Автосервиз Карно-4 Пловдив = оплаквания

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
blink182
Автомобил: VW Passat B6 2006
Двигател: 1.9 TDI 140hp

Re: Автосервиз Карно-4 Пловдив = оплаквания

Мнениеот blink182 » Сря 23 мар 2011 17:16

Изображение

Cyber-shot® S980 Digital Camera
12,1 мегапиксела, 4x оптично мащабиране, 2,7-инчов LCD екран и стабилизатор SteadyShot
Единият му ъгъл е поучукан, защото го изпуснах в Барселона. Отпред при затворен обектив също се вижда една вдлъбнатинка. Мемори картата вътре е 16ГБ, китайска, която се оказа фалшива и само 4ГБ са използваеми, даже е облепена с тиксо. Мога да ти кажа и какви снимки имаше вътре.
Зад нищо не се крия! След случая се обаждах няколко пъти, даже и до сервиза съм идвал, а онзи вашия шеф съм сигурен, че никого не беше разпитвал, а говореше на изуст. Дори попитах дали някой случайно не го е прибрал някъде или преместил, защото "открадна" звучи грубо... Виж разгледай и ти, може да си го виждал някъде. Аз колата със фотоапарата съм я оставил във вашия сервиз, вие сте ми я разхождали из града без даже да ме уведомите, може да е изчезнал от всякъде, но отговорността си остава ваша! Това, че съм го прежалил не значи, че ще забравя за случая!

Последна промяна от blink182 на Чет 24 мар 2011 4:45, променено общо 1 път.

blink182
Автомобил: VW Passat B6 2006
Двигател: 1.9 TDI 140hp

Мнениеот blink182 » Сря 23 мар 2011 17:20

Или пък ако искате да дойда да ви подаря и зарядното и USB кабела?

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Сря 23 мар 2011 17:37

До пишещите тук, "Царе сте да оплюете някого". Аз работя с много пловдивски сервизи, защото съм брокер и съдействам на клиентите при работата с тях. Странно е как когато аз заведа щета, било то и по гражданска, нямам никакви проблеми, с никои сервиз. Пича не можа ли наистина да изкаже възмущението си на управителя на сервиза, а трябва да плюе тук и да му е.ава майката тотално....или щото да скимтиш тук е по лесно нали ;)? Не ги оправдавам, но наистина и в оторизиран сервиз да идеш, пак е възможно да се получат грешки, въпреки че всичко им е на едно място и тенекиджии и бояджии.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Сря 23 мар 2011 18:04

Не коментирай бе,бирник.На всички ни е омръзнало от некадърни селяци,които са ги научили да мацат с кит,да ни човъркат колите и после да казват,видиш ли,колко усилия положили.Всеки е имал такива стълкновения,моята като я бях оставил да и правят първоначално обслужване,като я взех имаше 3 пръста кал по покрива и калниците.Добре,че съм спортист и съм свикнал да си сдържам емоциите и гнева*.

Скоро ще се конкретизират всички гадни измекяри,които хал-хабер си нямат от въпросната работа,но подскачат с довода,че са "майстори".

*Не става въпрос за този сервиз.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 23 мар 2011 18:08

nedialko_vento написа: Аз работя с много пловдивски сервизи, защото съм брокер и съдействам на клиентите при работата с тях. Странно е как когато аз заведа щета, било то и по гражданска, нямам никакви проблеми, с никои сервиз.

Рекламите => в платения раздел. :!:

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Чет 24 мар 2011 20:16

Аиде черта бе хейтари!!! Кви реклами кви 5 лв бе пич, да си чул да си кажа фамилията и да те агитирам да ти сключвам каско, и гражданска? Ядосвам се, че тук почти всеки профил, е профил на конкуренция и само плюе другия. Юнитрейд София били такива, Автотрейд били такива, и т.н. ама видиш ли има един пич с VAG COM, намира се под един блок, в гаража на дядо му и тои много ги разбира :D Не съм от тук, от Велико търново съм, но живея в Пловдив от 5 години, и по големи мрънкачи от вас няма чесно тотален леш сте!!! Аи ходете там при рокери и чолаци да ви спасяват трошките от разпад, че като гледам 80% от закъсалите коли в градът са VW-та :D Аиде приятна вечер ;)

