Сервиз карбуратори - МНЕНИЯ (+/-)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
и аз изказвам лошо мнение за тях, не стига професионализма и цифроманията ама това в никой друг сервиз не ми се беше случвало:
СМенили възд филтър, който беше на 1000км и аз питам защо?
МИ стария беше мръсен, аз - ами аз си го искам обратно, защото не ми се дават 10лв излишно и те - ми не може, викам що??
Ми щото тъй като за нищо не ставаше го нарязахме на парчета
и ми го показват нахално

СМенили възд филтър, който беше на 1000км и аз питам защо?
МИ стария беше мръсен, аз - ами аз си го искам обратно, защото не ми се дават 10лв излишно и те - ми не може, викам що??
Ми щото тъй като за нищо не ставаше го нарязахме на парчета

и ми го показват нахално

- vladaeca
- Автомобил: VW Passat B5 4Motion
- Двигател: ADR 98
- Контакти:
Професорът на карборатори
Един приятел ми препоръча преподавателя в бившето у-ще "Вилхем Пик" или квото и да е там. Каза ми че този човек разбира много а карбораторите ги оправя със затворени очи. Та аз се обадих на човека в събота следобяд и той каза : казвай напрова какъв е проблема. Обясних за какво иде реч и той отсече: " В понеделник 11:00 идваш..." И както разбирате бях там в уречения час. точно в 11:00 ми каза паркирай колата ето там и започваме. Така и стана паркирах колата и изведнъж около колата се струпаха 15 ученика от въпросното училище. Както разбирате започна часът по практика за двигатели с вътрешно горене. В края на часа колата работеше като швейцарски часовник. Дори и бях научил доста неща за карборатора ми. И за капак на всичкото това ми взе 12 лв за работа. Все пак както се сещате в карборатора Пиербърг 2Е2 има 100 детайла за бързи, бавни средни обороти и се наложи да ми смени някои работки но факт е 32лв за ремонт и части. В последствие се оказа че голяма част от майсторите(Хората, които наистина разбират ) са били негови ученици.
е това е Тел : 0888371672 - Милчо Миленков
Успех!!!
Успех!!!

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: Професорът на карборатори
vladaeca написа:Един приятел ми препоръча преподавателя в бившето у-ще "Вилхем Пик" или квото и да е там. Каза ми че този човек разбира много а карбораторите ги оправя със затворени очи. Та аз се обадих на човека в събота следобяд и той каза : казвай напрова какъв е проблема. Обясних за какво иде реч и той отсече: " В понеделник 11:00 идваш..." И както разбирате бях там в уречения час. точно в 11:00 ми каза паркирай колата ето там и започваме. Така и стана паркирах колата и изведнъж около колата се струпаха 15 ученика от въпросното училище. Както разбирате започна часът по практика за двигатели с вътрешно горене. В края на часа колата работеше като швейцарски часовник. Дори и бях научил доста неща за карборатора ми. И за капак на всичкото това ми взе 12 лв за работа. Все пак както се сещате в карборатора Пиербърг 2Е2 има 100 детайла за бързи, бавни средни обороти и се наложи да ми смени някои работки но факт е 32лв за ремонт и части. В последствие се оказа че голяма част от майсторите(Хората, които наистина разбират ) са били негови ученици.
Успех!!!
На мен не ми е преподавал тоз господин.
- vladaeca
- Контакти:
Това не мога да го коментирам защото не съм учил там. Но гаранция давам че е преподавател на 10клас защото ремонта на 2е2-то ми беше по време на практически час "Двугатели с Вътр. Горене". Около колата имаше около 10-на ученика, които слушаха разясненията от въпросния учител с много голям интерес...
ААА за малко да забравя, цялото действие се развиваше в двора на техникума.
Ама знае ли човек всичко се случва на тоя свят, може да е било постановка!!!
ААА за малко да забравя, цялото действие се развиваше в двора на техникума.
Ама знае ли човек всичко се случва на тоя свят, може да е било постановка!!!

