Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 23 авг 2008 11:18

Още 1 +.
Днес им закарах 1 дрОПЕЛ и успяха да различат шум от лагер и гума и да докажат че диагностиката е правилна :wink:

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Вто 02 сеп 2008 22:07

Хеед са добър сервиз, получавал съм точно обслужване и цените не са проблем, когато получаваш качествена услуга. Лошото е следното, след 2 диагностики пича не можа да намери проблем в колата ( придърпване на ниски обороти, при гасене на колата се оправя. Днес вече почна да играят и оборотите на сфетофарите ). Колата била в безупречно състояние по негови думи ! Ваското момчето и той е много точен, каза бензинова помпа но не на 100 % . Лошото, както казах не е това, а че ми е удобно, свикнал съм и не ми се търсят други сервизи. Най-добре за мен би било да отида да оставя колата и след 3 часа да ходя да си платя и да се кача в един безупречен автомобил. Кофти е , че неможаха да ми помогнат в Хеед.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 20 сеп 2008 19:34

Аз днес се върнах от там с усмижка до ушите и рециклирана рейка.

Ма направо все едно карам нова кола.

Браво Ицо :bowdown страхотен екип имаш.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 24 окт 2008 16:25

brum написа:
evgenyh написа:
brum написа:Да де, скъпо земат, ама си заслужава. Видях ги как работят, щото исках да остана и да гледам. Сменяха ми съединител - 250лв с труда. И доста качествено ми се струва че работят. Мисля да им стана редовен клиент:)

само да попитам, съединителя комплект ли беше, защото тогава 250лв. с работата си е направо доста добра цена или само феродов диск(както предполагам :wink: ) което е безбожно скъпо :?:

Всичко :) комплект, national мисля.

И така, 45 000 км по-късно с допълнение относно цитираното...

Съединителя замина! И се оказа рециклиран. На него си пишело...Ама защо ли никой нищо не каза като го купувах...

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 29 окт 2008 20:00

Искам да изкажа и моите благодарности. Додърпах им труп, а ми върнаха самолет. Колко много съм се заблуждавал, че преди Полото е вървяло. Сега немога да му се нарадвам. Искам да благодаря на Христо и на целият екип които работи на ,, Хан Кубрат''. Може да Ви се вижда скъпо, но си заслужава при положение, че дават и гаранция. Благодарение на тях Поло-то е живо.

Благодаря! :bowdown

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 29 окт 2008 20:39

brum написа:
brum написа:Всичко :) комплект, national мисля.

Съединителя замина! И се оказа рециклиран. На него си пишело...Ама защо ли никой нищо не каза като го купувах...

За тези пари - толкова... На мен съединителя ми бе подменен, заради скъсани нитове на огледалния диск!!!
Изминатите километри - не повече от 10 000 в рамките на 1 календарна година.
Мнението ми за сервиза е добро като цяло, но съединителите им явно са слаби :roll:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 29 окт 2008 21:54

Браво на пичовете, че са го заменили :bowdown

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 29 окт 2008 22:19

Аз май съм се изказвал ама съм недоволен от обслужването им (не конкретно на някой понеже незнам кой точно ми пипа колата) и от частите,които ползват.Доста съм доволен от реглажа на преден мост - правят го несравнимо - за това ги признавам отвсякъде.
Последните 2 пъти,когато ходих там се отнесоха доста немърливо с колата - смяна на здрави части вместо на нужните повредени(понеже не видяха откъде точно ми тече антифриза,хем им казах и показах няколко пъти).Не бяха завинтили някои от скобичките на маркучите като ми сменяха гарнитура на капака на клапаните.Незнам какви части ползват ама маншоните на кормилната рейка направо се разпднаха след няколко месеца.....на другия Пасат са някакви сиот 4лв парчето и са здрави 2 години вече.
След смяна на съединител трябваше да притягам половината болтове по двигателя и скоростите понеже само им бяха показали местата.
Незнам,може и само на мен да ми се е случило така и иначе да са коректни или пък все да попадам на неподходящ човек ама мнението е за сервиза а не за конкретен човек все пак.Иначе и аз съм чувал добри отзиви за тях и им имах доверие ама....неоправдано...

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 29 окт 2008 22:23

lyubobg написа:Браво на пичовете, че са го заменили :bowdown

Нямаха особен избор - съединителят бе в гаранция :)
Аз бих ползвал услугите им отново - обслужването и отношението е на ниво, но за съединители бих предпочел друго място :)

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Чет 30 окт 2008 0:08

Smeagol написа:
brum написа:
brum написа:Всичко :) комплект, national мисля.

За тези пари - толкова... На мен съединителя ми бе подменен, заради скъсани нитове на огледалния диск!!!
Изминатите километри - не повече от 10 000 в рамките на 1 календарна година.
Мнението ми за сервиза е добро като цяло, но съединителите им явно са слаби :roll:

Да, за тези пари толкова, но поне можеха да кажат че е рециклиран. Предпочитам да бях дал тогава още някаква сума, а не да не правя упражнението след 45 000 км отново...

el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот el_nino » Пет 31 окт 2008 9:22

Още едно отрицателно мнение от първото ми посещение в сервиза ...
Отидох за смяна на тампоните на задния мост на комби-то ... и както и да е бях се заредил с търпение защотото бях предупреден че ще бъде няколко часа интервенцията . Точно след 15-тата минута от механика които ми правеше колата личеше изнервеност от това че наблюдавам от разстояние какво се прави по колата ми (забелязах че имаше проблеми със свалянето на кантара)... и последваха 3-4 опита да ми каже да се ходя с не особено клиентски настроен тон (а през това време съм мълчал нито съм питал нещо нито съм завързвал разговор)! "Казвам ти необичам да ми висят на главата: , "Много го мразя казвам ти" - това му бяха думите ... и това при появата още на първия проблем (свалянето на кантара на спирачките от задния мост) Както и да е отдръпнах се но го наблюдавах от разстояние - не че нещо се виждаше ама нямаше какво да правя (живея на 15 км от там) . Нещото което ми направи много лошо впечатление беше че неможаха да отвият болтовете на кантара които превъртяха и взеха че направо срязаха кантара от стоиката му ! Без да ме попитат дали съм съгласен да режат нещо по колата или не ! След 5 4асова смяна тампоните просто завариха на 2 места по една точица кантара за срязаната му стоика .
И върха на сладоледа беше че обезвъздушиха спирачките като отвориха цицките на барабаните и отиде да налее спирачна течност в казанчето отпред и като видя че отзад започна да тече затвори цицките .... и ми вика готов си ... В момента спирачките предполагам не са обезвъздушени педала е по твърд от преди .... и се държи доста странно !

И още нещо за което чесно казано незная да ли се прави така но ми направи пвечатление че тампоните донякъде ги набиваха с пресата и после бои с чука .... Доколкото съм чувал маи не е особено полезно блъскането им с чук но не съм просветен в тази област ! Ако така трябва се извинявам !

Отрицания :
- лошо отношение към клиента от страна на майстора
- странични действия несъгласувани с клиента - рязане по колата
- претупване на работата точно накрая - необезвъздушени спирачки

:РЅРµ: :РЅРµ: :РЅРµ:

Оточнение - Ицо го нямаше в сервиза !

Шума поради които отидох за смяна на тампони вече го няма - Колата е ок като изключим спирачките и заварките !

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 31 окт 2008 10:14

В нито един сервиз във цял свят имам предвид реномиран сервиз не ти дават да гледаш докато ти оправят колата. Това го има само в България и никъде другаде по белия свят, именно поради тази причина, че някой път и за някои неща се изисква по-твърда ръка.

Има една приказка: ,, когато ти правят колата, и когато ти е**т жената, не трябва да гледаш''

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 31 окт 2008 10:20

Bobi_S13 написа:Във нито един сервиз във цял свят имам предвид реномиран сервиз не ти дават да гледаш докато ти оправят колата. Това го има само в България и никъде другаде по белия свят, именно поради тази причина, че някой път и за някои неща се изисква по-твърда ръка.

Има една приказка: ,, когато ти правят колата, и когато ти е**т жената, не трябва да гледаш''

във сервизите по света се спазват технологични процедури! :idea:
и можеш да им имаш пълно доверие. защото носят отговорност.
обаче медала има и друга страна-в сервизите по света ще ти представят сметка за нов кантар, че ако не и за нов мост. защото носят отговорност...
а в БГ за съжаление, сме много назад с материала (чисто финансово) и искаме да ловиме с трици маймуни. да ми излезе най тънкана... ако ицо представи сметка за нов кантар или нов мост-ше го вдигнат на байрак... а носи отговорността-нали?
просто кучето скача според тоягата...
всеки се опитва да угоди-и не успява в повечето случаи...

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 31 окт 2008 10:30

vaskoto1 написа:
Bobi_S13 написа:Във нито един сервиз във цял свят имам предвид реномиран сервиз не ти дават да гледаш докато ти оправят колата. Това го има само в България и никъде другаде по белия свят, именно поради тази причина, че някой път и за някои неща се изисква по-твърда ръка.

във сервизите по света се спазват технологични процедури! :idea:
и можеш да им имаш пълно доверие. защото носят отговорност.
обаче медала има и друга страна-в сервизите по света ще ти представят сметка за нов кантар, че ако не и за нов мост. защото носят отговорност...
а в БГ за съжаление, сме много назад с материала (чисто финансово) и искаме да ловиме с трици маймуни. да ми излезе най тънкана... ако ицо представи сметка за нов кантар или нов мост-ше го вдигнат на байрак... а носи отговорността-нали?
просто кучето скача според тоягата...
всеки се опитва да угоди-и не успява в повечето случаи...

За това говоря и аз. Самоче на мене ми звъннаха сутринта, казаха ми една хубава сума за ремонта на двигателя. Стана ми лошо. Поразпитах ги и ми отговориха... така и така... това така... ако не го сменим сега ще доидеш след месец, два, три и ще даваш пак пари за работа при положение, че сега сме отворили колата. Съгласих се със всичко, оправиха я хората и сега е самолет. Не съм седял и една минута да ги гледам. Може да са блъскали да са правили каквото искат важен е крайният резултат.

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Нед 09 ное 2008 23:56

бях там преди около 2 месеца за смяна на тампони на заден мост, не съм гледал как работят, но за по-малко от 3 часа ги смениха, за сега съм доволен
но съвпадение или не на другия ден се загледах, че ми липсва един болт на задна джанта
относно отношението - някак си е неприемливо да се тъпчеш с пица и да говориш едновременно с клиента /какво да се прави възпитание/

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”