Ауто плюс - впечатления

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 14 окт 2005 12:25

абе не знам, мога само да кажа, че си поръчвам нещо при тях викат ми о да имаме, елате утре след 3 часа,оставете телефон за контакт,

отивам и кво= ами то имало само една и тя е в магазина на мария луиза, дрън дрън
и що не ми се обадиха да не идвам.?

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Гола вода са Ауто+

Мнениеот vit_autosofia » Вто 27 дек 2005 7:41

Продавачите им са по скоро за хранителни стоки.На въпроса,Имате ли ремонтен комплект за еднокамерен карбуратор кеихин-2 и жило за смукач за този карбуратор ми бе отговорено:За комплекта ми казаха,че го имат но трябва да изчакам.Реших че няма смисъл да чакам заштото еднокамерен кеихин-2 не е произвеждан :lol: За жилото отговорът бе:какво жило търсите,като жило има само на дизела.О.К.Занимавам се с авточасти и карам Джета-2 1,8 66kW HV мотор с оргинално монтиран кеихин-2 с ръчен смукач за които е необходимо и жило.Нямало HV мотор на фолксваген.На мен ми кипна дадох на продавача една моя визитка и си тръгнах.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Вто 27 дек 2005 11:30

[quote="dude"][/quote] бате аз поръчах една пластмаса за таблото от там кадето уж идвала с досътавка от Германията :lol: ,та плащам аз предварително стоката и ми казват ''до 15 дни ще е тук но вие си оставете тел. и веднага щом пристигне ще ви се обадим '' оставам аз гесема и зачаквам обаче по едно време забравям и се слещам след 40дни по случайност си намирам касовата бележка и звъня и тия ми викат да тук е елате да си го вземете -бати кратуните .Да не говорим че преди 15 дни отидох от там да си купя масло за хидравликата за да се смени и се опитаха да ми набитат некво ''Супер оригинално -немско ,специално на Г3'' на скромната цена от 40лв /1л :lol:

Потребителски аватар
yboy
Автомобил:
Двигател:

Re: Гола вода са Ауто+

Мнениеот yboy » Съб 04 фев 2006 10:59

Ако ме питате мен, от Ауто + и зарчета за предното стъкло не си купувайте (ако си слагате такива работи, разбира се... :roll:)

Последния път си купих от тях от небезизвестните водни съединения на водната помпа и след по-малко от 2 месеца то взе че се стопи и разпадна. А уж беше "оригинално" - естествено не искаха да ми го сменят.

И това при положение че сега е зима - страх ме хваща какъв сакатлък щеше да стане през лятото... :evil:

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Съб 04 фев 2006 11:06

Като навсякъде другаде, явно и там не са достатъчно старателни и честни с клиентите. Аз мога да кажа, че преди около 10 000 км си купих от тях свещи "Bosch". Засега нямам проблеми - явно не са ментета. :D

Потребителски аватар
kiko26
Автомобил: VW
Двигател: Passat B8

Е за6то ходите там

Мнениеот kiko26 » Съб 04 фев 2006 14:32

Добре де за6то ходите тогава там.Верно много работи има там но има и други места на които могат да се намерият.VWто върви наи добре с све6ти и кабели Бреми и Ngk.Това му е за първо вграждане.

GalinGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GalinGTI » Нед 05 фев 2006 22:01

FLY написа:Румене, кажи моля те къде по-точно се намира в Младост.

Магазина е в Младост 3, от дясно на пицария 'Верона'

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Нед 05 фев 2006 22:29

еми аз лично не съм доволен от магазина на симеон ходих да си купа свещи за голфчето и си казвам какъв двигател и тоя няма проблеми имаме бош.Зимам си боша които ми избра по каталога и си ги вада от пликчето на саседната улица и гледамс 1 електрод аиде обратно. Онзи ден ги гледах и видях че по керамиката им са се образували леки пукнатини което ме навежда на мисълта че не са истински защото съм ги карал 5000-6000 км

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 06 фев 2006 5:25

bluefen написа:еми аз лично не съм доволен от магазина на симеон ходих да си купа свещи за голфчето и си казвам какъв двигател и тоя няма проблеми имаме бош.Зимам си боша които ми избра по каталога и си ги вада от пликчето на саседната улица и гледамс 1 електрод аиде обратно. Онзи ден ги гледах и видях че по керамиката им са се образували леки пукнатини което ме навежда на мисълта че не са истински защото съм ги карал 5000-6000 км

Оригинални части на бош по такива магазини не се продават.Не се учудвам,че са дали дефект след като са турски какво очаквате :roll: Имам такива за 6лв.четирите,но не ги предлагам на клиенти

Потребителски аватар
HacpaH
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HacpaH » Чет 30 мар 2006 10:05

На мен ми искаха 18лв. за ЕДНА предна пръскалка. Имаше "мамата.. мамата... мамата..." :)

Потребителски аватар
nikolay
Автомобил: VW Touran 2.0
Двигател: BMM 2007

Мнениеот nikolay » Чет 30 мар 2006 13:39

Доволен съм от магазина във В.Търново. Каквото съм потърсил го има и са компетентни. В Габрово обаче се опитват да ме лъжат, което прваи много лошо впечатление, поне да кажат че незнаят или няма. Относно цените не са много по различни от другите магазини, поне тук. Важното е поне че има доста работи, а това което го няма в момента ти го доставят.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 06 апр 2006 12:24

Аз съм доволен от русенския Ауто+, вярно че някои неща са по-дебели с няколко левчета, но има голямо разнообразие от части.Единия от пичовете дето е там разбира на 100%, винаги като отида се засилвам към него, защото другите са телета :!:
П.П. Има едни жени продавачи, които могат да скрият шапките на повечето мъже :shock

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Вто 11 апр 2006 7:40

...вчера ми искаха 22лв. за термостат ... позачудих се леко защото бях чел по форума около 15лв. но го взех ... оказа се че не е за моята кола ... е как може това - какъв е тоя софтуер дето го ползват незнам ... казах му модел, година, обем, даже вида двигател и той пак не можа да го нацели ... :evil:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 11 апр 2006 8:02

В нашия град в ауто+ бачкат както се изрази един колега хора за хранителен магазин. Брат ми 2-3 пъти ходи за един термостат и им вика дайте ми ги всички аз знам кой, а онези както винаги много големи специалисти му викат тва е и толкоз. Незнам как се беше разбрал ама в крайна сметка си беше взел какъвто му трябва. Мене също много ме дразнят. Като ги питам за некви пласмасички и почват да се правят на ударени. Иначе наистин почти всичко могат да ти доставят.

ventura
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventura » Пон 24 юли 2006 11:58

съветвам ви преди да купувате каквато и да е част, първо да и препишете номера от ЕТКА или направо от самата част и след това отивате в магазина, така със сигурност няма да си купите нещо което не е за ваш'та кола :wink: ,а според моя майстор в Ауто+ ментета не продават.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”