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
vit_autosofia написа:vladaeca написа:Един приятел ми препоръча преподавателя в бившето у-ще "Вилхем Пик" или квото и да е там. Каза ми че този човек разбира много а карбораторите ги оправя със затворени очи. Та аз се обадих на човека в събота следобяд и той каза : казвай напрова какъв е проблема. Обясних за какво иде реч и той отсече: " В понеделник 11:00 идваш..." И както разбирате бях там в уречения час. точно в 11:00 ми каза паркирай колата ето там и започваме. Така и стана паркирах колата и изведнъж около колата се струпаха 15 ученика от въпросното училище. Както разбирате започна часът по практика за двигатели с вътрешно горене. В края на часа колата работеше като швейцарски часовник. Дори и бях научил доста неща за карборатора ми. И за капак на всичкото това ми взе 12 лв за работа. Все пак както се сещате в карборатора Пиербърг 2Е2 има 100 детайла за бързи, бавни средни обороти и се наложи да ми смени някои работки но факт е 32лв за ремонт и части. В последствие се оказа че голяма част от майсторите(Хората, които наистина разбират ) са били негови ученици.
Успех!!!
И от този не съм доволен - ходих с ренита - откри ми 1 проблем - наистина браво, но отзад пушеше черно заради богата смес - той ми каза да си махна плочката на агу-то и ме отсвири ... разглобих за н-ти път карбуратора, жигльорите бяха объркани - размених ги и всичко си дойде на мястото - може и да разбира, но бих казал, че вече го мързи
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
lyubobg написа:vit_autosofia написа:vladaeca написа:Един приятел ми препоръча преподавателя в бившето у-ще "Вилхем Пик" или квото и да е там. Каза ми че този човек разбира много а карбораторите ги оправя със затворени очи. Та аз се обадих на човека в събота следобяд и той каза : казвай напрова какъв е проблема. Обясних за какво иде реч и той отсече: " В понеделник 11:00 идваш..." И както разбирате бях там в уречения час. точно в 11:00 ми каза паркирай колата ето там и започваме. Така и стана паркирах колата и изведнъж около колата се струпаха 15 ученика от въпросното училище. Както разбирате започна часът по практика за двигатели с вътрешно горене. В края на часа колата работеше като швейцарски часовник. Дори и бях научил доста неща за карборатора ми. И за капак на всичкото това ми взе 12 лв за работа. Все пак както се сещате в карборатора Пиербърг 2Е2 има 100 детайла за бързи, бавни средни обороти и се наложи да ми смени някои работки но факт е 32лв за ремонт и части. В последствие се оказа че голяма част от майсторите(Хората, които наистина разбират ) са били негови ученици.
Успех!!!
И от този не съм доволен - ходих с ренита - откри ми 1 проблем - наистина браво, но отзад пушеше черно заради богата смес - той ми каза да си махна плочката на агу-то и ме отсвири ... разглобих за н-ти път карбуратора, жигльорите бяха объркани - размених ги и всичко си дойде на мястото - може и да разбира, но бих казал, че вече го мързи
Незнам защо се е получило така !!! Аз съм учил при него и чаткаше много и правеше всичко усърдно !!! И найстина докато имахме практика идваха при него коли, които правеше, а на нас показваше това онова!!!
- vladaeca
- Контакти:
На всички ни се случва да правим грешки.
Гаранция давам, че ако имате проблем с карборатор, МИ, и други такива изобретения на автомобилния труд той ще ви помогне без да ви свали 3 кожи.
Все пак това го е учил първо на теория после на практика и накрая е започнал да го преподава на тия дето ще ни оправят колите в бъдещето.
Гаранция давам, че ако имате проблем с карборатор, МИ, и други такива изобретения на автомобилния труд той ще ви помогне без да ви свали 3 кожи.
Все пак това го е учил първо на теория после на практика и накрая е започнал да го преподава на тия дето ще ни оправят колите в бъдещето.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”