ХААС 60 Пловдив - мнение

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
valentin.s
Автомобил:
Двигател:

Хаас 60 Пловдив - Изманици!!!

Мнениеот valentin.s » Пон 17 сеп 2012 15:03

Здравейте, преди време бях писал в друга тема, че се сдобих с нов автомобил Голф 6. Въпросният автомобил бе закупен от Хаас 60 - Пловдив. Всично бе наред докато не договорихме автомобила и не го закупих. С въпросното договаряне поръчах и допълнително оборудване по каталог за Голф Рабит а именно паркторници, радио CD RCD 510 и камера за обратно виждане Rear assist. Автомобила бе наличен на склад и от Хаас побързаха да ми го продадат и ме увериха, че "оригиналното" оборудване ще бъде поръчано и ще ми бъде монтирано, всичко 6+. Да ама не! Закарах атомобила в сервиза за така нареченото оборудване и след два дни отидох да си го взема и Ха! Изненадаа! Преден парктроник липсва, задната броня надрана, пробита и там турната да стърчи камерата точно над номера да гледа долу в земята ( по принцип заводската е монтирана под знака на VW на багажника и излиза сама ). Кожата на волана ми при монтажа на CD-то - раздрана!! scare
Звуковия сигнал за парктроника монтиран в багажника и залепен с двойно лепещо, което на всичкото отгоре след няколко дни се отлепи!
Разбира се веднага потърсих отговорност от Хаас 60 но те си измиха ръцете и ми казаха, че това било стандартно аксесоарно оборудване. Нямало как да бъде като от завода с оригинални части. Много хубаво ама защо това ми го спестиха при договарянето на автомобила. Никой не сметна за необходимост да ми обясни в детайли, а гледаха да си направят сделката. Преден парктроник нямало договорено уж - макар, че аз имам писмена комуникация с поръчаното от мен оборудване. За начина на монтаж, няма нужда да коментираме - за тях явно е нормално автомобила да е в този вид. Едва ли не ме изкараха лъжец и малоумник. За щастие поне решиха, че може да подменят волана. Опитах се да коментирам случая в техния шоу рум с една от служителките и бях посрещнат с грубо и истерично поведение. С две думи ме нагрубиха и едва не ме изгониха и ме заплашиха, че когато рано или късно автомобила ми отиде за обслужване при тях ще видя какво е лошо обслужване. Разбира се веднага потърсих съдействие от вносителя на VW за БГ - Порше България, писах и до ръководството на VW в Германия. За щастие те бяха достатъчно отзивчиви, разгледаха внимателно случая и в момента автомобила ми се намира в техния сервиз в София, където ще бъде отремонтиран и дооборудван както си му е реда, или поне се надявам.
На кратко - Моля Ви не ходете при тези изманици от Хаас 60. Ако ви се наложи да опрете до тях - бягайте надалече.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Re: Хаас 60 Пловдив - Изманици!!!

Мнениеот RoadRunner » Сря 19 сеп 2012 10:43

Що за отношение от официален представител ?!?!?!

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 19 сеп 2012 12:50

Съжалявам за неволите ти, но думите ще имат по-голяма тежест, ако са подкрепени със снимки.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Сря 19 сеп 2012 13:53

Съд,що за просташко отношение към човек,който ти дава заплатата.... идиоти

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Сря 19 сеп 2012 13:58

Така е в България... Само докато ти вземат парите ти се "мазнят" след това вече си свалят маската.... :bishop

valentin.s
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valentin.s » Пон 24 сеп 2012 14:38

Всичко си бе подкрепено със снимки, описано и изпратено в официална комуникация но уви на Хасс 60 Пловдив не им дреме.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 25 сеп 2012 17:02

Нищо, ти качи тук снимките, за да могат хората да си правят изводи за Хаас 60 :) . Идеята е, че една снимка говори много повече от думите.

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Вто 25 сеп 2012 18:55

maikomila

допълнителна информация, от закачената тема за сервиза:
viewtopic.php?f=13&t=80661
viewtopic.php?f=13&t=67381
:banghead:

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Вто 25 сеп 2012 22:11

И Аз съм писал за този "сервиз" това е някаква пародия! Колкото теми и форуми да се изписват все някой "изгаря" от меко казано НЕ коректни сервизи (майстори)
Народа го е казал:
-кучето лае кервана си върви.
Не знам само при нас в БГ ли е така или във всички страни е подобно отношението към сервизната дейност?
В крайна сметка замисъла на сервиза е идеален,но възможностите на персонала е тЪкЪФ! А цените там няма как да са по-ниски на всеки монтьор има приемчици,координатори,и всякакви не "доходоносни" длъжности.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Сря 26 сеп 2012 10:23

valentin.s написа:Всичко си бе подкрепено със снимки, описано и изпратено в официална комуникация но уви на Хасс 60 Пловдив не им дреме.

Покажи ги и в форума :да:

Потребителски аватар
Kostiev
Автомобил: s shofior
Двигател:

Хаас-60 Пловдив - отново са НЕЩАСТНИЦИ!

Мнениеот Kostiev » Вто 21 май 2013 13:52

Възмутен съм (за пореден път) от поведението на персонала на Хаас-60 в Пловдив!
Звъня преди обяд да питам за една резервна част, която ми е спешна. Вдига девойката - ми колегата на частите го няма, обадете се по-късно. Звъня към 12 - пак го няма, с триста мъки я накарах да ми запише рамата и какво ми трябва, да проверят и УЖ да ми се обадят! Да, ама не! Сега в 15ч за пореден път звъня, след около 30 мин заето на телефоните им - (пак девойката) ми колегите са тук, ама са заети - да ви запиша телефона да ви звъннем. Викам колко пъти от сутринта, ти наизуст го научи... Амииииии - момент да ви свържа... Свърза ме с някакъв - казвам му какво ми трябва (част за около 500лв. и държа да е оригинална, заместители валяло по 150-300лв.). Оня ми отсича - НЯМАМЕ! и иска да ми затвори. Викам - чакай бе, ами цена и кога може да дойде? Сега не мога да ви кажа, зает съм. Теглих му една благословия, обадих се в Порше БГ, където момичето беше супер любезно, казах и рамата, веднага ми изкара частта и си свърших работа за точно 5мин.
А тия НЕЩАСТНИЦИ ХААС никога няма да се научат да работят с клиенти, затова и тук е пълно с оплаквания от тях. И откакто има Порше БГ - няма да стъпя повече при арменците. И не да ми се лигави оня малкия тук колко са велики и вежливи с клиентите, ами да си затегнат разюздената фирмичка!

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Re: Хаас-60 Пловдив - отново са НЕЩАСТНИЦИ!

Мнениеот kn9453 » Сря 22 май 2013 16:12

Какво да "стягат" :screwy Те хорицата толкоз си могат! А пък ако и не им плащат,или работят за мижави парици за какво да са "любезни" с клиентите!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 22 май 2013 16:17

kn9453 написа: Те хорицата толкоз си могат! работят за мижави парици за какво да са "любезни" с клиентите!

Много си прав, за това, че толкова си могат! Но не си прав, че като им плащат по-малко, трябва да се държиш разюздано с клиентите, и да не си вършиш работата защото цял живот няма да си в тази "Разюздена фирма". Ще дойде ден да работиш и на друго място, и там ще ти плащат повече и ако пак се държиш така, те гонят!
А относно темата, не бих се обадил даже на тези! Толкова лоши мнение, не съм чел за никоя фирма! Чак ме е страх да отида при тях :scare3

Потребителски аватар
Kostiev
Двигател:

Мнениеот Kostiev » Чет 23 май 2013 20:37

Днес обядваме с един колега и си говорим за коли. Без нищо да съм му споменал за Хаас, почва да ги нарежда - тия тъпаци, некадърници... Викам що бе? Човекът кара Голф 2 1,6Д 1985-6г. Обадил се на хубосниците, помолил да му кажат имат ли капачка за разширителен съд, те го отрязали - с такива стари бараки не се занимавали... ЕВАЛА, "официално представителство" :bowdown

Потребителски аватар
Kostiev
Двигател:

Мнениеот Kostiev » Вто 04 юни 2013 16:55

В интерес на истината преди няколко дни от ХААС-60 ми се извиниха за случката, което им прави чест! Но не намалява горчилката от опита ми с тях де...
Казаха, че ще бъдат взети мерки, в което аз жестоко се съмнявам. Дори съм сигурен, че и занапред ще има подобни изцепки, но дано не съм лош пророк.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”