Значи днес бях в гуми център Радиал:
Смяна на летните гуми със зимни (зимните гуми аз си ги носех), баланс с нови тежести - общо 14.70 с отсъпката от 20% (цялата сума беше под 19лв). Жоро, човека с когото опипвача е говорил каза да му се обаждат хората от клуба, за да получат тази отстъпка.
Каза също, че може да съдейства да получиме отстъпка и за части и гуми които се продават в магазина точно до гумаджийницата.
Там говорих с човека който беше в магазина - Петър Тодоров, 088 8869147 и той също каза, че е възможна договорка. Просто трябва да отидем на място като предварително му се обадим за да уточним подробностите.
"РАДИАЛ" - ОТСТЪПКИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
...
// изтрито мнение
// изтрито мнение
Последна промяна от warrior на Пон 22 ное 2004 11:43, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
opipva4a написа:vasstop надявам се си останал доволен от услугите и отношението
а относно магазина до "Радиал" предлага предимно Тоyo и цените на гумите не са най-добрите в София. Дори и с отстъпка (за която не ви споменах, защото според мен не си заслужава)
Доволен съм и от обслужването и от отстъпките.
А малко да се похваля, ето ги и моите зимни гуми:
http://www.tirerack.com/tires/BigPic.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Blizzak+LM-18&sidewall=Blackwall
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: "РАДИАЛ" - ОТСТЪПКИ
opipva4a написа:Център гуми "Радиал" - Ситняково (Румънското посолство) члeновете на клуба (форума) ползват 20%отстъпка - само за автомобили VW.
Лично аз съм уговорил с шефа (Георги)
За кой "Радиал" говорите за този, който е до зала "Фестивална" ли?
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: "РАДИАЛ" - ОТСТЪПКИ
Tihon написа:За кой "Радиал" говорите за този, който е до зала "Фестивална" ли?
Точно за него става въпрос. Аз вчера бях там и останах супер доволен. Веднага ми обърнаха внимание (е първо си свършиха другата работа де, която никак не беше малко), страшно учтиви, коректни ... Направо ми скриха шапката

opipva4a написа:Център гуми "Радиал" - Ситняково (Румънското посолство) члeновете на клуба (форума) ползват 20%отстъпка - само за автомобили VW.
От този пост останах с впечатление, че става въпрос за намаление при закупуване на гуми!!!!

Отивам там казвам така и така, гуми, отстъпка 20%, VW клуб.... оня в магазина стои и ме гледа безмълвно все едно съм го ударил с мокър парцал през лицето.... Screwy Screwy Screwy Screwy
Оказа се, че отстъпката която сте оговорили важи само за труда в гумаджийницата а не за магазина!!!!
В крайна сметка си купих от там едни Корморани, за които ми направиха смешна отстъпка от 3%...
Иначе онзи Жоро - верно е свестен и много добре се държа с мен...
opipva4a написа:за не_разбралите "РАДИАЛ" са само гумаджии...
От къде да го разбера?!?! Може би от първият ти пост? В този случай просто беше необходимо да направиш по-точно описание!!!
В ф-рата издадена от магазина пише: Автоцентър Радиал, фирма РАДИАЛ ООД, Дан №, Булстат и т.н. Явно това не е същата "РАДИАЛ" за която говориш!?!?
http://joe-vw.hit.bg/041124_184217.jpg
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да
но не от първия точно
то се мисли първо
представям си следната ситуация:
влизаш и
- Добър ден
- А добър
- Аз, тук, таковата, за отстъпката....
- Моляяяяяяяяяя
- Ми....таковата....отстъпка 20% ползваме
- Кой бе....!!!!
- Ми..... ние.....
- Кои вое беееееее........( бесен вече)
- ?!?!?! . ми VW клуб........ (паникьосън)
- МОЛЯ (извън нерви)
- Извинете, да не би да е станала някаква грешка !!!!!
- Явно
- Вие не сте ли Жоро и да е говорил с вас opipva4a?
- Моля? Не.
- А извинете
- Нищо (видимо разочарован), той Жоро е на "гумите", това тук е магазин
- Извинете ме много
и т.н. да не се впускам в подробности
Първо питай и разбери кои точно са Радиал - надявам се си забелязал табелата къде е
аре със здраве
но не от първия точно
то се мисли първо
представям си следната ситуация:
влизаш и
- Добър ден
- А добър
- Аз, тук, таковата, за отстъпката....
- Моляяяяяяяяяя
- Ми....таковата....отстъпка 20% ползваме
- Кой бе....!!!!
- Ми..... ние.....
- Кои вое беееееее........( бесен вече)
- ?!?!?! . ми VW клуб........ (паникьосън)
- МОЛЯ (извън нерви)
- Извинете, да не би да е станала някаква грешка !!!!!
- Явно
- Вие не сте ли Жоро и да е говорил с вас opipva4a?
- Моля? Не.
- А извинете
- Нищо (видимо разочарован), той Жоро е на "гумите", това тук е магазин
- Извинете ме много
и т.н. да не се впускам в подробности
Първо питай и разбери кои точно са Радиал - надявам се си забелязал табелата къде е
аре със здраве
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
вчера купих от там 2 гуми - може да ги видите тук:
, и тук:
,
Клебер, пича ми направи 5 % отстъпка, излязоха 143 лева. размерите са 185/60/15. същите са по височина като 195/55/15(старите ми са такива и ги мерихме на смяна). Жоро беше много учтив и наистина ми направи отстъпка. така че не виждам поводи за оплакване. просто магазините са различни.

