Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сервиз The_Machine - Автоклиматици,Диагностика,Ремонти
Каквото и кажа за Стефан, няма да е достатъчно да опиша колко добър майстор е и колко съм му благодарен. И освен че си разбира от работата е изключително отзивчив и коректен. Работи изключително внимателно и професионално. За цените да не говорим.. просто този сервиз е върхът!
- wetrelaks
- Автомобил:
- Двигател:
Не вярвах че може да се работи толкова професионално и коректно .Кавото и да кажа за Милен и Стефан ще е малко.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Малко със закъснение, но тези момчета са супер отговорни, коректни и подготвени. Дойдоха на място в 20ч. вечерта, да помогнат на едно закотвено Рено

Нов съм тук но редовно чета мненията във форума , сега и аз опрях до тук за съвет , имам Шаран 96 г.
купих го януари месец и сега се наложи да пусна климатика , но уви , не може да се пусне компресора , няма ток до него с една дума ,губи се + са , и сега се започна теглото , акъли колкото щете файда никаква ,от Враца съм и не мога да намеря майстор , за пълнене колкото искаш , но за инсталация ударих на камък.Та сега видях мненията и отзивите за тези майстори Стефан и сие , ако ме прочетат , да ми драснат един имейл , аз съм записал телефона им , но да знам дали мога да дойда в София и да ме погледнат и помогнат ако могат .
купих го януари месец и сега се наложи да пусна климатика , но уви , не може да се пусне компресора , няма ток до него с една дума ,губи се + са , и сега се започна теглото , акъли колкото щете файда никаква ,от Враца съм и не мога да намеря майстор , за пълнене колкото искаш , но за инсталация ударих на камък.Та сега видях мненията и отзивите за тези майстори Стефан и сие , ако ме прочетат , да ми драснат един имейл , аз съм записал телефона им , но да знам дали мога да дойда в София и да ме погледнат и помогнат ако могат .
- wetrelaks
- Автомобил:
- Двигател:
pendo50 написа:Нов съм тук но редовно чета мненията във форума , сега и аз опрях до тук за съвет , имам Шаран 96 г.
Колега,просто им се обади и се разбрери кога имат възможност да те вземат .
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Добре , че е темата - за да се подсетя , че пак трябва да мина за проверка на климатика /някъдe затрих разпечатката от машината
/
Дано да ви се работи в събота , че в следващите два месеца ще съм си само събота и неделя в София!
Успех и спорна работа на всички в сервиза!!!

Дано да ви се работи в събота , че в следващите два месеца ще съм си само събота и неделя в София!
Успех и спорна работа на всички в сервиза!!!

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:

Под "профилактика" на климатична система, се разбира технологичния процес по източване на съществуващия в системата фреон, източване на старото масло от системата,вакуумиране на системата и наливане на количеството фреон, предписано от производителя, наливане на ново масло и оцветител в системата.При Пасат В5 и В5.5 това включва и преглед и ако е нужно,смяна на капилярната тръбичка на климатичната система.
Понеже някои колеги се обадиха в началото на тази седмица и имаме вече уговорка за идните дни, отстъпката ще важи и за тях

- nvrmnd
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI BLF
Айде уцелих промоцията
... Голфо е проверен за лятото да няма издънки...

- БЕГЛЕЦО
- Автомобил: VW POLO 6N 1995
- Двигател: 1.4 AEX
железарки са момците
,а мойта предница пее 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ИМАХ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ГИ ПОСЕТЯ ЗА КЛИМАТИКА МИ.НЕВЕРОЯРТНИ СА.НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА МАЙСТОРИ.ПОСЕТЕ ГИ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ.vaskoto1 написа:много моля темата да не се превръща в чат!
има лични.
ако имате проблеми и питания-ползвайте ги.
темата е за отзиви.
Последна промяна от gr_kanev на Вто 29 май 2012 8:23, променено общо 1 път.
Причина: ненужно цитиране - прочети http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (особено последният пост на dobrin)
Причина: ненужно цитиране - прочети http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (особено последният пост на dobrin)
Re: Сервиз Elbatron - Автоклиматици и парно,Диагностика,Ремонти
Големи благодарности на Стефан
Изключително отзивчив - помогна ми по скайп да намеря проблема
Сега си имам работеща климатична система

Изключително отзивчив - помогна ми по скайп да намеря проблема

Сега си имам работеща климатична система

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Я, преименували сте се!
Не си спомням да е имало кръщене, бутилка разбито шампанско...
(петък беше вчера
)
Не си спомням да е имало кръщене, бутилка разбито шампанско...

(петък беше вчера

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
дано съдбата на сервиза да не е като тази, на кръстницата... че тя ако можеше да говори... 

- wetrelaks
- Автомобил:
- Двигател:
Много големи благодарности към Стефан и Милен . Благодарение на тях карам своя автомобил . Няма никъде база за сравнение техния професионализъм. Момчета Благодаря ви !!!!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами да,от както Иво (The_Machine) ни напусна, си мислехме друго име на сервиза, понеже не върви да си нямаме име,както не върви и да използваме неговото
.Накрая сервиза наследи името на служебното ни возило (това,за което Васко говори
).Тя и да може да говори,няма кой да и даде думата 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”