Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 авг 2007 10:34

hristian37 написа:Сега видях че има тема за ХЕЕД 91 - пишете ме и мене в недоволните.
Обяснил съм на адаша Ицо защо :idea:

епа обясни и ние да знаем :)

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 06 авг 2007 11:31

Vizor написа:
hristian37 написа:Сега видях че има тема за ХЕЕД 91 - пишете ме и мене в недоволните.
Обяснил съм на адаша Ицо защо :idea:

епа обясни и ние да знаем :)

Добре, макар че вече няма значение и Ицо ми обясни че вече не е така :?

Става въпрос за далечната 2000г. когато си купих голфа.Както се сещате беше с изпуснали задни ампртесьори. Приятел ми препоръча ХЕЕД-91 бил доволен. Отидох обясних на хората - предложиха ми Монро -те ги внасяли- съгласих се и те ми казаха че за най -добър ефект да сменя и 4те - съгласих се. В процеса на работа ми каза че и прахозащитниците били скъсани и за да ми важи гаранцията от 2год :!: :!: :!: трябва да се сменят и те -съгласих се. Накрая дадох една торба пари - нищо не казах. Дотук добре. Обаче минаха 6 месеца и колата стана нестабилна - комшия карал зад мене и каза че задно колело ми отскачало от пътя. На другия ден отивам пак в ХЕЕД-91 - обясних им, дойде един монтьор - изследва колата и ми каза - "Момче ти си луд бе караш с един здрав амортесьор", на което се сещате че им отговорих откъде съм ги купил и кой ми ги е сложил. Пратиха ме в автосервиз Полмо в кв. Орландовци - там бил сервиза на Монро. Отидох - дойде един монтьор с брада, обясних му - вкара колата в сервиза и я вдигна на подемник свалиха предните макферсони и отиде някъде с тях. След малко дойде и каза " Гаранцията не ти важи защото си карал по дупките", на което аз любезно го попитах дали той не влиза по дупките, отговорът беше "НЕ" -явно лети човека. Леко ми подхвърли че и този преглед ще бъде платен и стана скандала. Накрая ми събраха колата с изпусналите амортесьори и си тръгнах.

Кажете какво мислите за този случай? - Сещате се после пак последва същото изваждане за BOGE и колата вече икономическо погледнато вечно моя :?

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот angel_georgiev » Пон 06 авг 2007 12:17

Съжалявам, че се намесвам по твоя въпрос, но проблема с качеството не касае ли ПРОИЗВОДЕТЕЛЯ на въпросните амортисиори, както и на осигуряващия гаранцията ВНОСИТЕЛ, а не на сервиза, в който са били монтирани акуратно - в случая Хеед 91?
a цитата беше нужен защото? mod edit: vaskoto1

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 06 авг 2007 13:13

Нали се сещате - че като купувах амортесьорите не ми беше казано че сервиза е Полмото - казаха ми ако до 2год имам проблеми да се обадя.Тогава главно ХЕЕД-91 предлагаше Монро :idea:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 авг 2007 13:35

hristian37 написа:Нали се сещате - че като купувах амортесьорите не ми беше казано че сервиза е Полмото - казаха ми ако до 2год имам проблеми да се обадя.Тогава главно ХЕЕД-91 предлагаше Монро :idea:

хехе според мен проблема си е бил в брадатия чичко :)

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 06 авг 2007 13:39

Vizor написа:
hristian37 написа:Нали се сещате - че като купувах амортесьорите не ми беше казано че сервиза е Полмото - казаха ми ако до 2год имам проблеми да се обадя.Тогава главно ХЕЕД-91 предлагаше Монро :idea:

е да ама торбата с парите беше моя. Вие на мое място как бихте реагирали????? Не би ли било по правилно от там където са ми дали гаранцията и оттам където съм закупил стоката-там да стане и рекламацията - т.е. в ХЕЕД-91?

Както написах в началото на първия си пост - беше одавна и няма значение вече :idea:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 авг 2007 15:34

hristian37 написа:
Vizor написа:

е да ама торбата с парите беше моя. Вие на мое място как бихте реагирали????? Не би ли било по правилно от там където са ми дали гаранцията и оттам където съм закупил стоката-там да стане и рекламацията - т.е. в ХЕЕД-91?

Както написах в началото на първия си пост - беше одавна и няма значение вече :idea:

според мене пич си прав за едно нещо.. клиента винаги има право

но ми се е случвало не малко пъти ... купувам нещо от техно* и да трябва да го нося на 2-ри участник в птп-то .. разбираш предполагам какво имам в предвид.. за това е трябвало да питаш ..

прав си .. торбата е била твоя .. сам избираш къде да я дадеш и за нея очакваш нещо.. но до когато има такива като брадатия чичко.. ще има и прецакани хора като нас които едвам са скатали *** лв да си стегне количката .. не помни хората с лошо баце.. така до никъде няма да стигнем..

успех за напред

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 06 авг 2007 16:29

мерси колега - оттогава си правя всичко по колата сам.
С изключение на тенекеджийството и ме е много яд че нямам условия и това да си правя сам :lol:

А по темата - честно да ви кажа яд ме е че влезнах за 2 амортесьора - смених 4те(доверих се на монтьорите) + прахозащитниците и на обявената от тях цена не съм се замислял да се пазаря - извадих парата и си платих............за 6 месеца. Кофти е като си купиш кола за 4000лв и в рамките на 6 месеца да дадеш 1300лв за амортесьори - даже 10000км не можах да мина.
Попитах ви вие как бихте реагирали на мое място :?:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 авг 2007 16:53

Прав си баце.. нормално си реагирал според мен ..

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ре

Мнениеот angel_georgiev » Вто 07 авг 2007 13:43

angel_georgiev написа:
scirocco gt написа:
angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор :evil:

Сега ти си наред :wink:

Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро :wink:

Калниците си ги поръчах в Порше БГ. Може вече да не ми отговаряте, защото и без това отговорите Ви са всднъж на 2 седмици. Не знам сега кой е на ред 8)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 19:34

Ице да те питам и аз нещо .. за бмв Е36 318и вентилирани дискове колко парички ще излязат и какви вариянти имате щото знам че брембо май не предлагахте ? че нямаме много време да дойдем до сервиза да проверим цените ..

благодаря предварително

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 20 авг 2007 19:37

абе не че нещо ама ай питайте се на лични... :roll:

Потребителски аватар
pitbullkb
Автомобил:
Двигател:

хеед

Мнениеот pitbullkb » Вто 21 авг 2007 9:28

а бе кво да ви кажа xеед 91 са пичове

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 22 авг 2007 19:13

ех,айде пак аз големи благодарности на Ицето и брат му-Кирето както и на "удърната група" :lol: за бързия ремонт и доброто отношение(както винаги разбира се) в сервиза :lol:

п.п.
Ице,кво стана с ченгетата ве?

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 01 сеп 2007 19:28

Доволен, вече мога да давам спокойно газ на АБФ-чето без да се притеснявам.
:lol:
Днеска ми отстраниха трудно откриваем проблем, който имах с тоците на колата.
Въпросния проблем го имам от един месец и обиколих няколко сервиза и всеки вика на колата нищо няма карай.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”