На TRW за Пасат Б5 са от порядъка на 88-105лв.
Зависи от модела.
Пускаш в google: textar накладки, trw накладки или някакви каквито се сетиш, и на едно от първите места излиза АВТОМОТО
Имат всичко по спирачната система на едно място:
накладки и дискове от А до Я, скъпи, евтини, течности, абе каквото се сетиш.
Дори и ще те посъветват момчетата, а забравих да кажа, че пращат на адрес с куриер.
Жалко, че нямат сервиз още.
къде продават накладки ЛУКАС?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: къде продават накладки ЛУКАС?
Мога да се изкажа за гр.Варна. Има един сервиз с една голяма табела НАКЛАДКИ 
Намира се над бензиностанция Шел до затвора която е. В този сервиз извършват всякакви ремонти свързани с ходовата част. Аз лично останах доволен от там поради бързото обслужване. сменях накладки на TRW(бившите Лукас) за Пасат Б5 . За модела и годината(1999г) имаше 4 варианта съответно за 57лв,83лв и за 103лв. За монтаж който може всеки един да си направи взимат по 8лв на колело.Та като ми свалиха старите накладки излезе, че моите са от най-скъпите или 103лв комплект за предните колела. Разликата между тези скъпите и тези които са 57лв беше, че тези за моята кола имали датчици. Понеже моите датчици бяха здрави(това реално е един проводник в самата накладка, който ако се прекъсне отваря веригата и компа на колата сигнализира, че има спирачки за ремонт.За дасе прекъсне проводника означава, че накладката се е износила и е започнало търкане по този проводник, от което той се прекъсва-къса.) реших да недавам 40лв за датчици и си взех от 57лв. Моите датчици ги оставихме закачени за да не се шашка компа постоянно. Сега си знам че след 20-25000км трябва да се ослушвам за накладки
. Този вариант ми го предложиха от сервиза и ако бяха си премълчали щях да им дам 103лв вместо 57лв. Най-важното, е че всички видове накладки ги имат и то на хубави цени и не се налага предварителното им закопуване или чакане някой да ги купи и донесе и съответно да ти вземат и затова пари. Всичко ми излезе 57лв за накладки +16 за монтаж =75лв и ми отне 30мин в обедната почивка 

Намира се над бензиностанция Шел до затвора която е. В този сервиз извършват всякакви ремонти свързани с ходовата част. Аз лично останах доволен от там поради бързото обслужване. сменях накладки на TRW(бившите Лукас) за Пасат Б5 . За модела и годината(1999г) имаше 4 варианта съответно за 57лв,83лв и за 103лв. За монтаж който може всеки един да си направи взимат по 8лв на колело.Та като ми свалиха старите накладки излезе, че моите са от най-скъпите или 103лв комплект за предните колела. Разликата между тези скъпите и тези които са 57лв беше, че тези за моята кола имали датчици. Понеже моите датчици бяха здрави(това реално е един проводник в самата накладка, който ако се прекъсне отваря веригата и компа на колата сигнализира, че има спирачки за ремонт.За дасе прекъсне проводника означава, че накладката се е износила и е започнало търкане по този проводник, от което той се прекъсва-къса.) реших да недавам 40лв за датчици и си взех от 57лв. Моите датчици ги оставихме закачени за да не се шашка компа постоянно. Сега си знам че след 20-25000км трябва да се ослушвам за накладки

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”