Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 25 юли 2005 12:59

Хайде и аз да се включа: Наистина вземат скъпо, обаче си вършат работата. Аз там си оправям ходовата част - предпочитам да платя по-скъпо, ама да знам, че колата ми е здрава. Щот ми е мноо интерестно как някой друг майстор ще ми оправи колата, без даже да я вдигне? Сменял съм мноо неща там и съм платил доста пари, обче квот са сменили работи като часовник. Тва е.

П.С. Не мисля, че трябваше да се трие мнението на Скироко-ГТ

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 25 юли 2005 14:23

ами, да му се обаждаме, ако има проблем....

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 26 юли 2005 6:37

П.С. Не мисля, че трябваше да се трие мнението на Скироко-ГТ[/quote]

Аз го изтрих,защото видях,че след като стоя 2-3дни никой не му обърна внимание и реших,че не ви вълнуват такива неща.

Потребителски аватар
Golf_GL
Автомобил: Passat B5 Variant
Двигател: ADR 2000
Контакти:

Мнениеот Golf_GL » Вто 26 юли 2005 8:25

scirocco gt написа:
П.С. Не мисля, че трябваше да се трие мнението на Скироко-ГТ

Аз го изтрих,защото видях,че след като стоя 2-3дни никой не му обърна внимание и реших,че не ви вълнуват такива неща.[/quote

Ами айде и аз да взема отношение:

Напротив интересуват ни (поне мен), но как да кажа нещо лошо, или да бъда недоволен, като при теб всичко е перфектно bowdown.
Просто съм супер доволен от работата която вършите в сервиза, и най-вече от отношението ти. ЕВАЛА!!!!

П.П. Вярно, може да е малко по-скъпо но наистина има неща с които човек не трябва да прави компромиси!

От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ Ицо!!!

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 29 юли 2005 10:54

Днес ходих за реглаж, много спокойно и точно работят момчетата. Цена 15лв.
Доволен!
Благодаря на Ицо за отделеното внимание!

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Пет 29 юли 2005 15:47

national gruebel каква е тая марка-от къде

Потребителски аватар
klamat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

+

Мнениеот klamat » Пон 08 авг 2005 20:08

И аз съм доволен от сервиза.
Точни са и са коректни
Ползвам го от има няма 5 години
:)

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 08 авг 2005 23:03

Dosy написа:national gruebel каква е тая марка-от къде

..."National Auto Parts е английска фирма с над 20 години опит в автомобилния пазар. Тя се е превърнала в лидер в производството и доставката на качествени автомобилни съединители и спирачни компоненти." - http://www.webparts.co.uk/National/Appg ... _frame.htm :wink:

jgmec
Автомобил:
Двигател:

Още един +

Мнениеот jgmec » Пет 19 авг 2005 13:29

Днес ходих за смяна на
-задни амортисьори, прахоуловители, опори;
-накрайници за кормилната щанга отпред плюс реглаж;
Много съм доволен и от цените (250 лв. всичко с труд) и от изпълнението.
Благодаря на Ицо за отделеното внимание!

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Нед 04 сеп 2005 21:39

Чесно казано за там чувам все хубави неща от приятели и мисля да го посетя че много ми се ще да си сложа ролбар тоя дето е под предния капак 8)

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 28 сеп 2005 11:13

И аз да изкажа благодарности... сервиза е супер.. :dance:

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Съб 08 окт 2005 7:57

Аз пък съм недоволен! Лятото трябваше да ходя на море, а колата ми твърдо завива наляво. Решавам, че трябва да се ходи на реглаж предница къде къде тук чета добри думи за Хеед 91 и понеже съм на работа пращам баща ми на Хан Кубрат. Човека отишъл ама му казали, че майсторът, който прави реглаж е в отпуск и аз му викам ходи на Стамболийски то е на пет крачки от нас.На Стамболийски са направили такъв реглаж, че ако пусна волана за 100м ще направи обратен завой казвам му на баща ми ходи пак да си оправят грешката, той отишъл пак пак реглаж и резултата е същия, а на другия ден тръгнах за морето и нямаше как да си доработват "майсторлъка". Просто в тези сервизи няма да ми стъпи кракът повече. Е това беше от мен.

Потребителски аватар
theater
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот theater » Съб 08 окт 2005 9:30

w_smith написа:.............

Ако ти е крива предницата има два варианта - да ти дърпа нанякъде или да ти "яде" гуми. Моята има леко изместване не едното колело назад и като ходих на реглаж казах на пича да ми я направи да не ми яде гуми. Дърпането на една страна не ме притеснява толкова, колкото цената която платих за нови гуми. :wink:

Viso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viso » Пет 21 окт 2005 14:18

За сервиз "Хеед 91" научих от този форум. Преди два месеца ми се наложи да правя основен ремонт и поради добрите отзиви, които съм чел тук, избрах сервиза в "Надежда". Много съм доволен от работата им - само за няколко дни колата беше готова. Досега съм изминал към 5 - 6 хил. км. след ремонта и не е имало проблеми.
За сравнение - това е втори основен ремонт, който ми се наложи да правя през тази година. Сервиза в който правих първия ремонт ме мота 38 дни, като след второто отваряне на двигателя в "Хеед 91", се установи че първите "майстори" освен всичко друго са наредили и буталата наобратно. Просто нямам думи.
Освен за основния ремонт ползвах услугите на "Хеед 91" и за някои по-дребни проблеми - също отстранени бързо и качествено.
Желая им успех!

dygy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dygy » Пет 09 дек 2005 16:09

Ох, не знам на фона на всички тези хвалебствени слова за "Хеед 91" как бих могъл да си изкажа мнението за тях, ЕМИ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН. Отивам при тях със следния проблем: в Голф-а се забелязваше едно колебание в ниските обороти и някакво странно поведение, когато подадеш рязко газ - дави се и сякаш му липсва тяга. Казаха ни във въпросния сервиз, че проблема идва от палеца на делкото, дистрибуторната капачка и кабелите, които сменихме на место и платихме за това 160 лв. След една седмица се върнахме там със същия проблем, тогава ни препоръчаха да си оставим колата и те щели да решат проблема. Оказа се, че и катализатора е задръстен. Свалиха го и направиха настройка на сондата и потенциометъра като ни убеждаваха, че проблема вече го няма и за това платихме още 90 лв. С това сумата прави вече 250 лв. само за две седмици, а сега колата е два пъти по-зле от първия път, когато попадна в тоя сервиз и проблема си съществува.
Е НЕАМ ДУМИ КОЛКО СА ДОБРИ :x

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”