Клебер, пича ми направи 5 % отстъпка, излязоха 143 лева. размерите са 185/60/15. същите са по височина като 195/55/15(старите ми са такива и ги мерихме на смяна). Жоро беше много учтив и наистина ми направи отстъпка. така че не виждам поводи за оплакване. просто магазините са различни.

- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Joe написа:opipva4a написа:Център гуми "Радиал" - Ситняково (Румънското посолство) члeновете на клуба (форума) ползват 20%отстъпка - само за автомобили VW.
От този пост останах с впечатление, че става въпрос за намаление при закупуване на гуми!!!!![]()
. Мама му стара поне пишете за каква точно отстъпка става въпрос!!!!!
Отивам там казвам така и така, гуми, отстъпка 20%, VW клуб.... оня в магазина стои и ме гледа безмълвно все едно съм го ударил с мокър парцал през лицето.... Screwy Screwy Screwy Screwy
Оказа се, че отстъпката която сте оговорили важи само за труда в гумаджийницата а не за магазина!!!!
В крайна сметка си купих от там едни Корморани, за които ми направиха смешна отстъпка от 3%...
Иначе онзи Жоро - верно е свестен и много добре се държа с мен...
ТОВА ЧЕ НЕ СИ ПРОЧЕЛ ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ТЕ ПРАВИ НЕДОРАЗБРАЛ
И ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕ СЪМ ИЗПАДАЛ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ
ХАЙДЕ ЧЕТИ ПЪРВО
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приятели, в Радиал може и да рабират от гуми , ама са май само с това си остават. Днес някъв си шев, незнайно къф ми скача на бой да не говорим че и първоначалното му отношение към клиент който не познава беше доста неучтиво. Господин шеф на Радиал да ул. Париж N14, аз съм клиент , а клиента има винаги има право!Вие трябва да изслушвате и да правите всичко възможно да помогнете на вашия клиент! Сигурен сум че това не е само единичен случай!!! Назначете електротехник за електрическата част в колата , не тенекеджия(примерно). Приятели апелирам не купувайте нещо по различно от ГУМИ от РАДИАЛ ООД.
- Valcho^
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
peshopesho написа:Приятели, в Радиал може и да рабират от гуми , ама са май само с това си остават. Днес някъв си шев, незнайно къф ми скача на бой да не говорим че и първоначалното му отношение към клиент който не познава беше доста неучтиво. Господин шеф на Радиал да ул. Париж N14, аз съм клиент , а клиента има винаги има право!Вие трябва да изслушвате и да правите всичко възможно да помогнете на вашия клиент! Сигурен сум че това не е само единичен случай!!! Назначете електротехник за електрическата част в колата , не тенекеджия(примерно). Приятели апелирам не купувайте нещо по различно от ГУМИ от РАДИАЛ ООД.
По повод на това изказване искам да ви кажа там да не ходите за Диагностика, защото на мен само ми взеха парите и ме излъгаха

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”