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Чет 24 мар 2011 23:33

nedialko_vento написа: че като гледам 80% от закъсалите коли в градът са VW-та :D

Това сигирно трябваше да прозвучи като обида и да ни нарани.О боже,ами сега ?!? Как ще си довърша гоблена с тези разревани очи...По дяволите,наранен съм,наранен съм дълбоко.Такъв удар по престижа на ФВ бе нанесен от мигриращ некадърник,неспособен да се реализира на родното си място.Ужас,сега няма да посетя следобедното пиене на чай в чест на кралицата и ще ме изгонят от мъжкия клуб за писане на стихове...Потресен съм. :beat_butt2

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Пет 25 мар 2011 8:06

Хахахаха леш, тва беше яко :beer затапи ме тотално ...... :bowdown чета го и рева от смях. Ама не разбра замисъла, не искам да обиждам марката, просто си коментирам фйеновити и, които признавам, сравнени с другите форуми за други марки са СВЕТЛИННИ, години по навътре в материята, и просто до такава степен са усвоили занаята, че почти не им трябват сервизи за нищо. И за тва, след лична интервенция или такава от гаражен маистор, дето сте го прехвалили тук, си бутат VW-тата по кръстовищата :D А колкото до това, че съм "мигриращ некадърник"...е да може и така да е, но "мигриращ некадъник", дето си ремонтира бараката в оторизиран сервиз, аиде дерзаи сега !!!!

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Пет 25 мар 2011 10:12

Щом ти се налага-ремонтирай."дерзаи"

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Пет 25 мар 2011 20:23

:D А колкото до това, че съм "мигриращ некадърник"...е да може и така да е, но "мигриращ некадъник", дето си ремонтира бараката в оторизиран сервиз, аиде дерзаи сега !!!![/quote]...то оторизираните сервизи са за такива като теб. Представям си когато отидеш в ОТОРИЗИРАНИЯ сервиз как те гледат mhihi

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Нед 27 мар 2011 13:28

Е, да верно, е че е за такива като мен. Все пак не съм от тея дето кво беше там пелят маховици и слагат спортни гърнета и филтри от Илиянци, да им се вдига мощността на колата. А и да ти кажа, все пак от скромните ми наблюдения добре се отнасят с мен, не се притесняваи, когато и да ми се наложи ходя там, все пак съм "мигриращ некадъник" и за мен е важно колата да ми е стабилна, защото работя с нея. Доста годинки трябва да минат за да се уверите, в думите ми, нали 90% сте мишоци в този форум, предпочитате, за 5 кинта някои да ви пре.бе колиците, ама кво ли си говоря, заради такива разбирачи като вас на Фолксваген му се носи славата на селски автомобил. И ако ми излизате с това, че карам стар автомобил, сега чакам да ми доставят Полото, щото съм много ач и не ми стигат за СС ;)Аиде в дивия, закривам си и акаунта повече няма да се заяждам с вас, вие сте НАЙ ВЕЛИКИТЕ МАЙСТОРИ НА СВЕТА :rocketwhore

Потребителски аватар
Svetlin_SP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Svetlin_SP » Нед 27 мар 2011 13:54

:shock
Уау

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Нед 27 мар 2011 13:56

nedialko_vento написа:... нали 90% сте мишоци в този форум
... заради такива разбирачи като вас на Фолксваген му се носи славата на селски автомобил.

Крилати мисли...
:shock :screwy

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 27 мар 2011 13:59

Недодялко научи се на Български език и тогава пиши тук колко добър "мигриращ накадърник" си. Няма да храниш, че ей! :beat_butt2 И да върнеш на момчето апарата! mhihi

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Нед 27 мар 2011 14:25

Добре съм го уцелил явно,че е мигриращ некадърник,щом го е запомнил толкова добре.Само не разбрах,след като ФВ са селски коли,защо си чакаш Полото по дяволите :063: ми защото си селяче.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”