
Сега погледнах в сайта на фирмата и там пише, че AutoBuild ги определя като едни от най-добрите гуми в своя клас.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”