Най-фрапиращи случаи с пишман майстори.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Re: Най-фрапиращи случаи с пишман майстори.
Айсе един пресен случай.Омегата на дядото спря да пали на бензин. Кара я на някякъв тип. Оня мерин помпи, тоци... всичко наред. Замерил някяво реле и вика от него е. Взимам аз релето и отивам при приятел н магазина да взимам ново. Останах шокиран като ми каза 385лв за утре. Но ми каза, и че ги били изолирали, и ги заменяли с комплекти от автоаксесоарите. Викам му... аце тва реле го е замерил майсто и е казал, че даради него не пали колата. Оня ми се смее и ми вика" сменайте майстора по най-бързия начин. Това реле е за централното". А то изгоря преди около 3 месеца.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гаранционна кола, смяна на ангренаж и един хидравличен повдигач-явно дефектен. Сменят, качвам се....малеее...страхххх...мотора ше се откъсне от тампоните. То тресене, то мятане..ужас.
При монтажа, маймуните разменили местата на валовете...
При монтажа, маймуните разменили местата на валовете...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Това с дървеното бутало не знам, човек обаче като го натисне ситуацията. На времето карах една мазда 323, лагерите за предната главина струваха 75 лв в Монтана с 24 часова доставка, смених ги първия път, магазинера докато ги купува вика, тия японски коли с трудно намиращи се лагери, ако ти е за продаване слагай едно трупче от парен бук и продавай
Та като пак се разбиха тия лагери почти беше изпаднало колелото в едно село на границата насред нищото, лагера на 150км и след 24 часа. Едно парче дъбово дърво поиздялках с ножа, добри хорица ми намериха маткап, пробих дупка, наместих в главината, наблъсках яко с грес и така се прибрах
Та с дървен лагер става, за бутало не знам

Та като пак се разбиха тия лагери почти беше изпаднало колелото в едно село на границата насред нищото, лагера на 150км и след 24 часа. Едно парче дъбово дърво поиздялках с ножа, добри хорица ми намериха маткап, пробих дупка, наместих в главината, наблъсках яко с грес и така се прибрах

Та с дървен лагер става, за бутало не знам
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”