Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Нед 02 сеп 2007 13:04

кво и беше?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 18 сеп 2007 13:25

Аз искам да благодаря на Ицо че вече няколко пъти пращам 2-ма приятели при него и пичовете са зверски доволни !

Особено от пича с катинарчето дето се мята с коли отвреме навреме :lol:

Благодаря от тяхно име още веднъж! :)

Едит: Моя френд каза така

Държа да отбележа, че той не се мята с коли! Той прави последни фини настройки ! После скача с колата от някъде и каквото е имало да се намества се намества !

Благодаря още един път :wink: ПИЧОВЕ СТЕ ВСИЧКИ !

П.П. да не иронизирате думите ми.. не го казвам с лош умисъл ! От никъде не се е метнал с наши коли ! :lol:

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Нед 23 сеп 2007 0:42

rtv0001 написа:Не знам колко са добри, но не мога да призная сервиз, в който по телефона ти казват: "Не мога да Ви дам никакъв час. Елате тук и се договорете с майсторите". Веднага тръгвам от другия край на София само за да говоря с майсторите

има нещо такова, аз ходих 2 пъти за да разбера какво-що, но за сметка на това имаха каквото ми трябва, а ми направиха и отстъпка.

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Нед 23 сеп 2007 1:06

niikoo_1 написа:Доволен, вече мога да давам спокойно газ на АБФ-чето без да се притеснявам.
:lol:
Днеска ми отстраниха трудно откриваем проблем, който имах с тоците на колата.
Въпросния проблем го имам от един месец и обиколих няколко сервиза и всеки вика на колата нищо няма карай.

Какъв ти беше проблемът? Само за инфо?

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Чет 27 сеп 2007 23:25

И аз съм много доволен от тях , утре пак ще ходя за малко бояджииски услуги ;) , надявам се че предлагат :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Чет 04 окт 2007 11:26

пак да благодаря за тая събота (29.09), и за проявеното разбиране от страна на Христо

dembi
Автомобил: golf 3
Двигател: 2e

Re: ре

Мнениеот dembi » Нед 07 окт 2007 15:16

angel_georgiev написа:
angel_georgiev написа:
scirocco gt написа:
angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор :evil:

Сега ти си наред :wink:

Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро :wink:

Още не мога да разбера как да си ги поръчам и освен тях ако може и това, но на каква цена е при Вас?

Ето: http://20054-fk-automotive.imosnet.de/s ... -rund.html
и мама на тате не дава без пари :D

Потребителски аватар
misho189
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот misho189 » Пет 19 окт 2007 22:35

Много коректно отношение и компетентност:) Днес си докарах полото с пътна помощ от Перник и решиха приблемите за нула време:)
Специални благодарности на Краси:)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 25 окт 2007 21:42

Едно голямо Благодаря на Ицо. Днес държа хората след работно време заради мен. Свършихме работа. :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Нед 25 ное 2007 16:36

Ходих на реглаж преден мост в Хеед 91 на Стамболийски и съм доволен, както от отношението на момчето което е на стенда така и от резултата от реглажа. Цената е 24 лв. :да:

п.п. Преди да отида на Стамболийски звънях по телефона и на Хеед 91, който се намира на ул. "Хан Кубрат" и от там ми обявиха цена за реглаж преден мост - 36 лв. :shock
Уж е една и съща фирма, а цената е доста различна. :stll think: :gruebel

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 29 ное 2007 9:23

днес ще ходя в Хиид,да видим какво ще стане,че ходих при един майстор...не ми се говори.Уж на Бош диагностика..ама хич го няма.

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Съб 01 дек 2007 18:48

Привет на всички
Искам да разкажа за "сменените" тампони на мотора на моя Пасат(Б4 ТДИ) в Хеед(Надежда).Малко дълго е но е интересно
Та историята е следната.
Лятото юни-юли-август, месеца не помня колата като я гасях и палех се чуваше едно изтропване.
Гледаме с Ventoman-а - бре доста се люлее мотора като се гаси и пали.Правим проба с ръчна и потегляне напред-назад - бе надига си се мотора.Абе тампони ще са.Отделно имаше мацнато с червена боя по тях.Предполагам в Австрия(колата е оттам) като е закарат на преглед с червена боя маркират частите за смяна.Отделно, тампона до радиатора беше се така извъртял че му се показваше засечката.
Карам колата в Хеед - смяна на тампона до радиатора(викам първо него ше сменя).Вси4ко то4но - добра цена, е не взех оригинален но не и най евтиния , казаха ми хубаво качество.А за другите два си викам - следващия месец, като взема парица.
Вземам колата - еееее евала - потегля мазно(преди имаше потреперване), хубаво , супер.
Обаче тропането при гасене и палене пак го имааа.
Викам брех - абе айде и другите два ше сменям - дразнещо е така.
Карам аз пак колата на следващие ден ли беше или на по-следващия не помня но двете дати бяха много близо(трябва да потърся гаранцията ако я пазя)
Колко ще струва момчета - толкова; ееее бомба сте, действайте.
Вземам си колата - паля , гася, пак тропа - викам - аааа тва няма да е тампон.След доста проби се оказа, че тропа бронята .След известно време си бях към прованса, та моето майсторче е стегна и о тишина
Дотук чудно.
От известно време насам обаче разбуча се тоя Пасат.Реве та се къса.Заредам от ОМВ, Шелл ала-бала.Бре да му се невиди - бучи си.
Ползвам Ваг-ком - абе всички показатели - 6.
А в колата бучи се не трае.И през цялото това време гледам аз - много смачкан седи тампона дето ми го смениха, почнаха да ме глождат разни съмнения.Мой познат добър майстор също ми каза - смачкан изглежда да е тоя тампон.Дойде веднъж познат със същя пасат.Мотора седи по вдигнат - викам сменян ли е тампона - не, беше отговора, така си е от Италия.
А колата си бучи ли бучи.Викам си може да е от резонаторното гърне.Вчера го махнах и сложих права тръба.Промяна - нет.
Отивам тая сутрин - купувам тампон(този който ми се струва смачкан) и газ към един познат.
Сваляме въпрсония тампон - еххх смачкан , та премачкан.Пише на негo -Febi-.Ееее викам си - тия са ебати мошениците, ебати частите.
Сменяме го - ааа тоя мотор си се вдигна - застана както трябва.Паля , оххххх невероятно , няма рев няма нищо.
Яяя викам, майсторе да свалим оня големия дето е до краката на пасажера - сигур и той ще е зле
Сваляме го и какво да видя - тампона си е с всички щампи на VW и съответните каталожни номера - т.е. оригинален т.е. НЕ Е СМЕНЯН
Нося го в магазина и там разбира се ми потвърдиха подозренията - тампона си е оригинал - баш когато е произведена колата.
Друг тампон не взех щото нямаха точно от този.
За тампона на скоростите нямам представа как е , щото трудно се сваля и ще трябва повече време но и там не знам какви лай.а са направили пичовете от Хеед.
Така резултата е - един смачкан тампон на не повече от 4-5 месеца!! И един тампон - фанотм, засега(като сваля тампона на скоростите ще пиша
Сега защо се е смачкал поне сменения тампон - Предполагам този големия(в краката на пасажера) като не държи и цялата тежест отива върху този който седи до радиатора когато спирам(предположения).Въпреки, че пак ме съмнява за толкова кратко време да се смачка с не повече от 3000км навъртяни за това цялото време.
Снимки ще пусна на въпросния смачкан тампон като дойде един приятел, щото нямам сега фото.А и бързам да пиша темата щото съм БЕСЕН(въпреки усмивчиците дето слагам).
А и тампона мисля да мина да го оставя във Хеед(всяка сутрин минавам оттам за работа) да си го имат за спомен.

П.С
Надявам се тука четящите не си мислят, че съм от вчера в този форум.Пиша още от clubs.dir.bg.Може да се видят мненията ми, кога съм регистриран тук и т.н.
Та това е от мен засега, ще гледам колкото се може по-бързо да сменя и другите два тампона за да няма напрежение върху този който смених днес.
А и колата днес е съвсем друга ,потеля пак мазно, не тресе, меко и НЕ БУЧИ.
Гаранцията ще гледам да я потърся но надали ще я намеря.
А ако някой от Хеед чете тука ще кажа колата е с номер ФВ Пасат Б4 с номер СА7172ВН.
Ако пазят историята на ремонтите всичко ще им излезне.

П.П.С
Пиша темата в основен защото смятам, че е важна все пак

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 01 дек 2007 19:44

За моя радост и за радост на клиентите всичко което се сменя по колите, остава като история, разбира се в копютъра.Скоро, доволни и недоволни клиенти ще могат и сами да си разглеждат какво и кога им е правено по колите и от къщи или от офиса.В понеделник ще проверя разбира се как стоят нещата и ще те уведомя за резултата.Щеше да ми много по лесно, ако беше дошъл в сервиза за да видя за какво става въпрос. Нали все пак давам гаранция.Това е моя тел. 0888 801 747 - Христо Петров

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 01 дек 2007 21:02

--------------------------------------------------------------------------------
WasteLand_TD написа:
Ицо имаш ЛС, сори за объркването
първи собственик е брат ми аз втори
пратих ти на ЛС егн-то и името на брат ми
чакам на линия
750224xxxx Георги Евтимов
Под този номер съществуваш, след малко ще имам резултат.
Имаш три поръчки в сервиза.В понеделник ще тиги дам да си ги имаш и ти
на 28.05.2007г.сме ти сменили два тампона:
678417 1бр.
72068 1бр.
със смяната 127лв. общо

на 1.06.2007г. сме сменили един тампон

1109 1бр
със смяната общо 48-18лв.

на 23.072007г.
BNE-1994 задни амортисьори 2бр.
3664 тампони заден мост 4бр.
3674 лагер задна главина 1бр.
със смяната общо 316.73лв.

Заповядай в понеделник за да проверим какъв тампон има в опаковките според номера,който ти е изписан на фактурата и след това може да продължим дебата

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Съб 01 дек 2007 21:56

Днес събота бях в сервиза в Надежда за да си купя антифриз. Преди 2 месеца си го смених при тях. Имах малък теч и ми трябваше да си долея от G48 - така пише на фактурата. Когато отидох, нямаха от него, но веднага се обадиха някъде. Някой ходи до някъде и след 15 минути имах това което ми трябва.
Изумен съм от разбирането, учтивостта и бързината която работят.
Получават похвала от мен. За отремонтираните при тях части преди 2 месеца още нямам отзиви тъй като е раничко ..... Но като цяло давам положителна оценка на сервиза :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”