Ауто плюс - впечатления
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Гола вода са Ауто+
Продавачите им са по скоро за хранителни стоки.На въпроса,Имате ли ремонтен комплект за еднокамерен карбуратор кеихин-2 и жило за смукач за този карбуратор ми бе отговорено:За комплекта ми казаха,че го имат но трябва да изчакам.Реших че няма смисъл да чакам заштото еднокамерен кеихин-2 не е произвеждан
За жилото отговорът бе:какво жило търсите,като жило има само на дизела.О.К.Занимавам се с авточасти и карам Джета-2 1,8 66kW HV мотор с оргинално монтиран кеихин-2 с ръчен смукач за които е необходимо и жило.Нямало HV мотор на фолксваген.На мен ми кипна дадох на продавача една моя визитка и си тръгнах.

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
[quote="dude"][/quote] бате аз поръчах една пластмаса за таблото от там кадето уж идвала с досътавка от Германията
,та плащам аз предварително стоката и ми казват ''до 15 дни ще е тук но вие си оставете тел. и веднага щом пристигне ще ви се обадим '' оставам аз гесема и зачаквам обаче по едно време забравям и се слещам след 40дни по случайност си намирам касовата бележка и звъня и тия ми викат да тук е елате да си го вземете -бати кратуните .Да не говорим че преди 15 дни отидох от там да си купя масло за хидравликата за да се смени и се опитаха да ми набитат некво ''Супер оригинално -немско ,специално на Г3'' на скромната цена от 40лв /1л 

- yboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гола вода са Ауто+
Ако ме питате мен, от Ауто + и зарчета за предното стъкло не си купувайте (ако си слагате такива работи, разбира се...
)
Последния път си купих от тях от небезизвестните водни съединения на водната помпа и след по-малко от 2 месеца то взе че се стопи и разпадна. А уж беше "оригинално" - естествено не искаха да ми го сменят.
И това при положение че сега е зима - страх ме хваща какъв сакатлък щеше да стане през лятото...

Последния път си купих от тях от небезизвестните водни съединения на водната помпа и след по-малко от 2 месеца то взе че се стопи и разпадна. А уж беше "оригинално" - естествено не искаха да ми го сменят.
И това при положение че сега е зима - страх ме хваща какъв сакатлък щеше да стане през лятото...

- kiko26
- Автомобил: VW
- Двигател: Passat B8
Е за6то ходите там
Добре де за6то ходите тогава там.Верно много работи има там но има и други места на които могат да се намерият.VWто върви наи добре с све6ти и кабели Бреми и Ngk.Това му е за първо вграждане.
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми аз лично не съм доволен от магазина на симеон ходих да си купа свещи за голфчето и си казвам какъв двигател и тоя няма проблеми имаме бош.Зимам си боша които ми избра по каталога и си ги вада от пликчето на саседната улица и гледамс 1 електрод аиде обратно. Онзи ден ги гледах и видях че по керамиката им са се образували леки пукнатини което ме навежда на мисълта че не са истински защото съм ги карал 5000-6000 км
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
bluefen написа:еми аз лично не съм доволен от магазина на симеон ходих да си купа свещи за голфчето и си казвам какъв двигател и тоя няма проблеми имаме бош.Зимам си боша които ми избра по каталога и си ги вада от пликчето на саседната улица и гледамс 1 електрод аиде обратно. Онзи ден ги гледах и видях че по керамиката им са се образували леки пукнатини което ме навежда на мисълта че не са истински защото съм ги карал 5000-6000 км
Оригинални части на бош по такива магазини не се продават.Не се учудвам,че са дали дефект след като са турски какво очаквате

- nikolay
- Автомобил: VW Touran 2.0
- Двигател: BMM 2007
Доволен съм от магазина във В.Търново. Каквото съм потърсил го има и са компетентни. В Габрово обаче се опитват да ме лъжат, което прваи много лошо впечатление, поне да кажат че незнаят или няма. Относно цените не са много по различни от другите магазини, поне тук. Важното е поне че има доста работи, а това което го няма в момента ти го доставят.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм доволен от русенския Ауто+, вярно че някои неща са по-дебели с няколко левчета, но има голямо разнообразие от части.Единия от пичовете дето е там разбира на 100%, винаги като отида се засилвам към него, защото другите са телета
П.П. Има едни жени продавачи, които могат да скрият шапките на повечето мъже

П.П. Има едни жени продавачи, които могат да скрият шапките на повечето мъже

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В нашия град в ауто+ бачкат както се изрази един колега хора за хранителен магазин. Брат ми 2-3 пъти ходи за един термостат и им вика дайте ми ги всички аз знам кой, а онези както винаги много големи специалисти му викат тва е и толкоз. Незнам как се беше разбрал ама в крайна сметка си беше взел какъвто му трябва. Мене също много ме дразнят. Като ги питам за некви пласмасички и почват да се правят на ударени. Иначе наистин почти всичко могат да ти доставят.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”