Само искам да питам, имате ли идея каква марка е маслото, което сипва, той ми го каза, ама не го запомних. Колата е голф 5 1.9 тди
Питам щото ако ми светне ламбата на маслото да знам от къде и какво да търся.

Yotov91 написа:Здравейте! Искам да кажа че и аз съм много доволен от момчетата.
Само искам да питам, имате ли идея каква марка е маслото, което сипва, той ми го каза, ама не го запомних. Колата е голф 5 1.9 тди
Питам щото ако ми светне ламбата на маслото да знам от къде и какво да търся.
falloff написа:Искам да изкажа огромна благодарност към ifidik и шапка му свалям :)След 3 месечно обикаляне по сервизи и майстори във Варна,той оправи проблем за 15 мин.Става въпрос за паленето на студен мотор и при по ниски температури.След смяна на ангренажен комплект през лятото с уж правилната центровка с флумастер както каза той :D,колата няма палене на студено време преди 3 4 опита и пушеци и майни,че и не запали изобщо на -7.Почна се ходене по майстори,диагностики пари смяна на части койито се оказаха здрави и цялата галимация ми струваше 500 лв и пак не пали.Е реших проблема при Иво и ми струваше 30 лв.Правилната центровка и едно реле което лъжеше мотора да пали топъл се острани и днес на -9 колата запали от половин оборот :applause: Така че колеги от Варна,не си давайте парите по сервизи на идиоти и да си трошите нервите и времето,истината е ifidik.
golfmk1 написа:И какво и направиха за 38 минути за да стане изтребител
ще си замълча ....ама говори малко по-нормално ,особено с Иво - " пич ". "тарикат" ."колега" и др. няма да се оценят много положително в Ifidik сервиз ,така ми се струва.Iseto написа: някой може ли да ми даде коединати да се чуя с пича
ifidik написа:Благодаря на всички за добрите думи, но все си мисля че пишат само доволните клиенти.Няма начин да не съм нагрубил някой или с нещо да не съм се справил.
Работя и продължавам да работя.Намирам се в завода за безалкохолни до кръговото под метро.Телефонът ми е 0897 980 526 Ивайло Георгиев.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта