Днес им закарах 1 дрОПЕЛ и успяха да различат шум от лагер и гума и да докажат че диагностиката е правилна

brum написа:evgenyh написа:brum написа:Да де, скъпо земат, ама си заслужава. Видях ги как работят, щото исках да остана и да гледам. Сменяха ми съединител - 250лв с труда. И доста качествено ми се струва че работят. Мисля да им стана редовен клиент:)
само да попитам, съединителя комплект ли беше, защото тогава 250лв. с работата си е направо доста добра цена или само феродов диск(както предполагам) което е безбожно скъпо
Всичкокомплект, national мисля.
brum написа:brum написа:Всичкокомплект, national мисля.
И така, 45 000 км по-късно с допълнение относно цитираното...
Съединителя замина! И се оказа рециклиран. На него си пишело...Ама защо ли никой нищо не каза като го купувах...
Smeagol написа:brum написа:brum написа:Всичкокомплект, national мисля.
И така, 45 000 км по-късно с допълнение относно цитираното...
Съединителя замина! И се оказа рециклиран. На него си пишело...Ама защо ли никой нищо не каза като го купувах...
За тези пари - толкова... На мен съединителя ми бе подменен, заради скъсани нитове на огледалния диск!!!
Изминатите километри - не повече от 10 000 в рамките на 1 календарна година.
Мнението ми за сервиза е добро като цяло, но съединителите им явно са слаби
Bobi_S13 написа:Във нито един сервиз във цял свят имам предвид реномиран сервиз не ти дават да гледаш докато ти оправят колата. Това го има само в България и никъде другаде по белия свят, именно поради тази причина, че някой път и за някои неща се изисква по-твърда ръка.
Има една приказка: ,, когато ти правят колата, и когато ти е**т жената, не трябва да гледаш''
vaskoto1 написа:Bobi_S13 написа:Във нито един сервиз във цял свят имам предвид реномиран сервиз не ти дават да гледаш докато ти оправят колата. Това го има само в България и никъде другаде по белия свят, именно поради тази причина, че някой път и за някои неща се изисква по-твърда ръка.
Има една приказка: ,, когато ти правят колата, и когато ти е**т жената, не трябва да гледаш''
във сервизите по света се спазват технологични процедури!![]()
и можеш да им имаш пълно доверие. защото носят отговорност.
обаче медала има и друга страна-в сервизите по света ще ти представят сметка за нов кантар, че ако не и за нов мост. защото носят отговорност...
а в БГ за съжаление, сме много назад с материала (чисто финансово) и искаме да ловиме с трици маймуни. да ми излезе най тънкана... ако ицо представи сметка за нов кантар или нов мост-ше го вдигнат на байрак... а носи отговорността-нали?
просто кучето скача според тоягата...
всеки се опитва да угоди-и не успява в повечето случаи...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта