къде продават накладки ЛУКАС?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Inch High
Автомобил:
Двигател:

Re: къде продават накладки ЛУКАС?

Мнениеот Inch High » Съб 23 яну 2010 1:51

На TRW за Пасат Б5 са от порядъка на 88-105лв.
Зависи от модела.

Пускаш в google: textar накладки, trw накладки или някакви каквито се сетиш, и на едно от първите места излиза АВТОМОТО

Имат всичко по спирачната система на едно място:
накладки и дискове от А до Я, скъпи, евтини, течности, абе каквото се сетиш.
Дори и ще те посъветват момчетата, а забравих да кажа, че пращат на адрес с куриер.
Жалко, че нямат сервиз още.

Arshicage
Автомобил:
Двигател:

Re: къде продават накладки ЛУКАС?

Мнениеот Arshicage » Вто 29 юни 2010 13:30

Мога да се изкажа за гр.Варна. Има един сервиз с една голяма табела НАКЛАДКИ :)
Намира се над бензиностанция Шел до затвора която е. В този сервиз извършват всякакви ремонти свързани с ходовата част. Аз лично останах доволен от там поради бързото обслужване. сменях накладки на TRW(бившите Лукас) за Пасат Б5 . За модела и годината(1999г) имаше 4 варианта съответно за 57лв,83лв и за 103лв. За монтаж който може всеки един да си направи взимат по 8лв на колело.Та като ми свалиха старите накладки излезе, че моите са от най-скъпите или 103лв комплект за предните колела. Разликата между тези скъпите и тези които са 57лв беше, че тези за моята кола имали датчици. Понеже моите датчици бяха здрави(това реално е един проводник в самата накладка, който ако се прекъсне отваря веригата и компа на колата сигнализира, че има спирачки за ремонт.За дасе прекъсне проводника означава, че накладката се е износила и е започнало търкане по този проводник, от което той се прекъсва-къса.) реших да недавам 40лв за датчици и си взех от 57лв. Моите датчици ги оставихме закачени за да не се шашка компа постоянно. Сега си знам че след 20-25000км трябва да се ослушвам за накладки :). Този вариант ми го предложиха от сервиза и ако бяха си премълчали щях да им дам 103лв вместо 57лв. Най-важното, е че всички видове накладки ги имат и то на хубави цени и не се налага предварителното им закопуване или чакане някой да ги купи и донесе и съответно да ти вземат и затова пари. Всичко ми излезе 57лв за накладки +16 за монтаж =75лв и ми отне 30мин в обедната почивка :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”