hristian37 написа:Сега видях че има тема за ХЕЕД 91 - пишете ме и мене в недоволните.
Обяснил съм на адаша Ицо защо
епа обясни и ние да знаем

Vizor написа:hristian37 написа:Сега видях че има тема за ХЕЕД 91 - пишете ме и мене в недоволните.
Обяснил съм на адаша Ицо защо
епа обясни и ние да знаем
Vizor написа:hristian37 написа:Нали се сещате - че като купувах амортесьорите не ми беше казано че сервиза е Полмото - казаха ми ако до 2год имам проблеми да се обадя.Тогава главно ХЕЕД-91 предлагаше Монро
хехе според мен проблема си е бил в брадатия чичко
hristian37 написа:Vizor написа:hristian37 написа:Нали се сещате - че като купувах амортесьорите не ми беше казано че сервиза е Полмото - казаха ми ако до 2год имам проблеми да се обадя.Тогава главно ХЕЕД-91 предлагаше Монро
хехе според мен проблема си е бил в брадатия чичко
е да ама торбата с парите беше моя. Вие на мое място как бихте реагирали????? Не би ли било по правилно от там където са ми дали гаранцията и оттам където съм закупил стоката-там да стане и рекламацията - т.е. в ХЕЕД-91?
Както написах в началото на първия си пост - беше одавна и няма значение вече
angel_georgiev написа:scirocco gt написа:angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор
Сега ти си наред
Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта