Сервиз в Пловдив-предимно VW

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Пет 07 мар 2008 23:42

Стига деее, не е на 18 дена, цели два месеца се мъча на един чисто нов пасат :D , ако имаш желание заповядаи на тест, с удоволствие ще ти го дам. Не съм ОФФ топик, наистина не исках да те обида като се пошегувах малко, иначе няма да пиша повече, казах само, че познавам Миро и съм готов да съдействам ако искате да ви свържа. Иначе в интерес на истината даже не знам кжо е Офф топик :lol: :lol: , кажи ми да знам. А за клиентелата знаеш че всички клиенти са важни не искам да агитирам никои, ако мога да помогна ще съм радостен. :wink: :lol:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 08 мар 2008 0:46

Стига деее, не е на 18 дена, цели два месеца се мъча на един чисто нов пасат Very Happy , ако имаш желание заповядаи на тест, с удоволствие ще ти го дам.

Досега бях само аз офтопик ( демек не по темата ) ама вече и ти си там ...а за пасата е ясно ..... не съм карал такъв , ама веднъж седмично се пробвам да се докопам до чисто новото шефско Q7 та .... имам някакъв поглед ... а за проблемите в друга една тема : не само тузарите с новите коли са хора , ама за съжаление във Вашата фирма изглежда задължително да си тузар иначе .... добре , че все още не биете за питане 8) А иначе - бъди човек и кой знае - може да промениш мнението за вашата организация 8) Иначе нищо лично против нямам - като мина през вашия портал и ми теглиш една - тогава ще имам :wink:
п.с моля модераторите да не резнат веднага писанията ми ... забравих , че съм във сервизи , а не в офф - а .... :oops:

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Съб 08 мар 2008 4:15

Благодаря ти за съвета, ще се постарая да го спазвам, ама не знам дали си забелязал приятелйо, и да карам Феитън, пак ще съм във форума защото ме интересуват проблемите на хората фенове на марката, не се надувам грам а за питане няма да те псуваме, можеш да го отправиш и тук, гледам, че си от наще/демек и теб те е хванала крастата с име VW/, за това с удоволствие ще ти помогна с каквото мога :wink: , давай в същия дух. А и мерси за обяснението какво е Офф топик. :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”